Овчарчето Калитко , сега е време разделно ..... и се отсейват некоректните мажоритари... направил съм си списък и ако се оправят нещата .... злато да ми дават тогава .....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от БатяПървоначално изпратено от МонтиStorm , дали не се готви прекарване на фондовете , който няма да запишат капитала.А и на дребните ............
Естествено предоставя се и добра възможност на едри инвеститори да влязат евтино с пакети, защото сега под 4 лв. може да си купи само някой мишле със 5-10К портфейлче.
Айде стига. С некоректни мажоритари - до тук. Който иска да им вярва, да им вярва, само имайте едно наум.
Ти сам каза, че купуваш някои позиции като Елхим , Стара планина и други, т.е. възползваш се от паниката.Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяПървоначално изпратено от МонтиStorm , дали не се готви прекарване на фондовете , който няма да запишат капитала.А и на дребните ............
Естествено предоставя се и добра възможност на едри инвеститори да влязат евтино с пакети, защото сега под 4 лв. може да си купи само някой мишле със 5-10К портфейлче.. Неограничено изкупуване, кой к'вот даде
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяПървоначално изпратено от МонтиStorm , дали не се готви прекарване на фондовете , който няма да запишат капитала.А и на дребните ............
Естествено предоставя се и добра възможност на едри инвеститори да влязат евтино с пакети, защото сега под 4 лв. може да си купи само някой мишле със 5-10К портфейлче.
Айде стига. С некоректни мажоритари - до тук. Който иска да им вярва, да им вярва, само имайте едно наум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от МонтиStorm , дали не се готви прекарване на фондовете , който няма да запишат капитала.А и на дребните ............
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монтиhttp://www.investor.bg/?cat=5&id=70015
Май и тука ще пием студена водица .... добре ,че са ми малко ...
Е как да ви имам доверие, като си играете игрички за сметка на дребните акционери ?
Купувах, щото е хубаво дружество. Ама до тук. Няма да участвам в увеличението, записвайте си го сами !
Коментар
-
http://www.investor.bg/?cat=5&id=70015
Май и тука ще пием студена водица .... добре ,че са ми малко ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХайърсъзовПървоначално изпратено от TradanzaПървоначално изпратено от psycoholicТва със застраховката живот не ми е ясно - даваш пари за да яде някой друг след койнчината ти! Много по-практично ще е нкой друг да умре и ти да вземеш парите...
Виждам, че добре си схванах смисъла на животозастраховането
Много трудно някой ще прибере големи пари след кончината на застрахован...BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от TradanzaПървоначално изпратено от psycoholicТва със застраховката живот не ми е ясно - даваш пари за да яде някой друг след койнчината ти! Много по-практично ще е нкой друг да умре и ти да вземеш парите...
Виждам, че добре си схванах смисъла на животозастраховането
Много трудно някой ще прибере големи пари след кончината на застрахован...
Коментар
Коментар