IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
    Не акциите , правата !
    Мнението ми е ,че ако има разводняване и недоверие към мажо и не се участва ,то тогава се излиза от инвестицията...
    за сега няма такова положение..

Коментар

• Първоначално изпратено от enn Разгледай мнение
      Може ли някой накратко да обясни какво представлява увеличението на капитал? Търсих в интернет, но намирам само законовите разпоредби, а мен ме интересува на практика как стават нещата.

Каква е процедурата от гледна точка на миноритарните акционери, какви са последствията, как става участието. Както при ЦСКА който иска си купува на зададената цена ли, трябва предварително да се "запиша" за участие ли, могам да купя количество според това колко притежавам от старите ли?

Интересуват ме най-вече последствията за да знам какво да правя. Бих се радвал, ако кажете и няколко примера от близките 2-3 години. Намирам нещо за Пампорово и КТБ, но без да съм запознат не мога да си извадя никакви изводи.
      Извинявам се че повдигам нагоре собствения си пост, но някой ще ми отговори ли? Може и на лично.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Много хора са на подобно мнение...
        Вчерашния ден показа ,че повечето ИП вярват ,че увеличението ще бъде успешно и за да не им се разводни капитала ще участват в увеличениетно.. по най лесния начин , ще попълнят акциите си от маркета ,който бяха с леФче по ефтини....
        Днес може да попълват с 60 стотинки по ефтино...а след празниците...
        Не е препоръка....
        П.П. Това показваше книгата която пусна Жеката.... колко много ще трябват да балансират портфеила..
        Очакванията бяха ,че някой ще продадат акциите си , за да не участват ,но май нещата не са такива......
        Не акциите , правата !

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Мамка му и ниво , удължаваш петрол за сметка на хим? Аз вече тука нямам спекулативни, а само дългосрочни акции
          Много хора са на подобно мнение...
          Вчерашния ден показа ,че повечето ИП вярват ,че увеличението ще бъде успешно и за да не им се разводни капитала ще участват в увеличениетно.. по най лесния начин , ще попълнят акциите си от маркета ,който бяха с леФче по ефтини....
          Днес може да попълват с 60 стотинки по ефтино...а след празниците...
          Не е препоръка....
          П.П. Това показваше книгата която пусна Жеката.... колко много ще трябват да балансират портфеила..
          Очакванията бяха ,че някой ще продадат акциите си , за да не участват ,но май нещата не са такива......

Коментар

От тук нататък Жека 100 % ...

Е айде де, докога да го чакам...
            Интересно е, че инфо имаше достатъчно, но никой не се хвърли сабалем да купува, а атаката дойде в късния следобед.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              Мдаа , и тук си стана портфейлна инвестиция за фондове

Коментар

Мамка му и ниво , удължаваш петрол за сметка на хим? Аз вече тука нямам спекулативни, а само дългосрочни акции
                Не за сметка на хим. Там още пазарувам

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                  може би 4.25 ?
                  Уффффф прав си

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    DISL за кой ли купуват....

Коментар

Аз днес счупих 2.25 щото ви притесняваше нещо

Коментар

• Коментар

може би 4.25 ?

Коментар

Аз , тука билета е еднопосочен, Монти потвърждавам за капман...

Утре ще счупим ли 4,70?

Коментар

Ти ли ми продаде Монти ?!
                              Аз , тука билета е еднопосочен, Монти потвърждавам за капман...

Утре ще счупим ли 4,70?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                На вратата се сблъскаха ПФБК и Капман...
                                Ти ли ми продаде Монти ?!

Коментар

Working...
                                X