IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Възлите се разплитат един по един:
    Търговско дело 5369 от 2014г. По новия ГПК Търговско отделение ТО VI-20 състав
    650 Жалби по чл.25 ЗТР

Разпореждане за образуване от 31.7.2014г.
    Образувано на 31.7.2014г. по Жалба по чл.25 ЗТР
    Входящ документ 93190 от 30.7.2014г.

Жалбоподател ВИП ПРОПЪРТИЗ ЕООД

Входящ № 94425 от 4.8.2014г. - възражение
    Ответник ИНТЕР ФИНАНС ИНВЕСТ ЕООД

Закрито/разпоредително заседание от 16.9.2014
    Резултат: С решение

Решение от 16.9.2014
    ОТМЕНЯВА отказ отказ № 20140721155920-2/25.07.2014г. на длъжностното лице при АВ, по заявление вх.№ 20140721155920 / 21.07.2014г., с който е отказано вписване на следните обстоятелства по партидата на „ВИП ПРОПРЪТИЗ” ЕООД, ЕИК 201752278, а именно : извършени промени относно едноличния собственик на капиталана дружеството, замяната на управителя и промяна в седалището и адреса на управление на дружеството.
    УКАЗВА на Агенция по вписванията гр.София да извърши вписване в търговския регистър на заявеното със заявление вх.№ 20140721155920 / 21.07.2014г., с който е отказано вписване на следните обстоятелства по партидата на „ВИП ПРОПРЪТИЗ” ЕООД, ЕИК 201752278, а именно : извършени промени относно едноличния собственик на капиталана дружеството, замяната на управителя и промяна в седалището и адреса на управление на дружеството.
    Решението е окончателно.
    В Търговския регистър още няма промяна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      ...
      ОФФ НЮЗ , какво да ги правиш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Съдът спря инвазията на Гриша Ганчев в "Петрол"
        Александра Маркарян | ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 30 септември 2014 в 13:5911950
        Гв.

Софийският градски съд спря инвазията на бизнесмена Гриша Ганчев в "Петрол" АД.

С определение от 26 септември 2014 г. съдът е спрял вписването на промените, направени в дружеството от последното заседание на Общото му събрание на 17 септември. Тогава бе сменен съставът на Надзорния съвет на "Петрол" и от него бяха отстранени хората и фирмите, свързани с мажоритарния собственик на КТБ Цветан Василев, който пък контролираше дружеството от декември 2013 г. На тяхно място бяха поставени хора и фирми, свързани с Гриша Ганчев. Ганчев е в управата на "Петрол" от юни 2014 г.

На същото заседание Общото събрание смени и адреса на управление на "Петрол" от София на Ловеч, където е роден Гриша Ганчев.

Определението на съда е на основание жалба от контролираното от Цветан Василев "Петрол Холдинг" АД, подадена на 25 септември. Холдингът притежава 77.42% от акциите на "Петрол" АД, по данни на "Дакси".

От "Петрол" АД обжалват решението на Софийския градски съд.

Ето ти още нещо от офф нюз ...
        ...
        Last edited by Jekata; 30.09.2014, 15:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
          Лееека некомпетентност в статията. Кой както иска тъй да си я чете.
          Съдът спря инвазията на Гриша Ганчев в "Петрол"
          Александра Маркарян | ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 30 септември 2014 в 13:5911950
          Гв.

Софийският градски съд спря инвазията на бизнесмена Гриша Ганчев в "Петрол" АД.

С определение от 26 септември 2014 г. съдът е спрял вписването на промените, направени в дружеството от последното заседание на Общото му събрание на 17 септември. Тогава бе сменен съставът на Надзорния съвет на "Петрол" и от него бяха отстранени хората и фирмите, свързани с мажоритарния собственик на КТБ Цветан Василев, който пък контролираше дружеството от декември 2013 г. На тяхно място бяха поставени хора и фирми, свързани с Гриша Ганчев. Ганчев е в управата на "Петрол" от юни 2014 г.

На същото заседание Общото събрание смени и адреса на управление на "Петрол" от София на Ловеч, където е роден Гриша Ганчев.

Определението на съда е на основание жалба от контролираното от Цветан Василев "Петрол Холдинг" АД, подадена на 25 септември. Холдингът притежава 77.42% от акциите на "Петрол" АД, по данни на "Дакси".

От "Петрол" АД обжалват решението на Софийския градски съд.

Ето ти още нещо от офф нюз ...

Коментар

• Лееека некомпетентност в статията. Кой както иска тъй да си я чете.

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
              Сагата продължава.
              излезна и на сайта на БФБ...

Коментар

• Сагата продължава.
                СГС отхвърли промените в Надзорния съвет на „Петрол“ АД http://econ.bg/СГС-отхвърли-променит..._i.571677.html

Коментар

• http://m.capital.bg/biznes/kompanii/...tia_za_lovech/

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                    Монти,

Я тресни на бате анализче за това което се случва според теб и тенденциите ... .

Молим, поздрави!

мисля ,че Жеката и Пончо ще могат по точно да формулират фундаментален анализ за ситУацията...
                    Аз знаеики , че има 700 К акции в държавата ,който ще пъдат пуснати около 2 лв на следващия търг и около 6 % в Корп ,който някакъв бесен синдик ще се пише на брокер след 21 октомври...... та чакам....
                    Не е препоръка.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      писал съм и го и преди....
                      Преди да видим 2 лв , няма да видим 5 лв... ...
                      мислех ,че греша ,но всичко отива натам.....
                      Не е препоръка...
                      Имам акции и не продавам от 2,8 надолу.....даже и спекулативно...
                      П.П. даже и не следя позицията....
                      Монти,

Я тресни на бате анализче за това което се случва според теб и тенденциите ... .

Молим, поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                        +1

За мен тук предстоят светли дни, ако Ганчев опази властта и не спира с реформите!
                        Друг е въпроса, за качествата му като мажоритар /директно или индиректно/ на публично дружество, има някои неща, които ме притесняват от минали години.
                        писал съм и го и преди....
                        Преди да видим 2 лв , няма да видим 5 лв... ...
                        мислех ,че греша ,но всичко отива натам.....
                        Не е препоръка...
                        Имам акции и не продавам от 2,8 надолу.....даже и спекулативно...
                        П.П. даже и не следя позицията....

Коментар

Както ти казах ще се забавят нещата, но според мен Ершов "пикае срещу вятъра". Съдията вижда делото по чл. 74 и решава за охранителното производство. Самото дело ще се гледа от съдия Галина Иванова. Холдинга дори не е акционер за да предявява иск по чл. 74. Мисля че нещата ще приключат сравнително бързо.

Търговско дело 6203 от 2014г. По новия ГПК Търговско отделение ТО VI-1 състав
                          620 Искове по чл.74 от ТЗ
                          Разпореждане за образуване от 26.9.2014г.
                          Образувано на 26.9.2014г. по Искова молба-търг. дело
                          Входящ документ 110013 от 25.9.2014г.
                          Ищец ПЕТРОЛ ХОЛДИНГ АД
                          Ответник ПЕТРОЛ АД
                          +1

За мен тук предстоят светли дни, ако Ганчев опази властта и не спира с реформите!
                          Друг е въпроса, за качествата му като мажоритар /директно или индиректно/ на публично дружество, има някои неща, които ме притесняват от минали години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            Пончо, същия съдия по БТХ, макар и от юли още, сега спира вписването след жаленето от вчера на Ершов.

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=jr...PWdehJM2052888
                            Както ти казах ще се забавят нещата, но според мен Ершов "пикае срещу вятъра". Съдията вижда делото по чл. 74 и решава за охранителното производство. Самото дело ще се гледа от съдия Галина Иванова. Холдинга дори не е акционер за да предявява иск по чл. 74. Мисля че нещата ще приключат сравнително бързо.

Търговско дело 6203 от 2014г. По новия ГПК Търговско отделение ТО VI-1 състав
                            620 Искове по чл.74 от ТЗ
                            Разпореждане за образуване от 26.9.2014г.
                            Образувано на 26.9.2014г. по Искова молба-търг. дело
                            Входящ документ 110013 от 25.9.2014г.
                            Ищец ПЕТРОЛ ХОЛДИНГ АД
                            Ответник ПЕТРОЛ АД

Коментар

• Пончо, същия съдия по БТХ, макар и от юли още, сега спира вписването след жаленето от вчера на Ершов.

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=jr...PWdehJM2052888

Коментар

Харесва ми как Ганчев не се предава и се бори с проблемите.
                                Интересно дали постигнатото е с "морков" или с "пердах".
                                Интересно е как се появи това нещо, след заявленията от Каиков и Ершов.
                                Дали "преговорите" с "крупния" акционер с няма и 2 000 акции са били на 24 или на 25?
                                Но всъщност нотариуса е удостоверил датата.
                                Нямам препоръки!

Коментар

Working...
                                X