IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kork
    Първоначално изпратено от kork
    Първоначално изпратено от Facts
    вероятно ще допълвам периодично,че нещо не мога да си накупя толкова колкото искам,без да вдигна много цената,но ще го измисля.
    Муахахаха... ееее, големи сладури има по тези позиции. Спор няма... Балонът се надува. Надувайте момчета... Пукккк!

Даааа,всичко си идва по местата.Вече си имам и Фен клуб.Където влезна и те след мен Фактс явно им е говорителя

Колега Фактс ,радвам се,че си тук .Твоето присъствие значи само едно-ЕВРОИНС си е ракета носител и скоро ще излита в небесата.Все пак всички знаят ,че мненията за компанийте са в обратна зависимост от техните цени.Все още си спомням,как съветваше хората да си продават ЕВРОХОЛД на 3 лева Ако те е послушал някой,вероятно доста благословии си отнесъл,защото сега е на 5,45 ,колкото и да не ти се вярва.
    Та и с тази компания имам чувството,че нещата ще се повторят,ти си говориш,цената си растеФактс, горното не е препоръка за нищо,но е благодарност за присъствието ти.Оценявам го.
    Колеги,мисля,че открих причината за растежа по тази позиция
    Тук няма влияние евентуалното влизане или не в Софикс,истината е съвсем друга
    Да благодарим на Фактс са присъствието му тук!
    Да, определено това е основната причина! Странно обаче как тоя пич е успял да разкрие истината преди хората от Пощата, Райфа и Юга?

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
      Първоначално изпратено от Facts
      вероятно ще допълвам периодично,че нещо не мога да си накупя толкова колкото искам,без да вдигна много цената,но ще го измисля.
      Муахахаха... ееее, големи сладури има по тези позиции. Спор няма... Балонът се надува. Надувайте момчета... Пукккк!

Даааа,всичко си идва по местата.Вече си имам и Фен клуб.Където влезна и те след мен Фактс явно им е говорителя

Колега Фактс ,радвам се,че си тук .Твоето присъствие значи само едно-ЕВРОИНС си е ракета носител и скоро ще излита в небесата.Все пак всички знаят ,че мненията за компанийте са в обратна зависимост от техните цени.Все още си спомням,как съветваше хората да си продават ЕВРОХОЛД на 3 лева Ако те е послушал някой,вероятно доста благословии си отнесъл,защото сега е на 5,45 ,колкото и да не ти се вярва.
      Та и с тази компания имам чувството,че нещата ще се повторят,ти си говориш,цената си растеФактс, горното не е препоръка за нищо,но е благодарност за присъствието ти.Оценявам го.
      Колеги,мисля,че открих причината за растежа по тази позиция
      Тук няма влияние евентуалното влизане или не в Софикс,истината е съвсем друга
      Да благодарим на Фактс са присъствието му тук!

Коментар

• Новите акции в понеделник.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
          Първоначално изпратено от Novaka_Bull
          Кво стана тука бе,

на някои май не им издържат нервите преди появата на новите акции и консолидирания

да и се чуди човек на акцията защо ли такъв интерес ????????????????

шантава работа..............................
          Извинявай, Новак, но защо чакаш консолидиран отчет? Нима Евроинс някога е показвал такова "животно"? Да не би да сме пропуснали някоя новина за придобиване?
          Новака е объркал Евроинс с Еврохолд.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
            Първоначално изпратено от Novaka_Bull
            Кво стана тука бе,

на някои май не им издържат нервите преди появата на новите акции и консолидирания

Извинявай, Новак, но защо чакаш консолидиран отчет? Нима Евроинс някога е показвал такова "животно"? Да не би да сме пропуснали някоя новина за придобиване?
            Mи трябва вече да обявят нещо от сорта "Евроинс сключи първата си застраховка в Румъния"

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
              Кво стана тука бе,

Коментар

• Кво стана тука бе,

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                  мисля че днес 108 заслужават аплодисменти

малко е странно че точно те вдигнаха цената преди консолидирания, но мисля че това е добър знак

Zna4i i az zaslujavam aplodismentii az dneska si zaredih EURINS. 6tqh da 4akam novite akcii, no po-kusno sega da se vklu4a kato horata otkolkoto posle da obiram vu6kite na drebni i izpla6eni investitori

Коментар

• Novite akcii idvat ...

http://www.investor.bg/?id=54365

Коментар

• мисля че днес 108 заслужават аплодисменти

малко е странно че точно те вдигнаха цената преди консолидирания, но мисля че това е добър знак

Коментар

• Чува се, че Евроинс бачкали здраво това лято да интегрират един два брокера западни със системите на Евроинса - хората искали да шиткат из западна Европа полици. Също румънците май ги интегрирали в една обща софтуерна система - тази на Евроинс. Това май е сигнал за добър фундамент.

Не е препоръка ама опичайте си акъла де :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
                          Бахти, логиката като излязат новите акции щяла да падне цената....
                          Ако падне 100% няма да е заради новите акции, а щото някой грък от пощенска се е напил и е объркал Buy със Sell и е изсипал няколко хил. бройки....

Интересно ми e дали ще влезе най-добрата публична компания в Sofix, на мястото на ДЗИ или ще продължи да бъде пренебрегвана...

Притежавам акции.
                          доста по ниско ликвидна е и обемите които се търгуват са малки та смятам че са софикса и е още рано но компанията отределено е доста готина

Коментар

• Бахти, логиката като излязат новите акции щяла да падне цената....
                            Ако падне 100% няма да е заради новите акции, а щото някой грък от пощенска се е напил и е объркал Buy със Sell и е изсипал няколко хил. бройки....

Интересно ми e дали ще влезе най-добрата публична компания в Sofix, на мястото на ДЗИ или ще продължи да бъде пренебрегвана...

Притежавам акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                              Аз днеска си допълни най-доволно и над 5.00, просто защото за EUBG не можах да се класирам поради якото надцакване. Е, тук след мен започнаха да се надцакват.
                              Не виждам особена причина да се коментира, дали акциите от увеличението, които предстои да ни се дадат, ще повлияят на текущите цени. Това отдавна е калкулирано.
                              Абсолютно!

Коментар

• Аз днеска си допълни най-доволно и над 5.00, просто защото за EUBG не можах да се класирам поради якото надцакване. Е, тук след мен започнаха да се надцакват.
                                Не виждам особена причина да се коментира, дали акциите от увеличението, които предстои да ни се дадат, ще повлияят на текущите цени. Това отдавна е калкулирано.

Коментар

Working...
                                X