IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vinetu
    Абе сложил съм оферти под 4,20, дано да ме огреят днес! На това се надявам!
    Ще те огрее, не бой се и стига си ривал! Още много ще те огрява...
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ок, съгласен! Райфата може и да не са зорлии, но тези пакети, които се появяват отдясно много "горещи" ми изглеждат!

Абе сложил съм оферти под 4,20, дано да ме огреят днес! На това се надявам!

Коментар

• Че има акции в ДФ -има ама Райфата не били на зор вече-без препоръки естесвенно-пък и то ще си покаже.И аз съм се наредил от долу.

Коментар

• Дааа, и аз току-що разбрах, че в Петък не са били Райфайзен! Не знам обаче, дали тези бройки, които се появиха сутринта отдясно са техни! Във всички случаи има доста акции в ДФ, които спешно трябва да се продадат, така че е доста вероятно да има ново сипване до към Четворката

Коментар

• Ахам -според него изсипали заради дългият сертификат на SOFIX-знам ли -нещо много на дребно ми се вижда.
            Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко
            Първоначално изпратено от stoian
            Брокерчето ми сподели че в петък не са били Райфата.
            Ми, логично. Изсипването в петък беше за мизерни бройки, значи не е от хора които събират много кеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoian
              Брокерчето ми сподели че в петък не са били Райфата.
              Ми, логично. Изсипването в петък беше за мизерни бройки, значи не е от хора които събират много кеш.
              Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Брокерчето ми сподели че в петък не са били Райфата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко
                  Някой плашеше пазара извън ограниченията и сега избяга
                  Не е избягал, само се скри зад ъгъла.

Коментар

• Някой плашеше пазара извън ограниченията и сега избяга
                    Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Здравейте банда! Явно фонд мениджърите на Райфата и на другите ДФ са по-прости отколкото очаквах, но от това печелим ние, така че не се оплаквайте! Идеята е сега да ги усетим, докъде ще изсипят отново! Аз лично си мисля 4 кръгло, но няма да е лошо и до 3,75!

И стига сте сравнявали нашите застрахователи със западните такива! Ония са застраховали ипотеки и всякакви други глупости и затова гърмят като пиратки! Евроинс прави гражданска, каско и имуществени застраховки! Къде го видяхте проблема тогава?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                        Първоначално изпратено от puf paf
                        Първоначално изпратено от don emilio
                        Първоначално изпратено от puf paf
                        По най-общи сметки Райфата има до продава още над 120 000 броя.
                        Не ми се мисли до къде могат да свалят цената.
                        Да продават на 2,00 лв. ще си купя 20 к-30 к от тези "РАЗБИРАЩИ МЕНИДЖЪРЧЕТА"
                        Чак до 2 лв. не мисля ,че ще стигне цената, но знае ли човек ?
                        Аз не мислех, че ще стигне и 4 лева, ама ... стигна.

Интересно, могат ли да я закарат под 1 лев ?

Вече не се учудвам на нищо.
                        Райфата да не си извадиха пакетите от дясно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                          Първоначално изпратено от Borsalino
                          А дали нивата вече са добри за HOLD?
                          Тук от 13 лв все си играя на влез-излез?
                          Днес ме "огря" на 4.50, и слезе до 4.1 :-(

This sucker goes down and down and down...
                          не се занимавай с глупости

акцията е добра и едва ли има някой в този форум който аргументирано да оправдае пазарната и цена

освен това просто се огледай около себе си (пил съм малко и не ми се пише много)

та ............ просто се огледай и ми кажи дали ще е същата цената след 2 год.

например

виж ако си притиснат от необходимост за кеш ш друга работата

успех, приятел и ще видиш как новобранците ( според порофесионалистите разбирай балъци ) ще излезем май едни от най коравите играчи на пазара и освен това ще излезем и на печалба (аз все още не съм на червено въпреки че индекса е на 3 г. дъно а кеша у джеба не е толкоз много - основно в акции съм от октомври)
                          Novak, истината е, че застраховател и банка станаха мръсни думи на борсите.
                          Днес стана ясно, че в UK национализират Bradford&Bingley (8 банка в UK).
                          Голяма част от печалбата на Евроинс - до 40% беше от борсата, но при 80млн лв планирани приходи капитализация от 40млн наистина е смешна.

Иначе още не съм на червено, но това е по-скоро заради ясното съзнание, че съм балък и по-добре да си минимизирам риска. Успех и на теб!

Коментар

• Абе инфо-май са се наа.....ли от страх.
                            Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                            Абе верно че тая акция направо е разбиа.Чак пък толкоз дан им аресва Страх ли кво ли ? Инфо ли ?

Коментар

• Абе верно че тая акция направо е разбиа.Чак пък толкоз дан им аресва Страх ли кво ли ? Инфо ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Borsalino
                                А дали нивата вече са добри за HOLD?
                                Тук от 13 лв все си играя на влез-излез?
                                Днес ме "огря" на 4.50, и слезе до 4.1 :-(

This sucker goes down and down and down...
                                не се занимавай с глупости

акцията е добра и едва ли има някой в този форум който аргументирано да оправдае пазарната и цена

освен това просто се огледай около себе си (пил съм малко и не ми се пише много)

та ............ просто се огледай и ми кажи дали ще е същата цената след 2 год.

например

виж ако си притиснат от необходимост за кеш ш друга работата

успех, приятел и ще видиш как новобранците ( според порофесионалистите разбирай балъци ) ще излезем май едни от най коравите играчи на пазара и освен това ще излезем и на печалба (аз все още не съм на червено въпреки че индекса е на 3 г. дъно а кеша у джеба не е толкоз много - основно в акции съм от октомври)

Коментар

Working...
                                X