IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    http://x3news.com/download/?id=256422

Коментар

• http://tranzit.dir.bg/load.php?id=Ey...UPLYNof2021383

Коментар

• Първоначално изпратено от houlta Разгледай мнение
        Абе човек скандал между Ганчев и Василев няма. На кога мислиш че е човек този Иван Войновски. Справка в ТР показва че е част от хората които управляват фирми на Василев.
        Не съм изказал такова мнение. Постнах статиите, защото са малко по-нормално написани и по-съдържателни от тази в Труд, която е копирана впоследствие и от останалите медии.
        Позицията на Юлинор ми е малко мътна.

Коментар

• Първоначално изпратено от houlta Разгледай мнение
          В ЦЯЛАТА СТАТИЯ НЯМА И ЕДНА ИСТИНА. ТРУДОВАЦИТЕ В УСИЛИЯТА СИ ДА ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ПЕЕВСКИ СА ПРОПУСНАЛИ ДА ПРОВЕРЯР ВОЙНОВСКИ НА КОГО Е ЧОВЕК. АКО НА НЯКОЙ НЕ МУ Е ИЗВЕСТНО НО ВОЙНОВСКИ Е ЧОВЕКА НА ВАСИЛЕВ.

+1
          Poncho, по отношение на Петрол доста систематичен анализ, макар и с малки неточности.

Коментар

• Абе човек скандал между Ганчев и Василев няма. На кога мислиш че е човек този Иван Войновски. Справка в ТР показва че е част от хората които управляват фирми на Василев.

Коментар

• Опити за анализ:

Битката за наследството на Цветан Василев достигна „Петрол“
              В ход е пренареждане на бизнеса около КТБ

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                Не му върви на това дружество. След битката Събев-Евшов сега се задава Ганчев-Василев, ако е вярна статията от линка
                http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4260794

Имам и не препоръчвам нищо!
                В ЦЯЛАТА СТАТИЯ НЯМА И ЕДНА ИСТИНА. ТРУДОВАЦИТЕ В УСИЛИЯТА СИ ДА ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ПЕЕВСКИ СА ПРОПУСНАЛИ ДА ПРОВЕРЯР ВОЙНОВСКИ НА КОГО Е ЧОВЕК. АКО НА НЯКОЙ НЕ МУ Е ИЗВЕСТНО НО ВОЙНОВСКИ Е ЧОВЕКА НА ВАСИЛЕВ.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                  Не му върви на това дружество. След битката Събев-Евшов сега се задава Ганчев-Василев, ако е вярна статията от линка

От оня ден мисля са по регистъра, не е вярна за мен:
                  1. Не Корект фарм иска събрание.
                  2. Войновски защо влиза, освен двете новосъздадени фирми?
                  Вписали са решенията на ОСА. Чака се вписването за предложението от миноритарния.
                  Нямам препоръки!

Коментар

• Не му върви на това дружество. След битката Събев-Евшов сега се задава Ганчев-Василев, ако е вярна статията от линка

Коментар

• Какво мнението тук - трябва ли да се купува от държавния пакет..... на пръв поглед не изглежда съвсем неизгодно???

Коментар

• Първоначално изпратено от polizist Разгледай мнение
                        Нещо нямаше ли държавата да продава акциите си тук,или бъркам?
                        Началната и крайната дата на търга са респективно 20 август 2014 и 1 септември 2014 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Morqka Разгледай мнение
                          ама нали съм написал :

Не ангажирам никого с това мнение може и да бъркам.
                          времето и отчетите ще покажат

просто малко по смела ,няма само за нагоре да се изхвъляте я
                          МНОГО СМЕЛА и с РОГАТА ! -тук се чака профит от по 300% , а някои се сомонавиваха и за 12кинта , - на борса таргета безплатен е , всеки сам си го реже

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Браво ,
                            как ги изчисли толкова високо....може и под 10 стотинки да пишеш....
                            За коя банка пишеш ,тази която ги купи на 3,23 лв......през февруари.....
                            що не вземеш да събереш малко информация ,като пускаш някоя лъкардия.....
                            ама нали съм написал :

Не ангажирам никого с това мнение може и да бъркам.
                            времето и отчетите ще покажат

просто малко по смела ,няма само за нагоре да се изхвъляте я

Коментар

• Първоначално изпратено от Morqka Разгледай мнение
                              Ми виж баланса отрицателен собствен капитал ,нема печалба, огромна конкуренция
                              избушени бензиностанции и петролни бази
                              това беше един огромен токсичен актив който стоеше в баланса на банката и затова се държеше цената висока.

според мен не ангажирам никого с това мнение не струва повече от 0,30-0,50 стинки (без необходимите инвестиции )
                              не е препоръка за нищо.
                              Браво ,
                              как ги изчисли толкова високо....може и под 10 стотинки да пишеш....
                              За коя банка пишеш ,тази която ги купи на 3,23 лв......през февруари.....
                              що не вземеш да събереш малко информация ,като пускаш някоя лъкардия.....

Коментар

• Първоначално изпратено от pienataas Разгледай мнение
                                Добре де, ясно е че няма да се даваме и да продаваме ама не разбирам какво се случва. Ако може някой който повече разбира да обясни защо така пада тая пущина....тъжна работа, а какъв потенциал има....
                                Ми виж баланса отрицателен собствен капитал ,нема печалба, огромна конкуренция
                                избушени бензиностанции и петролни бази
                                това беше един огромен токсичен актив който стоеше в баланса на банката и затова се държеше цената висока.

според мен не ангажирам никого с това мнение не струва повече от 0,30-0,50 стинки (без необходимите инвестиции )
                                не е препоръка за нищо.
                                Last edited by Morqka; 20.08.2014, 16:25.

Коментар

Working...
                                X