IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Овчарчето Калитко , сега е време разделно ..... и се отсейват некоректните мажоритари... направил съм си списък и ако се оправят нещата .... злато да ми дават тогава .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
      Първоначално изпратено от Батя
      Първоначално изпратено от Монти
      Storm , дали не се готви прекарване на фондовете , който няма да запишат капитала.А и на дребните ............
      Мдаа, може и така де се получи, прекарване на паникьосани чужденци, фондове и т.н. и евтино увеличаване на дела на мажоритара Еврохолд. Сценария ми харесва като крупен акционер в холдинга
      Естествено предоставя се и добра възможност на едри инвеститори да влязат евтино с пакети, защото сега под 4 лв. може да си купи само някой мишле със 5-10К портфейлче.
      Аха ... мечтай, ама мишоците са тия, дето като им отидоха акциите в тиквите се изпокриха. Накрая ще се окаже, че те са ни продавали акциите от 10 до 3,70 и сега ще си запишат увеличението. С други думи - балъчета като мен, дето гледат и оценяват, ги прекараха с вътрешно инфо.

Айде стига. С некоректни мажоритари - до тук. Който иска да им вярва, да им вярва, само имайте едно наум.
      Какво некоректно има да се възползват от паниката и да си увеличат дела евтино.
      Ти сам каза, че купуваш някои позиции като Елхим , Стара планина и други, т.е. възползваш се от паниката.
      Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
        Storm , дали не се готви прекарване на фондовете , който няма да запишат капитала.А и на дребните ............
        Мдаа, може и така де се получи, прекарване на паникьосани чужденци, фондове и т.н. и евтино увеличаване на дела на мажоритара Еврохолд. Сценария ми харесва като крупен акционер в холдинга
        Естествено предоставя се и добра възможност на едри инвеститори да влязат евтино с пакети, защото сега под 4 лв. може да си купи само някой мишле със 5-10К портфейлче.
        Искаш да кажеш, на това му се вика обратно изкупуване без лимит на % акции за изкупуване . Неограничено изкупуване, кой к'вот даде
        Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
          Аха ... мечтай, ама мишоците са тия, дето като им отидоха акциите в тиквите се изпокриха. Накрая ще се окаже, че те са ни продавали акциите от 10 до 3,70 и сега ще си запишат увеличението. С други думи - балъчета като мен, дето гледат и оценяват, ги прекараха с вътрешно инфо.

Айде стига. С некоректни мажоритари - до тук. Който иска да им вярва, да им вярва, само имайте едно наум.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти

Коментар

• Storm , дали не се готви прекарване на фондовете , който няма да запишат капитала.А и на дребните ............

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
                http://www.investor.bg/?cat=5&id=70015
                Май и тука ще пием студена водица .... добре ,че са ми малко ...
                Само не мога да разбера защо да участвам, след като мога да си купя по евтино от пазара ... и къде по дяволите са били тия мениджъри, които са имали пари и сега увеличават капитала, с други думи - ще дадат на себе си парите.

Е как да ви имам доверие, като си играете игрички за сметка на дребните акционери ?

Купувах, щото е хубаво дружество. Ама до тук. Няма да участвам в увеличението, записвайте си го сами !

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=70015
                  Май и тука ще пием студена водица .... добре ,че са ми малко ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                    Първоначално изпратено от Tradanza
                    Първоначално изпратено от psycoholic
                    Тва със застраховката живот не ми е ясно - даваш пари за да яде някой друг след койнчината ти! Много по-практично ще е нкой друг да умре и ти да вземеш парите...
                    Хабсолютно! :lol:
                    Виждам, че добре си схванах смисъла на животозастраховането
                    Даваш пари на някой, ама ако му ги дадат, щото клаузи много - от хубави по хубави...
                    Много трудно някой ще прибере големи пари след кончината на застрахован...
                    ... в случая на зла тъща, парите от застраховката ще са последното нещо на ума на опечаленият зет - затуй и този тип застраховка е златна мина! :-)
                    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                      Първоначално изпратено от psycoholic
                      Тва със застраховката живот не ми е ясно - даваш пари за да яде някой друг след койнчината ти! Много по-практично ще е нкой друг да умре и ти да вземеш парите...
                      Хабсолютно! :lol:
                      Виждам, че добре си схванах смисъла на животозастраховането
                      Даваш пари на някой, ама ако му ги дадат, щото клаузи много - от хубави по хубави...
                      Много трудно някой ще прибере големи пари след кончината на застрахован...

Коментар

• КЛ

Коментар

• "франшиза" викат на нивата на дядо ти в Горубляне ...

ах, как не можа да я продадеш ... тц тц тц

Коментар

• КЛ

Коментар

• КЛ

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                                Тва със застраховката живот не ми е ясно - даваш пари за да яде някой друг след кончината ти! Много по-практично ще е ако някой друг се гътне и ти да вземеш парите...
                                Аз ако съм застраховател ще предложа услуга - Застраховайте тъщата без тя да знае!

Коментар

Working...
                                X