IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мдааа, победата обича смелите!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      Като гледам не останаха много оферти, има 2к и нещо на 1,5 и после 1,8
      Този с айсбергчето на 1,499 не знам защо толкова държи да ги продаде на тази цена, като може и на по-висока, но... всеки си решава сам и после сам съжалява...

Коментар

• Като гледам не останаха много оферти, има 2к и нещо на 1,5 и после 1,8

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          Отчасти, малко вчера, малко днес...
          Тази акция много радост ми донесе преди година,
          надявам се и сега да е така..
          На фона на останалото, което се случва на пазара, тук е различно.
          Причините за спад и ръст са различни от общите. Тръпка.
          Да, така е! Тръпката е яка!!! Признавам! Ама ние сме за това тук... Който не му държи... наблюдава!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
            Да не си тииии... ?
            Ако няма изненада в близките дни от някой зорлия със стотици хиляди акции.......репа или нещо друго. Цената ще се върне над 2 лв.....
            Не е препоръка....

Коментар

Да не си тииии... ?
              Отчасти, малко вчера, малко днес...
              Тази акция много радост ми донесе преди година,
              надявам се и сега да е така..
              На фона на останалото, което се случва на пазара, тук е различно.
              Причините за спад и ръст са различни от общите. Тръпка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                Точно така направи някой...
                Да не си тииии... ?

Коментар

Тук някой бавно и методично си вдигна цената до там, че да обере до 1.58 без аукцион...
                  Точно така направи някой...

Коментар

• Тук някой бавно и методично си вдигна цената до там, че да обере до 1.58 без аукцион...

Коментар

• Мнооого плахо днес, много нежно...

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        Днес много умряло тук ще атакуваме ли 1,80?
                        Вчера беше един луд ден, но за да идем обратно на 1,80, ще е положително да имаме някакъв отговор за случилото се. Такъв по-скоро няма! Виждаш, че колегите по-долу викат: "гръмнали репа", "мисля, че не бяха репа, ерго делнична паника ни беше обхванала".
                        А за цялата скрита и омотана картинка тук и приказка не ми се подхваща. Добре, че е Жеката, че иначе всичко щеше да клони към напълно непрогледна тъма.

Коментар

• Днес много умряло тук ще атакуваме ли 1,80?

Коментар

• Тази падаща кама не смея да я пипам, защото ми е много мътна тая игра с активите и мисля че съществува риск да не остане нищо за акционепите...
                            Може и да греша, не съм правил подробен анализ, но и не виждам смисъл да правя при положение че точната информация я знаят тесен кръг хора.

Коментар

• Тежък ден ... лош ден ... Не се панирайте а изследвайте.Ето Жеката кърти интернета за да събира нформация, а повечето чакате наготово някой да ви каже ... знаете какво още значи китайския йероглиф за "криза"нали?

....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Днес бе много тежък ден за моето портфейлче. Тук доста вода глътнах. Яд ме е само, че нямам още свободен кеш, за да купувам. Явно е, че има някаква паника и зор някой да се освободи от позициите си тук, но не мисля, че цената в момента е реалистична. А и тук са основно големите шарани. Такива като нас с мижавите си акции сме доста малко. Интересът на Газпром не мисля, че е стихнал. Даже си мисля, че може би те натискат цената, за да вземат тънко големите пакети, които Василев им сви под носа преди година. Има хляб според мен тук, но ще е след време, а цените от 4-5 и нагоре може да не ги видим доста дълго време.
                                Иначе аз не съм много сигурна, че бе репо това днес. Мисля, че утре ще видим някаква корекция и до края на седмицата няма да има натиск от продажби, но може би в понеделник ще се възобнови.

Не е препоръка, имам акции!

Коментар

Working...
                                X