Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от houlta Разгледай мнениеАбе човек скандал между Ганчев и Василев няма. На кога мислиш че е човек този Иван Войновски. Справка в ТР показва че е част от хората които управляват фирми на Василев.
Позицията на Юлинор ми е малко мътна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от houlta Разгледай мнениеВ ЦЯЛАТА СТАТИЯ НЯМА И ЕДНА ИСТИНА. ТРУДОВАЦИТЕ В УСИЛИЯТА СИ ДА ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ПЕЕВСКИ СА ПРОПУСНАЛИ ДА ПРОВЕРЯР ВОЙНОВСКИ НА КОГО Е ЧОВЕК. АКО НА НЯКОЙ НЕ МУ Е ИЗВЕСТНО НО ВОЙНОВСКИ Е ЧОВЕКА НА ВАСИЛЕВ.
+1
Poncho, по отношение на Петрол доста систематичен анализ, макар и с малки неточности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНе му върви на това дружество. След битката Събев-Евшов сега се задава Ганчев-Василев, ако е вярна статията от линка
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4260794
Имам и не препоръчвам нищо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНе му върви на това дружество. След битката Събев-Евшов сега се задава Ганчев-Василев, ако е вярна статията от линка
1. Не Корект фарм иска събрание.
2. Войновски защо влиза, освен двете новосъздадени фирми?
Вписали са решенията на ОСА. Чака се вписването за предложението от миноритарния.
Нямам препоръки!
Коментар
-
Не му върви на това дружество. След битката Събев-Евшов сега се задава Ганчев-Василев, ако е вярна статията от линка
Коментар
-
Първоначално изпратено от polizist Разгледай мнениеНещо нямаше ли държавата да продава акциите си тук,или бъркам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Morqka Разгледай мнениеама нали съм написал :
Не ангажирам никого с това мнение може и да бъркам.
времето и отчетите ще покажат
просто малко по смела ,няма само за нагоре да се изхвъляте яна борса таргета безплатен е , всеки сам си го реже
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБраво ,
как ги изчисли толкова високо....може и под 10 стотинки да пишеш....
За коя банка пишеш ,тази която ги купи на 3,23 лв......през февруари.....
що не вземеш да събереш малко информация ,като пускаш някоя лъкардия.....
Не ангажирам никого с това мнение може и да бъркам.
времето и отчетите ще покажат
просто малко по смела ,няма само за нагоре да се изхвъляте я
Коментар
-
Първоначално изпратено от Morqka Разгледай мнениеМи виж баланса отрицателен собствен капитал ,нема печалба, огромна конкуренция
избушени бензиностанции и петролни бази
това беше един огромен токсичен актив който стоеше в баланса на банката и затова се държеше цената висока.
според мен не ангажирам никого с това мнение не струва повече от 0,30-0,50 стинки (без необходимите инвестиции )
не е препоръка за нищо.
как ги изчисли толкова високо....може и под 10 стотинки да пишеш....
За коя банка пишеш ,тази която ги купи на 3,23 лв......през февруари.....
що не вземеш да събереш малко информация ,като пускаш някоя лъкардия.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pienataas Разгледай мнениеДобре де, ясно е че няма да се даваме и да продаваме ама не разбирам какво се случва. Ако може някой който повече разбира да обясни защо така пада тая пущина....тъжна работа, а какъв потенциал има....
избушени бензиностанции и петролни бази
това беше един огромен токсичен актив който стоеше в баланса на банката и затова се държеше цената висока.
според мен не ангажирам никого с това мнение не струва повече от 0,30-0,50 стинки (без необходимите инвестиции )
не е препоръка за нищо.Last edited by Morqka; 20.08.2014, 16:25.
Коментар
Коментар