Не съм си и помислял, че ще мога да вляза тук под 10.70 лева, но вече е факт. Мерси на продалите. Обичам ги тези корекции
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
"Евроинс" получи одобрение от КФН да работи зад граница
INSURANCE.BG
До средата на годината компанията започва да продава застраховки в Австрия, Белгия, Германия, Гърция, Испания, Италия, Франция и Румъния
Комисията за финансов надзор е издала днес одобрение на искането на Застрахователно дружество "Евроинс" АД за старт на дейността в 8 държави от Европейския съюз, научи INSURANCE.BG. Компанията беше поискала от надзора разрешение да излезе на пазарите в Австрия, Белгия, Германия, Гърция, Испания, Италия, Франция и Румъния. От "Евроинс" заявиха, че ако получат одобрението до средата на март, планират старта на дейността си там до средата на тази година. Разговорите с местни застрахователни посредници обаче се водят още от есента на 2006 г. Компанията финализира и нов презастрахователен договор, което е изключително важно условие за започване на работа в чужбина.
От "Евроинс" предварително обявиха, че записваните зад граница застраховки ще са в съответствие със сегашния портфейл на компанията. Тя не възнамерява да прави дъмпинг на пазара, а да се възползва от възможността да продава продукти на европейски цени.
Коментар
-
offf
Където и да чета само един човек пише и всички му се нахвърлят. Обезсмисля се форума. Оставете го човекът толкова му е багажа.
Като стана въпрос за смисъл аз го намерих в думичката GAZ
Мисля че е време хаха.
Не е препоръка за скорост или някакво гориво.Не е препоръка за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от M&AЕ търгът мина и купувачите са ясни, ама само не ми е ясно тук докога ще е надолу?
...
ми е трудно да си обясня представянето на тази акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от M&AЕ търгът мина и купувачите са ясни, ама само не ми е ясно тук докога ще е надолу?
...
ми е трудно да си обясня представянето на тази акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГариПървоначално изпратено от XYАз пълних на 11.7 и ми беше малко глупаво като падна на 10. А още повече , че нямах кеш. Това дружество се развива,обаче, дотста стабилно и може би ще изляза на печалба от позицията.
Току виж паднало и под 10.
Коментар
-
Тогава ще ми е още по-глупаво, но ще пълня още понеже, според мен, струва повече. И все пак прогнозират 15% ръст на приходите за първото тримесечие.
А и мажоритаря осигурява стабилни приходи. Познай къде се правят застраховките на автомобилите, които продават на лизинг.А и не само товаМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYАз пълних на 11.7 и ми беше малко глупаво като падна на 10. А още повече , че нямах кеш. Това дружество се развива,обаче, дотста стабилно и може би ще изляза на печалба от позицията.
Току виж паднало и под 10.
Коментар
-
Тук вече можех да разтоваря на 100% печалба за около 3 месеца, но съм дългосрочен. Дружеството е добро и е една от най-големите ми позиции. Не бих се учудил, ако до края на годината стигнем кота 20 лв.
Управлявам пари на двама приятели, и съм накупил EURINS и с част от тях. До този момент определено си струва
Коментар
Коментар