IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Това ли беше
    Обедна почивка.

Коментар

• Това ли беше

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
        "Тук" са станали толкова услужливи... че нямам думи...

Мдааа, като цяло емна оня мисля със 17-те хиляди бройки, покрай него някоя паника, после някое репо, айде пак по спиралата и ей ни на. Освен да не се гони пакет, който обаче защо не мине пък на ОТС, да не говорим на такава цена, ако да е реална ли ще да минава. Или пък онова за кораба, дето един чул жената на кмета на опашката за картофи...
        Може много да греша, не ми се ще Хана да е прав определено.
        Греъме, би ли доразвил тезата си?
        Нямам препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Имам предвид статии и т.н., все едно нищо не се случва, дори тук не съм срещал.
          "Тук" са станали толкова услужливи... че нямам думи...

Коментар

• Масово сипват много посредници. Всеобщ страх и паника, не се вижда някакво концентрирано при конкретен действие.
            Карол, Юг, Делта, Капман, Бенч, Булброкерс

Коментар

Да, така е! Просто този, който знае нещо, иска само той да го знае...
              Сега ми минава една простотия в главата - че увеличават фрий-флоута...
              Имам предвид статии и т.н., все едно нищо не се случва, дори тук не съм срещал.

Коментар

• май скоро ще се нареждаме...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Другари, аз си мисля, че битката не е за Петрол а за активите на Петрол ... Може и да бъркам.
                  Е тука е ключа от бараката

Коментар

• Ако този, който продава (основния) пусне някаква информация, сигурен съм, че ще вземе и повече пари за акциите си... Но не знам на кого може да не му пука за това...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Мдааам, и в Енергони увеличиха фриий флоута. Сега пускат на маркет, само чакат маркета да дойде, но той не ще
                      Ми те и тук да пускат на маркет, поне докато го има...

Коментар

• Другари, аз си мисля, че битката не е за Петрол а за активите на Петрол ... Може и да бъркам.
                        Life won't wait for you.

Коментар

Мдааам, и в Енергони увеличиха фриий флоута. Сега пускат на маркет, само чакат маркета да дойде, но той не ще

Коментар

Интересното е, че над седмица изсипвания, но никой никъде нищо не споменава, тотална информационна завеса.

Коментар

Интересното е, че над седмица изсипвания, но никой никъде нищо не споменава, тотална информационна завеса.
                              Изсипват различни посредници.....

Коментар

• Някой продал да сподели нещо за купувача

Коментар

Working...
                                X