IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    Владо Панев е от доказаните 'фенове' на еврохолда и групата... да си призная вече не го и чета като обърне внимание на темата финансови...

то и неговите управления са едни процъфтяващи....
    Статус не фалираха ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Владо Панев е от доказаните 'фенове' на еврохолда и групата... да си призная вече не го и чета като обърне внимание на темата финансови...

то и неговите управления са едни процъфтяващи....
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• знаем, знаем
        Last edited by tony1975; 22.01.2015, 19:36.

Коментар

• През тази година ще направят добра печалбица според мен!
          Не е препоръка!

Коментар

• Тони - подкрепа и от мен.
            Само не мисля, че отчета е пипнат заради увеличението, защото:
            1. Парите за необходимото увеличение си ги имат вече.
            2. Ако търсеха от пазара - щяха поне 2 тримесечия да показват лицеприятни отчети.
            3. Щяха да изпълнят поне 1/2 от мерките, кото си изброил

Коментар

Както съм казвал не само аз КОГАТО ИСКАТ могат да напудрят много добре нещата
              Дано са реални резултати а не нещо подготвено за увеличението! За съжаление тук това е проблема, че правят нещата читаво КОГАТО ИСКАТ, а не винаги!
              Когато искат дават дивидент - а не винаги 20% при печалба, както са обещали!
              Когато искат дават парите под управление на професионални асет мениджъри, щото така се правело!

Продажбите на автомобили продължават да са нагоре(което е добър ориентир и сигнал като цяло че ФЛ и бизнеса разхлабват колана). Застраховките наистина се диверсифицираха и се обърна внимание на немоторните - Браво за това! Сега остава да обърнете внимание на пазара и на акционерите, така както правехте в началото - срещи, презентации, дивиденти, подкрепа, прозрачност
              Много си прав Тони!
              Подкрепям призива ти към ръководството!

Коментар

• Както съм казвал не само аз КОГАТО ИСКАТ могат да напудрят много добре нещата
                Дано са реални резултати а не нещо подготвено за увеличението! За съжаление тук това е проблема, че правят нещата читаво КОГАТО ИСКАТ, а не винаги!
                Когато искат дават дивидент - а не винаги 20% при печалба, както са обещали!
                Когато искат дават парите под управление на професионални асет мениджъри, щото така се правело!

Продажбите на автомобили продължават да са нагоре(което е добър ориентир и сигнал като цяло че ФЛ и бизнеса разхлабват колана). Застраховките наистина се диверсифицираха и се обърна внимание на немоторните - Браво за това! Сега остава да обърнете внимание на пазара и на акционерите, така както правехте в началото - срещи, презентации, дивиденти, подкрепа, прозрачност
                Last edited by tony1975; 16.01.2015, 22:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                  ЦЪК

Да, много добри декемврийски данни.
                  75 мил. приходи за 2014 + 9-10 млн от презастраховане ( 6 млн. към Q3 и още 3-4 млн за Q4) - общо приходи за 2014 грубо към 84-85 млн.
                  А още по-готина е структурата на увеличените приходи. Як ръст на рентабилните полици, за сметка на ограничаване на губещата ГО
                  На прав път сме.. да мине увеличението и сентимента на пазара да се подобри и можем да видим сериозно рали на акцията.
                  Не случайно е една от най-големите ми позиции в портфейла. Има много силен потенциал тук

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    Не знам как ще направят 20-25 мил само за декември, дано е вярно.
                    ЦЪК

Да, много добри декемврийски данни.
                    75 мил. приходи за 2014 + 9-10 млн от презастраховане ( 6 млн. към Q3 и още 3-4 млн за Q4) - общо приходи за 2014 грубо към 84-85 млн.
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Във връзка с решение на проведено ОСА от 19.08.2014 г., публикации във в. 24 часа от 14.01.2015 г. и в. Капитал дейли от 14.01.2015 г., оповестяване чрез ТР по партидата на емитента на 14.01.2015 г. и чрез интернет страниците на емитента и на упълномощения инвестиционен посредник ИП Евро Финанс АД от 14.01.2015 г. относно увеличаване на капитала на ЗД Евро Инс АД, Ви уведомяваме за следното:
                      - брой акции преди увеличението: 11 753 556;
                      - брой на издадените права: 11 753 556;
                      - брой акции, предложени за записване: 11 753 556;
                      - съотношение между издадените права и новите акции: право/акции: 1/1;
                      - всяко лице може да запише най-малко 1 нова акция и най-много такъв брой акции, който е равен на броя на придобитите и/или притежавани от него права;
                      - Капиталът ще бъде увеличен само ако бъдат записани и платени най-малко 4 701 423 бр. нови акции;
                      - присвоен борсов код на издадените права: Ще бъде оповестен допълнително;
                      - ISIN код на правата: BG4000001157;
                      - номинална стойност: 1.00 лв.;
                      - емисионна стойност: 1.20 лв.;
                      - начална дата за търговия на правата на борсата: 23.01.2015;
                      - крайна дата за търговия на правата на борсата: 05.02.2015;
                      - начална дата за прехвърляне на правата: 23.01.2015;
                      - крайна дата за прехвърляне на правата: 09.02.2015;
                      - дата на аукциона по чл. 112б, ал. 7 от ЗППЦК: 16.02.2015 г.;
                      - начална дата за записване на акциите: 23.01.2015 г.;
                      - крайна дата за записване на акции от увеличението: 05.03.2015 г.;
                      - борсов член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала: ИП Евро Финанс АД;
                      - банка, в която да бъде открита набирателна сметка: ТБ Банка Пиреос България АД;
                      - Право да участват в увеличението на капитала имат лицата, придобили акции най-късно 14 дни след датата на ОСА или към 02.09.2014 г.;
                      - Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право да участва в увеличението на капитала е 29.08.2014г.
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

тоя Пиронски, когато повярва в Инс-а повече от мен(и има повече от 250 акции), тогава ще му чета врели-некипелите!!!
                        Тони е пич

Коментар

• Главни тенденции в основната дейност на дружеството за текущата 2014 година:
                          • премийният приход на Евроинс за текущата 2014 година се очаква да достигне 88,5 млн. лв., при общ премиен приход на общозастрахователния пазар от 1.4 – 1.5 млрд. лева;
                          • темпът на развитие на Евроинс ще бъде съпоставим с този на застрахователния пазар;
                          • пазарния дял се очаква да достигне около 6,0 – 6,2%.
                          Не знам как ще направят 20-25 мил само за декември, дано е вярно.
                          Last edited by cymru; 15.01.2015, 20:24.
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• тоя Пиронски, когато повярва в Инс-а повече от мен(и има повече от 250 акции), тогава ще му чета врели-некипелите!!!

Коментар

• Резюме

Регистрационен документ

Документ за предлаганите ценни книжа
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Даже май и бройката ще им расте, чух.

Коментар

Working...
                                X