Кажи ни на кои положителни моменти от баланса да наблегнем?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от АйъИзбледнява и мита за увеличаващия се пазарен дял на дружеството. Приуюходи за Q4 2008 - 25 млн лева, за Q4 2007 - 27 млн лева. Близо 10% спад.
доста акъл се лее навън по улиците - питам се дали не е от тебе ?????
първо погледни колко % е спада в застраховането като цяло и после смятай пазарен дял - ако искаш де
така както ги смяташ бакалски и кварталния зарзаватчия те минава без да се усетишfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogieЩе вляза тогава, когато видя че кризата минава, и икономиките стъпват на краката си :-)
Септември и без да бъда предупреден щях да продавам, защото се виждаше вече идващата криза. Даже и аз като чух тази цифра се стреснах, но се вижда, че мойте хора явно са били в единия процент, за който говориш ;-)
Първоначално изпратено от VinetuАйде, ще си говорим тогава, щом си такъв хитрец!
Имам чувството, че няма да дочакаш 200 и докато се начудиш на 500 - 600 ще влезеш! Пак ще си на плюс, де!))
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogieЩе вляза тогава, когато видя че кризата минава, и икономиките стъпват на краката си :-)
Септември и без да бъда предупреден щях да продавам, защото се виждаше вече идващата криза. Даже и аз като чух тази цифра се стреснах, но се вижда, че мойте хора явно са били в единия процент, за който говориш ;-)
Първоначално изпратено от VinetuАйде, ще си говорим тогава, щом си такъв хитрец!
Имам чувството, че няма да дочакаш 200 и докато се начудиш на 500 - 600 ще влезеш! Пак ще си на плюс, де!))
97.67% ще влезем на макс на дъно, ще видиш
Коментар
-
Ще вляза тогава, когато видя че кризата минава, и икономиките стъпват на краката си :-)
Коментар
-
Подценени може да са, ама нека да си говорим като дойдат следващите отчети, а?;-)
Не е препоръка
Първоначално изпратено от VinetuВиж сега човек! Ако питаш повечето от инвеститорите с история над 3 години на борсата, 99% от тях ще ти кажат, че са очаквали корекция на БФБ в рамките на 20 - 30% и че нито един от тях не е предвидил това, което ще се случи, най-малкото защото не е подчинено на каквато и да е логика и е обусловено от доста субективни фактори!
В интерес на истината аз влязох с доста висок процент от кеша на нива 600 - 700 на SOFIX и въобще не съм си представял цифровото изражение на случващата се криза.
Взех си поука и цял живот ще си спомням какво е възможно да се случи и как да се предпазя! Засега си сърбам попарата, но никой не може да отрече, че в момента цените на доста от компаниите и Евроинс в частност са тотално подценени!
Коментар
-
Виж сега човек! Ако питаш повечето от инвеститорите с история над 3 години на борсата, 99% от тях ще ти кажат, че са очаквали корекция на БФБ в рамките на 20 - 30% и че нито един от тях не е предвидил това, което ще се случи, най-малкото защото не е подчинено на каквато и да е логика и е обусловено от доста субективни фактори!
В интерес на истината аз влязох с доста висок процент от кеша на нива 600 - 700 на SOFIX и въобще не съм си представял цифровото изражение на случващата се криза.
Взех си поука и цял живот ще си спомням какво е възможно да се случи и как да се предпазя! Засега си сърбам попарата, но никой не може да отрече, че в момента цените на доста от компаниите и Евроинс в частност са тотално подценени!
Коментар
Коментар