IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
    Може би малките акционери очакват акциите на групата фирми собственици на Петрол да излезнат на пазара, продавани евентуално от синдици или ЧСИ-та. И четерите фирми + банката са неплатежоспособни, някои от тях вече са обявени от съда за такива, на други им предстои. Това може би донякъде обяснява силния спад по позицията в последната седмица!
    В петък е събранието на Корект фарм, Алфа още се движи в несъстоятелност, ВИП е със запорирани дялове на управителя си, Юлинор искаха в началото, но се отказаха от несъстоятелността. Всичко това е вече запорирано от Петрол холдинг, да не говорим имуществото в колко заема е насреща страна. Грозна история е кредитирането на Елит Петрол от Кристъл с прилични комисиони, залога при Варна сторидж, оценките и какво се случи там, както и сега с Петрол-Запад. Но Ганчев е вкарал залог на неговия бизнес за да налива тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Жека, и на мен ми се чини нещо подобно. засега наблюдавам купона. Няма явна причина, интуиция. Без препоръка
      Може би малките акционери очакват акциите на групата фирми собственици на Петрол да излезнат на пазара, продавани евентуално от синдици или ЧСИ-та. И четерите фирми + банката са неплатежоспособни, някои от тях вече са обявени от съда за такива, на други им предстои. Това може би донякъде обяснява силния спад по позицията в последната седмица!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Круме, кое те води по пътя към паткатА?
        Жека, и на мен ми се чини нещо подобно. засега наблюдавам купона. Няма явна причина, интуиция. Без препоръка

Коментар

• За днес пуснаха достатъчно кръв... май...

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Аз се каних още когато цената беше около 3 - защото мислех, че ще изравнят на 1.8 ..., но се отказах.... Нещо фундамента при ЦКБ ми се вижда по-солиден ...
            Абе всичките са с едни фундаменти... думи да няма човек... Току си помислиш, че са стабилни и ... хоп... вземат да се клатят...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
              Няма страх.......по-добре вземи 1,50 лв или колкото ти дава пазара....., отколкото да си останат вечно твой.
              Историята тука познава не един такъв случей.....
              Круме, кое те води по пътя към паткатА?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Жека, вписа ли ТР продажбата?
                Чакат тридневния срок, мисля няма проблем да я впишат...

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Жека да не си се предал ,че гледам твоя посредник яко сипва....
                На линия сме, някои като гледам даже и на две.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                  Е... Нали някой щеше да прави суап с ЦКБ! Трябва да стане... пък после ще видим...
                  Аз се каних още когато цената беше около 3 - защото мислех, че ще изравнят на 1.8 ..., но се отказах.... Нещо фундамента при ЦКБ ми се вижда по-солиден ...
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                    Няма страх.......по-добре вземи 1,50 лв или колкото ти дава пазара....., отколкото да си останат вечно твой.
                    Ще стане ясно... но както винаги късно... И за купилите, и за продалите...

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                      СТРАХХХХХХХ...

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                        какво става тука?
                        СТРАХХХХХХХ...

Коментар

• какво става тука?

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                            Малейййй тия ........Мерси за инфото,аз спрях да купувам от 2,27......Толкова вътрешно скоро не ми е било.(Не е препоръка за нищо разбира се.)
                            не съм очаквал това от фонда за гарантиране на депозитите ,този миленков е най големия тъпак...... както и шефа му Черешаря.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              бенча....
                              Малейййй тия ........Мерси за инфото,аз спрях да купувам от 2,27......Толкова вътрешно скоро не ми е било.(Не е препоръка за нищо разбира се.)

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Както на още 2000 човека сигурно
                                само питам....

Коментар

Working...
                                X