Първоначално изпратено от Vinetu
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от e$tradeSpored men towa uweli4enie e nujno, za da moje malko zastahowatelno druvestwo kato Ewroins, da ocelee w sega6nata kriza, sred 4ujdestrannite si imeniti konkurenti.
naj-weroqten izhod - FAIL
Коментар
-
Първоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от e$tradeSpored men towa uweli4enie e nujno, za da moje malko zastahowatelno druvestwo kato Ewroins, da ocelee w sega6nata kriza, sred 4ujdestrannite si imeniti konkurenti.
За друго не знам, но отчаяна нужда от кеш определено нямат, иначе всички не отказваме кеш в тези времена! Нямам представа какво правят застрахователите с кеша, ама все някакво място му намират.
ABE GOLIAM SMIAH VI KAZVAM.....GOLIAM..!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от e$tradeSpored men towa uweli4enie e nujno, za da moje malko zastahowatelno druvestwo kato Ewroins, da ocelee w sega6nata kriza, sred 4ujdestrannite si imeniti konkurenti.
Четете бе хора - не се излагайте така по форумите.
При пълно записване на новата емисия собственият капитал на дружеството ще нарасне с 10 милиона лева, което представлява увеличение от близо 50 % спрямо сегашните 21 милиона лева собствен капитал.
Мажоритарният акционер „Евроинс Иншурънс Груп” (EIG), който притежава 70% от „ЗД Евроинс”АД възнамерява да запише акции срещу всичките полагащи му се права от увеличението на капитала.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от e$tradeSpored men towa uweli4enie e nujno, za da moje malko zastahowatelno druvestwo kato Ewroins, da ocelee w sega6nata kriza, sred 4ujdestrannite si imeniti konkurenti.
За друго не знам, но отчаяна нужда от кеш определено нямат, иначе всички не отказваме кеш в тези времена! Нямам представа какво правят застрахователите с кеша, ама все някакво място му намират.
ABE GOLIAM SMIAH VI KAZVAM.....GOLIAM..!!!!!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от пробатаПървоначално изпратено от НЕСТОРАз със сигурност ще се възползвам от правата си и ще си ги запиша на 4.00.
Тези дни е пълнолуние и не е препоръчително да се инвестира на текущите нива.
Но, ако ти си в кеш и се чудиш какво да правиш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv7771950"Евроинс" увеличава капитала си ,като номинал.ст-ст на акция 1,00лв.,а емисионната 4,00 лв.....тия май искат да ни си увеличават капиталът.....кой ще е луд да даде 4,00лв.при положение ,че днес акциите се купуват на 3,505лв....май тук нещо мирише...за какви сериозни неща говорим...а...?
Никой не го интересува на колко ще купиш да ти кажа, друго е важно
Коментар
Коментар