Първоначално изпратено от tedi79
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LeeИ от кога Евроинс има значително участие на БФБ?
Празни приказки няма смисъл да говориш.
К. Бошов: 43% от печалбата на Евроинс е от инвестиции на борсата
http://www.investor.bg/article.php?id=54623
е затова борсата пада
защото куцо и сакато е купувало без хал хабер да си няма
Не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Инвеститор1Първоначално изпратено от tedi79Първоначално изпратено от Инвеститор1Тук 130 сложиха още един пакет от 1000 бройки на 13,10 и го махнаха точно преди да го копна! Алоооо, УНИКРЕДИТ, защо си изтрихте заявката?
Ненапродаваха се тия, пфу!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tedi79Първоначално изпратено от Инвеститор1Тук 130 сложиха още един пакет от 1000 бройки на 13,10 и го махнаха точно преди да го копна! Алоооо, УНИКРЕДИТ, защо си изтрихте заявката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от azikramПървоначално изпратено от nevermindПървоначално изпратено от НЕСТОРНе се притеснявайте момчета , всичко ще си дойде на место.
На мен също много ми е чудна логиката на продаващите днес, но какво да се прави, понякога в действията на играчите няма логика. Естествено, че отчета ще е слънце и това е най-важното, за цената или добро или нищо.
П.П. Аз още съжалявам някога, че не придобих повече на 3.50 , но както се казва - за урок да ми е.
abe VIE tuka mai naistina ste kato kone s kapaci!!!
NIKOI NE VIJDA LOGIKA; NIKOI NE 4ETE REGIONALNI I GLOBALNI IKONOMI4ESKI DANNI; NIKOI NE MOJE DA RAZBERE NA KAKVO SE DULJI SLU4VASHTOTO SE PREZ POSLEDNITE MESECI....................
TAKIVA BEZPODOBNI DEBILI E GENERIRAL forum.investor.bg!!!!!!!
PROST NAROD BREI!!!
kakvato durjavata = BULGARISTAN, takova i naselenieto mu 0 BULGARISTANCI!
jalka kartinka!
бате, май в много ти идва този спад а? що не ходиш да си играеш в пясъчника??
По спокоино и моля без емоции, като не продаваш не губиш това е/търпение е нъжно и железни нерви/, както се вика: "ич да ти не пука ке отмине бурята само се скрии на топло и т.н.", всички знаем че в дългосрочен аспект ще имаме само полужителни ползи от БФБ.
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от azikramПървоначално изпратено от nevermindПървоначално изпратено от azikramбате, май в много ти идва този спад а? що не ходиш да си играеш в пясъчника??shegadjia zlaten!
bateto ti namesti dnes oshte 100K
puk ku4etata neka laqt
и няма да се нервираш за глупости!
za nervene nqmam vreme... rabota batinoto... za sledvashtite 100klv
Коментар
-
Първоначално изпратено от nevermindПървоначално изпратено от azikramбате, май в много ти идва този спад а? що не ходиш да си играеш в пясъчника??shegadjia zlaten!
puk ku4etata neka laqt
и няма да се нервираш за глупости!
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от azikramбате, май в много ти идва този спад а? що не ходиш да си играеш в пясъчника??shegadjia zlaten!
puk ku4etata neka laqt
Коментар
Коментар