IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vinetu
    Ами колеги, то за текущата цена няма какво да говорим! Че е евтино, всички знаем! Аз имам доста солиден пакет и имам ли парички, веднага купувам! Ако не аз, то поне децата ще намажат здраво
    Спри с огнената вода и не вервай на измамни бледолики !

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
      Аз със сигурност ще се възползвам от правата си и ще си ги запиша на 4.00.
      Много ясно че ще се възползваш , нали тогава цената ще е съвсем друга ^

Коментар

• Първоначално изпратено от iv7771950
        Не ...още рано...като гледам "сериозните инвеститори" ,които подпират цената...ще изчакам до 3,00лв.и тогава...
        "Ще" "трябва" "бая" "да" "Почакаш"

Коментар

• Ами колеги, то за текущата цена няма какво да говорим! Че е евтино, всички знаем! Аз имам доста солиден пакет и имам ли парички, веднага купувам! Ако не аз, то поне децата ще намажат здраво

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
            Spored men towa uweli4enie e nujno, za da moje malko zastahowatelno druvestwo kato Ewroins, da ocelee w sega6nata kriza, sred 4ujdestrannite si imeniti konkurenti.

naj-weroqten izhod - FAIL
            Човек, стига писа по всички теми с тоя твой Fail, научи се да ползваш кирилица и по възможност да помислиш и попрочетеш нещичко преди да се изказваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
              Първоначално изпратено от prodigal
              Първоначално изпратено от e$trade
              Spored men towa uweli4enie e nujno, za da moje malko zastahowatelno druvestwo kato Ewroins, da ocelee w sega6nata kriza, sred 4ujdestrannite si imeniti konkurenti.

И на каква база стигаш до тези заключения: ).

За друго не знам, но отчаяна нужда от кеш определено нямат, иначе всички не отказваме кеш в тези времена! Нямам представа какво правят застрахователите с кеша, ама все някакво място му намират.

smiah goliam EUROINS se turguva na cena ...........kolkoto sa zstrahovatelnite rezervi na drujestvoto

ABE GOLIAM SMIAH VI KAZVAM.....GOLIAM..!!!!!
              Пълен цирк.

Коментар

Четете бе хора - не се излагайте така по форумите.
                При пълно записване на новата емисия собственият капитал на дружеството ще нарасне с 10 милиона лева, което представлява увеличение от близо 50 % спрямо сегашните 21 милиона лева собствен капитал.
                Мажоритарният акционер „Евроинс Иншурънс Груп” (EIG), който притежава 70% от „ЗД Евроинс”АД възнамерява да запише акции срещу всичките полагащи му се права от увеличението на капитала.
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• e$trade FAIL на дружеството или на вдигането на капитала?

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                    Първоначално изпратено от e$trade

За друго не знам, но отчаяна нужда от кеш определено нямат, иначе всички не отказваме кеш в тези времена! Нямам представа какво правят застрахователите с кеша, ама все някакво място му намират.

smiah goliam EUROINS se turguva na cena ...........kolkoto sa zstrahovatelnite rezervi na drujestvoto

ABE GOLIAM SMIAH VI KAZVAM.....GOLIAM..!!!!!

Коментар

Коментар

• Spored men towa uweli4enie e nujno, za da moje malko zastahowatelno druvestwo kato Ewroins, da ocelee w sega6nata kriza, sred 4ujdestrannite si imeniti konkurenti.

Коментар

• Първоначално изпратено от пробата
                          Първоначално изпратено от НЕСТОР
                          що не си купи днес под 4 тогава?
                          Защото ще си купя по-късно приятелю, на гарантирана цена от 4.00.

Тези дни е пълнолуние и не е препоръчително да се инвестира на текущите нива.

Но, ако ти си в кеш и се чудиш какво да правиш...

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                            що не си купи днес под 4 тогава?

Коментар

• Аз със сигурност ще се възползвам от правата си и ще си ги запиша на 4.00.

Коментар

• Първоначално изпратено от iv7771950
                                "Евроинс" увеличава капитала си ,като номинал.ст-ст на акция 1,00лв.,а емисионната 4,00 лв.....тия май искат да ни си увеличават капиталът.....кой ще е луд да даде 4,00лв.при положение ,че днес акциите се купуват на 3,505лв....май тук нещо мирише...за какви сериозни неща говорим...а...?
                                Ти сериозен Due Diligence спретна на дружеството, браво.

Никой не го интересува на колко ще купиш да ти кажа, друго е важно

Коментар

Working...
                                X