Мдааа, победата обича смелите!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКато гледам не останаха много оферти, има 2к и нещо на 1,5 и после 1,8
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеОтчасти, малко вчера, малко днес...
Тази акция много радост ми донесе преди година,
надявам се и сега да е така..
На фона на останалото, което се случва на пазара, тук е различно.
Причините за спад и ръст са различни от общите. Тръпка.Който не му държи... наблюдава!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеДа не си тииии... ?
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеДа не си тииии... ?
Тази акция много радост ми донесе преди година,
надявам се и сега да е така..
На фона на останалото, което се случва на пазара, тук е различно.
Причините за спад и ръст са различни от общите. Тръпка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеТочно така направи някой...
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеТук някой бавно и методично си вдигна цената до там, че да обере до 1.58 без аукцион...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеДнес много умряло тукще атакуваме ли 1,80?
А за цялата скрита и омотана картинка тук и приказка не ми се подхваща. Добре, че е Жеката, че иначе всичко щеше да клони към напълно непрогледна тъма.
Коментар
-
Днес бе много тежък ден за моето портфейлче. Тук доста вода глътнах. Яд ме е само, че нямам още свободен кеш, за да купувам. Явно е, че има някаква паника и зор някой да се освободи от позициите си тук, но не мисля, че цената в момента е реалистична. А и тук са основно големите шарани. Такива като нас с мижавите си акции сме доста малко. Интересът на Газпром не мисля, че е стихнал. Даже си мисля, че може би те натискат цената, за да вземат тънко големите пакети, които Василев им сви под носа преди година. Има хляб според мен тук, но ще е след време, а цените от 4-5 и нагоре може да не ги видим доста дълго време.
Иначе аз не съм много сигурна, че бе репо това днес. Мисля, че утре ще видим някаква корекция и до края на седмицата няма да има натиск от продажби, но може би в понеделник ще се възобнови.
Не е препоръка, имам акции!
Коментар
Коментар