Първоначално изпратено от 4f4
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЖека, и на мен ми се чини нещо подобно. засега наблюдавам купона. Няма явна причина, интуиция. Без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКруме, кое те води по пътя към паткатА?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАз се каних още когато цената беше около 3 - защото мислех, че ще изравнят на 1.8..., но се отказах.... Нещо фундамента при ЦКБ ми се вижда по-солиден ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеНяма страх.......по-добре вземи 1,50 лв или колкото ти дава пазара....., отколкото да си останат вечно твой.
Историята тука познава не един такъв случей.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЖека, вписа ли ТР продажбата?
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЖека да не си се предал ,че гледам твоя посредник яко сипва....
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеЕ... Нали някой щеше да прави суап с ЦКБ! Трябва да стане... пък после ще видим......, но се отказах.... Нещо фундамента при ЦКБ ми се вижда по-солиден ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеНяма страх.......по-добре вземи 1,50 лв или колкото ти дава пазара....., отколкото да си останат вечно твой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеСТРАХХХХХХХ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеМалейййй тия ........Мерси за инфото,аз спрях да купувам от 2,27......Толкова вътрешно скоро не ми е било.(Не е препоръка за нищо разбира се.)както и шефа му Черешаря.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениебенча....
Коментар
Коментар