If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отчетът няма да бъде отразен в цената през това трим., но ако и през следващото покажат добър резултат, а той ще е такъв поради двойно намаляване на ГО и отстъпени премии на презастрахователи, ни чакат хубави времена.
Отчетът няма да бъде отразен в цената през това трим., но ако и през следващото покажат добър резултат, а той ще е такъв поради двойно намаляване на ГО и отстъпени премии на презастрахователи, ни чакат хубави времена.
Харесва ми - приличен отчет, изчиства се наследството от придобиванията и се изясняват нещата.
И на мен ми харесва. Близо 2 млн. лв. печалба за тремесечие и хубав ръст на кеша...
Представяш ли си догодина да няма толкова градушки и да направят едни 5-6 млн. чиста печалба от дейността... май по друг начин ще започне да ги оценява пазара
Пък и ако мажо си оправи поведението... ехее, размечтахме се
Да, много добри декемврийски данни.
75 мил. приходи за 2014 + 9-10 млн от презастраховане ( 6 млн. към Q3 и още 3-4 млн за Q4) - общо приходи за 2014 грубо към 84-85 млн.
направо съм в потрес!
е сега едни знаят годишния резултат и ще решат дали да запишат, а ние нищо не знаем!!! е гаси публичната компания, в която се ушоборих!!!
Въртят тука една крипто валута(Делта кредит) и си мислят, че никой не им вижда смешките!!!
Какво толкова има да се мисли-щом не го публикуват значи не е много цветущ,иначе с две ръце щяха да го публикуват да запишат повече хора.Другия вариант е мажо да не иска точно това ,а да си вдигне максимално участието което е по-малко вероятно.
направо съм в потрес!
е сега едни знаят годишния резултат и ще решат дали да запишат, а ние нищо не знаем!!! е гаси публичната компания, в която се ушоборих!!!
Въртят тука една крипто валута(Делта кредит) и си мислят, че никой не им вижда смешките!!!
Те смешките им мнооого отдавна се виждат.
Бих те посъветвал да попиташ някои от ветераните, например Проди и Берта
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар