IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
    Мисля си дали нарочно не го бавят - утре е последния ден за търговия с правата, та нищо чудно утре вечер да го пуснат.
    може, но това не е ли укриване на информация от миноритарите, защото мажо знае резултата!

Коментар

• Като записва нови акции е от единия джоб в другия (не харчи нито лев). Като купува от пазара дава пари на някой акционер. Естествено, че първото му излиза по-евтино (даже без пари) независимо от цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        Купува права за акции на 1,20, но не купува от предлагането на по-ниска цена. Интересен подход към упражнението.
        Секънд хенд са , затова .

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
          Купува права за акции на 1,20, но не купува от предлагането на по-ниска цена. Интересен подход към упражнението.
          Новите акции са му по-мили от старите

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
            Имаме изтъргувани права - невероятно, но факт - някой си отдели от обеда - хахаха

Коментар

• Имаме изтъргувани права - невероятно, но факт - някой си отдели от обеда - хахаха
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Тук не ми се иска да забравя , какво направиха при същото упражнение при увеличението на "майката" !

Коментар

• Мисля си дали нарочно не го бавят - утре е последния ден за търговия с правата, та нищо чудно утре вечер да го пуснат.
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Какво стана с тоя отчет
                    Хубавите работи искат време!

Коментар

• Какво стана с тоя отчет

Коментар

• маратонците взеха да финишират - айде взеха да излизат отчетите на компании, които както вестниците на Пеевски, нямат нищо общо с еврохолд

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Тонка, пращай им ги и по мейла, честитките за еврохолдци
                          викаш толкова не им дреме за нас, че дори не поглеждат тук? Не вярвам...форума се чете от доста хора !

п.п. няма да търся авторски права - който иска да им ги праща! Аз се разочаровах след отношението и комуникацията с ДВИ преди години!!! Знам че ще ми обърнат внимание само ако имам поне 10млн и могат да ми ги вземат!

Коментар

• Тонка, пращай им ги и по мейла, честитките за еврохолдци

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Ха добро утро на еврохолдци от Бате Ви Тони!!!

Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Ха добро утро на еврохолдци от Бате Ви Тони!!!

Attached Files

Коментар

Working...
                                X