IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не съм си и помислял, че ще мога да вляза тук под 10.70 лева, но вече е факт. Мерси на продалите. Обичам ги тези корекции

Коментар

• Tuk sme na 20 leva, no poleka, vsi4ko s vremeto si.

Коментар

• Тук за мен си е промоция. Налапал съм се здраво и ако падне под 10 , ще лапам още по-здраво
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• "Евроинс" получи одобрение от КФН да работи зад граница
          INSURANCE.BG

До средата на годината компанията започва да продава застраховки в Австрия, Белгия, Германия, Гърция, Испания, Италия, Франция и Румъния

Комисията за финансов надзор е издала днес одобрение на искането на Застрахователно дружество "Евроинс" АД за старт на дейността в 8 държави от Европейския съюз, научи INSURANCE.BG. Компанията беше поискала от надзора разрешение да излезе на пазарите в Австрия, Белгия, Германия, Гърция, Испания, Италия, Франция и Румъния. От "Евроинс" заявиха, че ако получат одобрението до средата на март, планират старта на дейността си там до средата на тази година. Разговорите с местни застрахователни посредници обаче се водят още от есента на 2006 г. Компанията финализира и нов презастрахователен договор, което е изключително важно условие за започване на работа в чужбина.
          От "Евроинс" предварително обявиха, че записваните зад граница застраховки ще са в съответствие със сегашния портфейл на компанията. Тя не възнамерява да прави дъмпинг на пазара, а да се възползва от възможността да продава продукти на европейски цени.

Коментар

• offf

Където и да чета само един човек пише и всички му се нахвърлят. Обезсмисля се форума. Оставете го човекът толкова му е багажа.
            Като стана въпрос за смисъл аз го намерих в думичката GAZ
            Мисля че е време хаха.
            Не е препоръка за скорост или някакво гориво.
            Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
              Първоначално изпратено от M&A
              Е търгът мина и купувачите са ясни, ама само не ми е ясно тук докога ще е надолу?
              ...
              ми е трудно да си обясня представянето на тази акция.
              Знам че ти е трудно, но вече го обясних няколко пъти. Трябва кеш да се потушава пожара при EUBG. Затова се продава тука... От единия джоб в другия...
              momko, kakuv pojar bre?! zaz kakvo vuobshte samo draznish horata!?

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
                Е търгът мина и купувачите са ясни, ама само не ми е ясно тук докога ще е надолу?
                ...
                ми е трудно да си обясня представянето на тази акция.
                Знам че ти е трудно, но вече го обясних няколко пъти. Трябва кеш да се потушава пожара при EUBG. Затова се продава тука... От единия джоб в другия...

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
                  Първоначално изпратено от XY
                  Аз пълних на 11.7 и ми беше малко глупаво като падна на 10. А още повече , че нямах кеш. Това дружество се развива,обаче, дотста стабилно и може би ще изляза на печалба от позицията.
                  Сега ще видим колко е стабилно като мина вече търга за EUBG.
                  Току виж паднало и под 10.
                  Е търгът мина и купувачите са ясни, ама само не ми е ясно тук докога ще е надолу? Застраховател с P/E 20 е странно. Явно качеството на печалбата не е както трябва. Но при всички тези очаквания и инвестиционни намерения, ми е трудно да си обясня представянето на тази акция.

Коментар

• Тогава ще ми е още по-глупаво, но ще пълня още понеже, според мен, струва повече. И все пак прогнозират 15% ръст на приходите за първото тримесечие.
                    А и мажоритаря осигурява стабилни приходи. Познай къде се правят застраховките на автомобилите, които продават на лизинг.А и не само това

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                      Аз пълних на 11.7 и ми беше малко глупаво като падна на 10. А още повече , че нямах кеш. Това дружество се развива,обаче, дотста стабилно и може би ще изляза на печалба от позицията.
                      Сега ще видим колко е стабилно като мина вече търга за EUBG.
                      Току виж паднало и под 10.

Коментар

• Тук вече можех да разтоваря на 100% печалба за около 3 месеца, но съм дългосрочен. Дружеството е добро и е една от най-големите ми позиции. Не бих се учудил, ако до края на годината стигнем кота 20 лв.

Управлявам пари на двама приятели, и съм накупил EURINS и с част от тях. До този момент определено си струва

Коментар

• Аз пълних на 11.7 и ми беше малко глупаво като падна на 10. А още повече , че нямах кеш. Това дружество се развива,обаче, дотста стабилно и може би ще изляза на печалба от позицията.

Коментар

• Миии какво се случва ниакой изсипа юнашки не за парви път малко кофти за такива като мен дето пълниха на 11.30 ама неисе

Коментар

• Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Мина пощаджията......, а в един филм се казваше, че винаги звънял два пъти......що не звънна сега дееб@

Коментар

Working...
                                X