Първоначално изпратено от Vinetu
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Ахам -според него изсипали заради дългият сертификат на SOFIX-знам ли -нещо много на дребно ми се вижда.Първоначално изпратено от Овчарчето КалиткоПървоначално изпратено от stoianБрокерчето ми сподели че в петък не са били Райфата.
Коментар
-
Здравейте банда! Явно фонд мениджърите на Райфата и на другите ДФ са по-прости отколкото очаквах, но от това печелим ние, така че не се оплаквайте! Идеята е сега да ги усетим, докъде ще изсипят отново! Аз лично си мисля 4 кръгло, но няма да е лошо и до 3,75!
И стига сте сравнявали нашите застрахователи със западните такива! Ония са застраховали ипотеки и всякакви други глупости и затова гърмят като пиратки! Евроинс прави гражданска, каско и имуществени застраховки! Къде го видяхте проблема тогава?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от puf pafПървоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от puf pafПо най-общи сметки Райфата има до продава още над 120 000 броя.
Не ми се мисли до къде могат да свалят цената.
Интересно, могат ли да я закарат под 1 лев ?
Вече не се учудвам на нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_BullПървоначално изпратено от BorsalinoА дали нивата вече са добри за HOLD?
Тук от 13 лв все си играя на влез-излез?
Днес ме "огря" на 4.50, и слезе до 4.1 :-(
This sucker goes down and down and down...
акцията е добра и едва ли има някой в този форум който аргументирано да оправдае пазарната и цена
освен това просто се огледай около себе си (пил съм малко и не ми се пише много)
та ............ просто се огледай и ми кажи дали ще е същата цената след 2 год.
например
виж ако си притиснат от необходимост за кеш ш друга работата
успех, приятел и ще видиш как новобранците ( според порофесионалистите разбирай балъци ) ще излезем май едни от най коравите играчи на пазара и освен това ще излезем и на печалба (аз все още не съм на червено въпреки че индекса е на 3 г. дъно а кеша у джеба не е толкоз много - основно в акции съм от октомври)
Днес стана ясно, че в UK национализират Bradford&Bingley (8 банка в UK).
Голяма част от печалбата на Евроинс - до 40% беше от борсата, но при 80млн лв планирани приходи капитализация от 40млн наистина е смешна.
Иначе още не съм на червено, но това е по-скоро заради ясното съзнание, че съм балък и по-добре да си минимизирам риска. Успех и на теб!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BorsalinoА дали нивата вече са добри за HOLD?
Тук от 13 лв все си играя на влез-излез?
Днес ме "огря" на 4.50, и слезе до 4.1 :-(
This sucker goes down and down and down...
акцията е добра и едва ли има някой в този форум който аргументирано да оправдае пазарната и цена
освен това просто се огледай около себе си (пил съм малко и не ми се пише много)
та ............ просто се огледай и ми кажи дали ще е същата цената след 2 год.
например
виж ако си притиснат от необходимост за кеш ш друга работата
успех, приятел и ще видиш как новобранците ( според порофесионалистите разбирай балъци ) ще излезем май едни от най коравите играчи на пазара и освен това ще излезем и на печалба (аз все още не съм на червено въпреки че индекса е на 3 г. дъно а кеша у джеба не е толкоз много - основно в акции съм от октомври)
Коментар
Коментар