IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Ами да, адреналинско е, ама с тия пусти комисиони..... Аз имах поръчка на 2,50 преди 2-те кифтета, но след първото взех на 2,9....
    даа ,много не можаха да си върнат продадените акции пред големие пакет..,поне трима познавам.....
    Аз си върнах 50 % след първото кюфте от 60 М което мина....... и докато помисля за повече ,минаха и останалите... и после върнах цената на 3,2..
    Имах поръчки на 2,4 но не ме огря...за малко ..
    Утре ще гоним 4 ли...
    Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Мда, днес тук стана много луда и доста трудна за разгадаване на мотивите игра.
      Загубих логиката, а твърд принцип ми е когато не схващам нещо да не се занимавам с него... и съответно напуснах позицията. Прибрах много добра печалба за месец и половина (над 33%), но пък и изпуснах още по-добър резултат... В крайна сметка не можем при всичко да сме 100% ефективни... по-малко алчност и самонадъхване, че знаем как се пада от високото
      Поне с кеша затворих 1/4 от репата и сега са на доста по-поносими нива

Успех на играчите тук... и евала на Мустака, че дава трохички от баницата и на дребните
      Че то логиката беше изгубена и преди месец

Коментар

• Мда, днес тук стана много луда и доста трудна за разгадаване на мотивите игра.
        Загубих логиката, а твърд принцип ми е когато не схващам нещо да не се занимавам с него... и съответно напуснах позицията. Прибрах много добра печалба за месец и половина (над 33%), но пък и изпуснах още по-добър резултат... В крайна сметка не можем при всичко да сме 100% ефективни... по-малко алчност и самонадъхване, че знаем как се пада от високото
        Поне с кеша затворих 1/4 от репата и сега са на доста по-поносими нива

Успех на играчите тук... и евала на Мустака, че дава трохички от баницата и на дребните

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Продавах на 3,249 и на 2,899 и после купувах на 2,9 и 3,2....луда работа.....с малка печалба...
          Нали изостанах с близо лефче и 50 на предното раздавение и сега гледах да не съм назад...
          Много продаваха и аз имам малко да набавям още ,но други повече ще търсят ...
          Ами да, адреналинско е, ама с тия пусти комисиони..... Аз имах поръчка на 2,50 преди 2-те кифтета, но след първото взех на 2,9....

Коментар

Имаше една поръчка от 20К на 0,1ст под Кифтето... Някой искаше да продаде на 2,899 преди Мустака и след това евентуално да си купи.... Радвам се че не си ти, за мен тук е сценария БТХ, Мажо е доказал максимата "Хочешь жить, умей делить"

Имам

Продавах на 3,249 и на 2,899 и после купувах на 2,9 и 3,2....луда работа.....с малка печалба...
            Нали изостанах с близо лефче и 50 на предното раздавение и сега гледах да не съм назад...
            Много продаваха и аз имам малко да набавям още ,но други повече ще търсят ...

Коментар

Прав си....
              Днес първо продавах ,като луд ,после купувах пак като луд с печалба за едно кафе...
              и сигурно сега в ИП пият за мое здраве....над 300 лв комисионни....:mad
              а и не съм си върнал всички акции...:

Мисля ,че много от продалите ще си търсят пак акциите ... тези дни..

Това 2,9 ме изненада и не само мен...
              Те ще са скъпи в по късен ден...(
              Имаше една поръчка от 20К на 0,1ст под Кифтето... Някой искаше да продаде на 2,899 преди Мустака и след това евентуално да си купи.... Радвам се че не си ти, за мен тук е сценария БТХ, Мажо е доказал максимата "Хочешь жить, умей делить"

Имам

Коментар

Прав си....
                Днес първо продавах ,като луд ,после купувах пак като луд с печалба за едно кафе...

Без резки движения , спокойствие и силна храна

Коментар

Според мен, дали са информирани или не "Ситните" не е важно, Те са Декор в този цирк, не са актъорите
                  Прав си....

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                    Аз не очаквам сериозни движения преди другия понеделник и инфото на ЦД.
                    Според мен, дали са информирани или не "Ситните" не е важно, Те са Декор в този цирк, не са актъорите

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                      Пичове днес стана голяма игра И аз чаках да падне към 2 лв но след като мина първият пакет реших и аз да вкарам някой лев въпреки всички неизвестни около пакета. Никой който има тези пари няма да ги рискува без ясен сценарий поне аз така мисля. Да видим утре на къде ще тръгнем
                      Аз не очаквам сериозни движения преди другия понеделник и инфото на ЦД.

Коментар

• Пичове днес стана голяма игра И аз чаках да падне към 2 лв но след като мина първият пакет реших и аз да вкарам някой лев въпреки всички неизвестни около пакета. Никой който има тези пари няма да ги рискува без ясен сценарий поне аз така мисля. Да видим утре на къде ще тръгнем

Коментар

Не знам, Ванга трябва да му е казала какъв е изхода... Първоначално беше тръгнал да купува Петрол от грешния човак
                          Хахаха, е това беше добро.
                          Та никой не изрази предположения кво се случи и какво следва?

Коментар

• Първоначално изпратено от borisov1959 Разгледай мнение
                            Макс , Кирсан загуби ли партията от Мустака
                            Не знам, Ванга трябва да му е казала какъв е изхода... Първоначално беше тръгнал да купува Петрол от грешния човак

Коментар

• Макс , Кирсан загуби ли партията от Мустака

Коментар

• Какво стана с Бат Кирсан, Е днеска беше момента да се включи

Коментар

Working...
                                X