IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я да ви запитам - технически, а и законово има ли проблем акциите, напуснали Нафтекс - да се върнат в Нафтекс?
    За срок няма смисъл да споменавам, всеки може да си гради хипотези.
    Препоръки нямам!

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
      Без коментар.
      "Газпром" купува още 11 бензиностанции. След сделката веригата ще има 35 обекта. Компанията вече гледа основно към придобиването на терени.Българското поделение на "Газпром нефт" "НИС Петрол" планира да купи още 11 бензиностанции в страната, става ясно от съобщение в Комисията за защита на конкуренцията за предстояща концентрация. Новите обекти сега са собственост на "ОМВ България", бургаската "Бултранс ойл" и пловдивската "Лайт комерс"."

Само на още 1 сделка са, за да станат номер 1 в България

Кой държи 16% от пазара КОЙ?

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?feature...-pMCaubU#t=516

Леееко, леко, леко, лекоооо!

Коментар

• кой кой кой... аман

Коментар

• Кой е ...

Коментар

• Без коментар.
              "Газпром" купува още 11 бензиностанции. След сделката веригата ще има 35 обекта. Компанията вече гледа основно към придобиването на терени.Българското поделение на "Газпром нефт" "НИС Петрол" планира да купи още 11 бензиностанции в страната, става ясно от съобщение в Комисията за защита на конкуренцията за предстояща концентрация. Новите обекти сега са собственост на "ОМВ България", бургаската "Бултранс ойл" и пловдивската "Лайт комерс"."

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Само с тия блокади на Капъкуле, а май и Хамзабейли - да не минат напряко през шиптърите и византийците, че като цяло май това стана, а други се телепортираха покрай Констанца на път може би за София.
                Нямам препоръки, особено за блокади и телепортации.
                По-щури от гърците няма. Днес решават и утре блокират ГКПП-тата . Като си спомня какво беше 2010-та. Чак министър-председател се наложи да им ходи на крака при бариерата.

Имам акции тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение
                  Газпром засега по-сериозно са навлезли единствено в Пловдив. Там имат доста обекти и някои на хубави места. Вероятно опипват почвата преди да навлязат в София. А може и там да им идват по-изгодни покупките - не знам. В София досега не съм видял техен обект. Доста бавно набират скорост за техните размери.
                  Ще видим как ще продължат занапред, защото четох че имат големи планове и за Турция, а пътят за там от Сърбия минава през България.

Само с тия блокади на Капъкуле, а май и Хамзабейли - да не минат напряко през шиптърите и византийците, че като цяло май това стана, а други се телепортираха покрай Констанца на път може би за София.
                  Нямам препоръки, особено за блокади и телепортации.

Коментар

• Газпром засега по-сериозно са навлезли единствено в Пловдив. Там имат доста обекти и някои на хубави места. Вероятно опипват почвата преди да навлязат в София. А може и там да им идват по-изгодни покупките - не знам. В София досега не съм видял техен обект. Доста бавно набират скорост за техните размери.
                    Ще видим как ще продължат занапред, защото четох че имат големи планове и за Турция, а пътят за там от Сърбия минава през България.

Коментар

"Газпром" купува още 11 бензиностанции

И преди имаше индикации, че Газпром ще навлизат по-бавно на нашия пазар. Тази статия мисля окончателно отрязва възможността руснаците на купят компанията. И без това сме малки в сравнение със съседните държави, няма за къде да бързат с мащабите планове.

Мустака добре се е ориентирал в ситуацията и ще се пробва с други потенциални купувачи.

Тази статия с ей тая част ме УТРЕПА!

По неофициална информация компанията няма намерение да купува повече бензиностанции в скоро време, тъй като пазарът не предлага атрактивни места за продан, а ще продължи да се разширява посредством покупката на земя и строителство на обекти.
                      Предполагам, че евентуалните 4 обекта ще са по новите отсечки на "Тракия", че е срамота, кьорав станция няма. И без това май досега са все зачукани като локации, макар да помня единствено под Благоевград, дали не им беше и първата у нас.
                      Както и в статията се казва - влязоха в региона през НИС. Не че им пречеше да се уголемят и с Петрол, но повече от явно не са стигнали до взаимоизгодни условия и карат на парче.
                      С оглед на развитието от последните два месеца вероятно отиваме в споменаваната вече посока, затвърдила се и последните две седмици. Макар, че като нищо може и табак сценария да се повтори с инфото от днес.

Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение
                      Бая силен препарат ще трябва за хубав блясък
                      Ти препарата остави на нас.

Имам бройки, нямам препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Идеята да се прекара и елиминира Шахматиста и да се продаде на Газпром ... никога не ми се е виждала реална...

Василев е рискувал и риска не е за една баничка.......
                        По скоро Казахстан е жокера....
                        но първо трябва силно лъскане.... като БТН ....
                        Бая силен препарат ще трябва за хубав блясък

Коментар

"Газпром" купува още 11 бензиностанции

И преди имаше индикации, че Газпром ще навлизат по-бавно на нашия пазар. Тази статия мисля окончателно отрязва възможността руснаците на купят компанията. И без това сме малки в сравнение със съседните държави, няма за къде да бързат с мащабите планове.

Мустака добре се е ориентирал в ситуацията и ще се пробва с други потенциални купувачи.
                          Идеята да се прекара и елиминира Шахматиста и да се продаде на Газпром ... никога не ми се е виждала реална...

Василев е рискувал и риска не е за една баничка.......
                          По скоро Казахстан е жокера....
                          но първо трябва силно лъскане.... като БТН ....

Коментар

• "Газпром" купува още 11 бензиностанции

Коментар

• да изчакаме събранието но не за включване, което всеки сам решава кога, а за резултати....Новият надзор е интересен, но без да го коментираме...След това ще има нови битки.....тук е интересно, за да се играе за спорта....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                И преди бях споменавал, че според мен са си "стратегически" резерв за изпълнения от типа на 2.12 и 14.01, времето ще покаже.

важното е ,че намаляват бройките продава..... на маркета...
                                купувачите малко са треперливи ,но всяко нещо с времето.....

Коментар

Working...
                                X