IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кажи ни на кои положителни моменти от баланса да наблегнем?

Коментар

• Първоначално изпратено от Айъ
      Избледнява и мита за увеличаващия се пазарен дял на дружеството. Приуюходи за Q4 2008 - 25 млн лева, за Q4 2007 - 27 млн лева. Близо 10% спад.

доста акъл се лее навън по улиците - питам се дали не е от тебе ?????

първо погледни колко % е спада в застраховането като цяло и после смятай пазарен дял - ако искаш де

така както ги смяташ бакалски и кварталния зарзаватчия те минава без да се усетиш
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Избледнява и мита за увеличаващия се пазарен дял на дружеството. Приуюходи за Q4 2008 - 25 млн лева, за Q4 2007 - 27 млн лева. Близо 10% спад.

Коментар

• Първоначално изпратено от ross_6a6
          Отчета ли излезна тук?
          излезна - 14 млн загуба

Коментар

• Отчета ли излезна тук?

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=74946

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie
                Ще вляза тогава, когато видя че кризата минава, и икономиките стъпват на краката си :-)
                Септември и без да бъда предупреден щях да продавам, защото се виждаше вече идващата криза. Даже и аз като чух тази цифра се стреснах, но се вижда, че мойте хора явно са били в единия процент, за който говориш ;-)

Първоначално изпратено от Vinetu
                Айде, ще си говорим тогава, щом си такъв хитрец!

Имам чувството, че няма да дочакаш 200 и докато се начудиш на 500 - 600 ще влезеш! Пак ще си на плюс, де! ))
                Кой септември ? Ако е 2008 твойте хора са те предупредили с година закъснение

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie
                  Ще вляза тогава, когато видя че кризата минава, и икономиките стъпват на краката си :-)
                  Септември и без да бъда предупреден щях да продавам, защото се виждаше вече идващата криза. Даже и аз като чух тази цифра се стреснах, но се вижда, че мойте хора явно са били в единия процент, за който говориш ;-)

Имам чувството, че няма да дочакаш 200 и докато се начудиш на 500 - 600 ще влезеш! Пак ще си на плюс, де! ))
                  Е, ти си изключение 97.67% ще влезем на макс на дъно, ще видиш

Коментар

• Ще вляза тогава, когато видя че кризата минава, и икономиките стъпват на краката си :-)

Коментар

• Айде, ще си говорим тогава, щом си такъв хитрец!

Коментар

• Подценени може да са, ама нека да си говорим като дойдат следващите отчети, а?;-)

Не е препоръка

Виж сега човек! Ако питаш повечето от инвеститорите с история над 3 години на борсата, 99% от тях ще ти кажат, че са очаквали корекция на БФБ в рамките на 20 - 30% и че нито един от тях не е предвидил това, което ще се случи, най-малкото защото не е подчинено на каквато и да е логика и е обусловено от доста субективни фактори!

В интерес на истината аз влязох с доста висок процент от кеша на нива 600 - 700 на SOFIX и въобще не съм си представял цифровото изражение на случващата се криза.

Взех си поука и цял живот ще си спомням какво е възможно да се случи и как да се предпазя! Засега си сърбам попарата, но никой не може да отрече, че в момента цените на доста от компаниите и Евроинс в частност са тотално подценени!

Коментар

• Виж сега човек! Ако питаш повечето от инвеститорите с история над 3 години на борсата, 99% от тях ще ти кажат, че са очаквали корекция на БФБ в рамките на 20 - 30% и че нито един от тях не е предвидил това, което ще се случи, най-малкото защото не е подчинено на каквато и да е логика и е обусловено от доста субективни фактори!

В интерес на истината аз влязох с доста висок процент от кеша на нива 600 - 700 на SOFIX и въобще не съм си представял цифровото изражение на случващата се криза.

Взех си поука и цял живот ще си спомням какво е възможно да се случи и как да се предпазя! Засега си сърбам попарата, но никой не може да отрече, че в момента цените на доста от компаниите и Евроинс в частност са тотално подценени!

Коментар

• Специално тук нещата са доста изтърбушени. Не знам дали и номинал е добре за влизане.

Коментар

• А ти като си гледал, що си се ушил?

Баба Ванга ми се яви на сън и ми каза, че е време за покупки?!?!?

Ти луд ли си? Приходи, коефициенти разни следиш ли въобще? Страшен въпрос направо!

Коментар

• Баба Ванга ми се яви на сън и ми каза, че е време за покупки?!?!?

Ти луд ли си? Приходи, коефициенти разни следиш ли въобще? Страшен въпрос направо!

Коментар

Working...
                                X