Първоначално изпратено от kork
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от korkвероятно ще допълвам периодично,че нещо не мога да си накупя толкова колкото искам,без да вдигна много цената,но ще го измисля.
Даааа,всичко си идва по местата.Вече си имам и Фен клуб.Където влезна и те след менФактс явно им е говорителя
Колега Фактс ,радвам се,че си тук .Твоето присъствие значи само едно-ЕВРОИНС си е ракета носител и скоро ще излита в небесата.Все пак всички знаят ,че мненията за компанийте са в обратна зависимост от техните цени.Все още си спомням,как съветваше хората да си продават ЕВРОХОЛД на 3 леваАко те е послушал някой,вероятно доста благословии си отнесъл,защото сега е на 5,45 ,колкото и да не ти се вярва.
Та и с тази компания имам чувството,че нещата ще се повторят,ти си говориш,цената си растеФактс, горното не е препоръка за нищо,но е благодарност за присъствието ти.Оценявам го.
Тук няма влияние евентуалното влизане или не в Софикс,истината е съвсем друга
Да благодарим на Фактс са присъствието му тук!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZeroПървоначално изпратено от Novaka_BullКво стана тука бе,
на някои май не им издържат нервите преди появата на новите акции и консолидирания
да и се чуди човек на акцията защо ли такъв интерес ????????????????
шантава работа..............................
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZeroПървоначално изпратено от Novaka_BullКво стана тука бе,
на някои май не им издържат нервите преди появата на новите акции и консолидирания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_BullКво стана тука бе,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bullмисля че днес 108 заслужават аплодисменти
малко е странно че точно те вдигнаха цената преди консолидирания, но мисля че това е добър знак
i az dneska si zaredih EURINS. 6tqh da 4akam novite akcii, no po-kusno sega da se vklu4a kato horata otkolkoto posle da obiram vu6kite na drebni i izpla6eni investitori
Коментар
-
Чува се, че Евроинс бачкали здраво това лято да интегрират един два брокера западни със системите на Евроинса - хората искали да шиткат из западна Европа полици. Също румънците май ги интегрирали в една обща софтуерна система - тази на Евроинс. Това май е сигнал за добър фундамент.
Не е препоръка ама опичайте си акъла де :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от M&AБахти, логиката като излязат новите акции щяла да падне цената....
Ако падне 100% няма да е заради новите акции, а щото някой грък от пощенска се е напил и е объркал Buy със Sell и е изсипал няколко хил. бройки....
Интересно ми e дали ще влезе най-добрата публична компания в Sofix, на мястото на ДЗИ или ще продължи да бъде пренебрегвана...
Притежавам акции.
Коментар
-
Бахти, логиката като излязат новите акции щяла да падне цената....
Ако падне 100% няма да е заради новите акции, а щото някой грък от пощенска се е напил и е объркал Buy със Sell и е изсипал няколко хил. бройки....
Интересно ми e дали ще влезе най-добрата публична компания в Sofix, на мястото на ДЗИ или ще продължи да бъде пренебрегвана...
Притежавам акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НЕСТОРАз днеска си допълни най-доволно и над 5.00, просто защото за EUBG не можах да се класирам поради якото надцакване. Е, тук след мен започнаха да се надцакват.
Не виждам особена причина да се коментира, дали акциите от увеличението, които предстои да ни се дадат, ще повлияят на текущите цени. Това отдавна е калкулирано.
Коментар
-
Аз днеска си допълни най-доволно и над 5.00, просто защото за EUBG не можах да се класирам поради якото надцакване. Е, тук след мен започнаха да се надцакват.
Не виждам особена причина да се коментира, дали акциите от увеличението, които предстои да ни се дадат, ще повлияят на текущите цени. Това отдавна е калкулирано.
Коментар
Коментар