IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кофти се получава с тази загуба, но все пак беше очакван сценарий, вземайки предвид инвестициите в ценни книжа.
    Отново здрав ръст на премиите, което ме радва! Много ще се изкефя ако минем 100 млн в края на годината. Ще си дойдат нещата на място, явно още малко време иска.

Коментар

• ATILA недей така! Първо, борсата ни наистина е здраво засрана, но все по някое време ще се появи светлината в тунела (съвсем скоро, помни ми думата). EIG никога няма да тръгнат в момента да си продават златната кокошка, т.к. имайки предвид конюктурата всеки ще им извива ръцете и ще се цигани за цената. Хората си увеличават капитала, развиват си бизнеса, премиите нарастват прогресивно, така че и печалбата ще дойде!
      Евроинс ще бъде продаден, но след време и то на цена 6 - 7 пъти по-висока от настоящата

Коментар

• Първоначално изпратено от Vinetu
        Счупиха му главата на Евроинс-а! Няма какво да се учудваме, след като от всякъде тръбят за огромните загуби на застрахователите от ГО. При цените, които държи Евроинс сега на ГО и при по-високите, които се очакват от Нова Година, според мен място за притеснение въобще няма! Даже напротив приходите от премии ще отскочат здраво.
        Няма спор!

Но за съжаление на насраната БФБ - единствения ни шанс (на миноритарите) е евентуално Евроинс да бъде продаден....
        И покрай това да излезем на що-годе прилични цени!

Коментар

• Счупиха му главата на Евроинс-а! Няма какво да се учудваме, след като от всякъде тръбят за огромните загуби на застрахователите от ГО. При цените, които държи Евроинс сега на ГО и при по-високите, които се очакват от Нова Година, според мен място за притеснение въобще няма! Даже напротив приходите от премии ще отскочат здраво.

Коментар

• Може да я е маскирал на 3,749, така де само плаши хората
            lipsata

Коментар

• тоя не е у ред
              тъкмо взеха да му кълват от бройките и той взе че я махна
              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                Първоначално изпратено от kif
                вече е на 3,70
                Хахаха !

Ебаси и купона е тука ! На 3,70 никой кьорава акция не иска, а ще правят увеличение на капитала на 4 ...

Смях !
                Че, то купона тук от 10 лева насам не е спирал. Те увеличението ще го направят. ама ти защо си се притеснил ми е чудно!?

Пък и на пича му върза отърва се от някоя и друга бройка

Коментар

• Така по-интересно ли ви е

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                    вече е на 3,70
                    Хахаха !

Ебаси и купона е тука ! На 3,70 никой кьорава акция не иска, а ще правят увеличение на капитала на 4 ...

Смях !

Коментар

• вече е на 3,70

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                        До колегата с 4 667 бройки.

Моля собственикът на 4 667 те бройки, които се появяват периодично за продажба, да преосмисли пасивното си поведение от последната седмица, което видно няма никакъв резултат, и да предприеме решителни мерки по освобождаването си от мъката, която му носи притежанието на въпросния пакет.
                        Под въпросните решителни мерки следва да се разбира поголовно изсипване, което би имало и друга добра страна освен освобождаване от тегобата, а именно зарадване на дребни душици като мен, които отчаяно търсят дъното.
                        хахахах - кефиш ме - досега да го бях разкарал

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                          До колегата с 4 667 бройки.

Моля собственикът на 4 667 те бройки, които се появяват периодично за продажба, да преосмисли пасивното си поведение от последната седмица, което видно няма никакъв резултат, и да предприеме решителни мерки по освобождаването си от мъката, която му носи притежанието на въпросния пакет.
                          Под въпросните решителни мерки следва да се разбира поголовно изсипване, което би имало и друга добра страна освен освобождаване от тегобата, а именно зарадване на дребни душици като мен, които отчаяно търсят дъното.
                          Да, ама все повече смъква ... днес 3.90..
                          Прежали 1-2 бона...

Коментар

• До колегата с 4 667 бройки.

Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Vinetu
                              Измамни, не измамни, ще продаваме след годинка - две на 500% кяр! Ще има за бая огнена вода! И пък-три четири да са годините, живота е пред нас!

Днес както сме долу, утре ще сме горе! Това, че не слязохме по някои позиции от последното горе преди година, ще ни е за урок!
                              Живей си живота , усилвай музиката и си гледай любимите хора- там е щастието...
                              Останалото само се нарежда...
                              Ей сега ще седна да треперя за някви си пари...

Коментар

• Измамни, не измамни, ще продаваме след годинка - две на 500% кяр! Ще има за бая огнена вода! И пък-три четири да са годините, живота е пред нас!

Днес както сме долу, утре ще сме горе! Това, че не слязохме по някои позиции от последното горе преди година, ще ни е за урок!

Коментар

Working...
                                X