Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
то и неговите управления са едни процъфтяващи....това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКакто съм казвал не само аз КОГАТО ИСКАТ могат да напудрят много добре нещата
Дано са реални резултати а не нещо подготвено за увеличението! За съжаление тук това е проблема, че правят нещата читаво КОГАТО ИСКАТ, а не винаги!
Когато искат дават дивидент - а не винаги 20% при печалба, както са обещали!
Когато искат дават парите под управление на професионални асет мениджъри, щото така се правело!
Продажбите на автомобили продължават да са нагоре(което е добър ориентир и сигнал като цяло че ФЛ и бизнеса разхлабват колана). Застраховките наистина се диверсифицираха и се обърна внимание на немоторните - Браво за това! Сега остава да обърнете внимание на пазара и на акционерите, така както правехте в началото - срещи, презентации, дивиденти, подкрепа, прозрачност
Подкрепям призива ти към ръководството!
Коментар
-
Както съм казвал не само аз КОГАТО ИСКАТ могат да напудрят много добре нещата
Дано са реални резултати а не нещо подготвено за увеличението! За съжаление тук това е проблема, че правят нещата читаво КОГАТО ИСКАТ, а не винаги!
Когато искат дават дивидент - а не винаги 20% при печалба, както са обещали!
Когато искат дават парите под управление на професионални асет мениджъри, щото така се правело!
Продажбите на автомобили продължават да са нагоре(което е добър ориентир и сигнал като цяло че ФЛ и бизнеса разхлабват колана). Застраховките наистина се диверсифицираха и се обърна внимание на немоторните - Браво за това! Сега остава да обърнете внимание на пазара и на акционерите, така както правехте в началото - срещи, презентации, дивиденти, подкрепа, прозрачностLast edited by tony1975; 16.01.2015, 22:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеЦЪК
Да, много добри декемврийски данни.
75 мил. приходи за 2014 + 9-10 млн от презастраховане ( 6 млн. към Q3 и още 3-4 млн за Q4) - общо приходи за 2014 грубо към 84-85 млн.
На прав път сме.. да мине увеличението и сентимента на пазара да се подобри и можем да видим сериозно рали на акцията.
Не случайно е една от най-големите ми позиции в портфейла. Има много силен потенциал тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеНе знам как ще направят 20-25 мил само за декември, дано е вярно.
Да, много добри декемврийски данни.
75 мил. приходи за 2014 + 9-10 млн от презастраховане ( 6 млн. към Q3 и още 3-4 млн за Q4) - общо приходи за 2014 грубо към 84-85 млн.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Във връзка с решение на проведено ОСА от 19.08.2014 г., публикации във в. 24 часа от 14.01.2015 г. и в. Капитал дейли от 14.01.2015 г., оповестяване чрез ТР по партидата на емитента на 14.01.2015 г. и чрез интернет страниците на емитента и на упълномощения инвестиционен посредник ИП Евро Финанс АД от 14.01.2015 г. относно увеличаване на капитала на ЗД Евро Инс АД, Ви уведомяваме за следното:
- брой акции преди увеличението: 11 753 556;
- брой на издадените права: 11 753 556;
- брой акции, предложени за записване: 11 753 556;
- съотношение между издадените права и новите акции: право/акции: 1/1;
- всяко лице може да запише най-малко 1 нова акция и най-много такъв брой акции, който е равен на броя на придобитите и/или притежавани от него права;
- Капиталът ще бъде увеличен само ако бъдат записани и платени най-малко 4 701 423 бр. нови акции;
- присвоен борсов код на издадените права: Ще бъде оповестен допълнително;
- ISIN код на правата: BG4000001157;
- номинална стойност: 1.00 лв.;
- емисионна стойност: 1.20 лв.;
- начална дата за търговия на правата на борсата: 23.01.2015;
- крайна дата за търговия на правата на борсата: 05.02.2015;
- начална дата за прехвърляне на правата: 23.01.2015;
- крайна дата за прехвърляне на правата: 09.02.2015;
- дата на аукциона по чл. 112б, ал. 7 от ЗППЦК: 16.02.2015 г.;
- начална дата за записване на акциите: 23.01.2015 г.;
- крайна дата за записване на акции от увеличението: 05.03.2015 г.;
- борсов член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала: ИП Евро Финанс АД;
- банка, в която да бъде открита набирателна сметка: ТБ Банка Пиреос България АД;
- Право да участват в увеличението на капитала имат лицата, придобили акции най-късно 14 дни след датата на ОСА или към 02.09.2014 г.;
- Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право да участва в увеличението на капитала е 29.08.2014г.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетоя Пиронски, когато повярва в Инс-а повече от мен(и има повече от 250 акции), тогава ще му чета врели-некипелите!!!Тони е пич
Коментар
-
Главни тенденции в основната дейност на дружеството за текущата 2014 година:
• премийният приход на Евроинс за текущата 2014 година се очаква да достигне 88,5 млн. лв., при общ премиен приход на общозастрахователния пазар от 1.4 – 1.5 млрд. лева;
• темпът на развитие на Евроинс ще бъде съпоставим с този на застрахователния пазар;
• пазарния дял се очаква да достигне около 6,0 – 6,2%.Last edited by cymru; 15.01.2015, 20:24.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
Коментар
Коментар