IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да се включа и аз в общия фон, че нещо ме засърбяха пръстите:
    Човека изказва относително рационални аргументи, а вие го дъвчете с някакви махленски дрънканици..

1. Нетуеър - съжалявам приятелю, но новия модел на Сааб няма да можеш да си купиш. Дотогава фалират и спират производство. С 500 клиента като теб в цял свят 1 марка не може да живее. Но ти погледни от хубавата страна - след няколко години ще имаш олдтаймер... В тотална грешка си за колите, имам 2 ма приятели, които само Волво и Сааб ми мрънкат, ама никой от тях не си купува... Шведските дърводелци отдавна не са това, което бяха, сега са американска собственост и в тях има пластмаси на фиеста и корса и за нищо не стават. Инженерната мисъл и технологии на швабите никой не може да стигне. За справка новата Е класа е дошла директно от Космоса. Чакам да видя какво ще има в 5-цата.

2. Че няма никакъв смисъл да се дават пари за ГПс е факт - заглушава се без проблем, пък ако толкова Евроинс си го иска - нека го монтира за своя сметка, Армеец и Булинс нали плащат заплати на мутрите да им пазят колите....Не ми искат на мен специално 2% премия допълнително за фонд "Мутра" ?

3. Че предстоят големи загуби за застрахователи това е ясно, и че който въобще спре да застрахова, той най-малко ще загуби, но че Евроинс са пълен кенеф като условия по продукта автомобилно застраховане също е ясно...

4. Еврохолд ужасно се набута с цялата автомобилна драма на БГ пазара. Кофти тайминг и кофти избор на марки и стратегия за купуване. Сигурно Булмаг хвърлят шапките в тавана, дето ги отървха и се набутаха със Скандинавия моторс... Рено го внасят 10 вносителя, Опел също, а бе ....и тия приказки дето щели да стават най-големия дистрибутор на автомобили на Балканите....лунатици. Те автомоилите ще се продават още 5 години без грам марж в цената, само и само да се въртят мощностите на заводите и да се плащат кредитите, те щели да стават най-големите ....в смисъл дай да се разширяваме в най-губещия бранш за да губим най-много....нещо такова ми звучи......

С 2 думи - тука се набалбукахте. май станаха 3.
    Нищо, горе главата, за това има диверсификация....

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
      Ей, голям дует са заформили троловете тук. Инвестор, вземете поне да им изтриете след време дивотиите на "магарешкопроизводното междуметие" и на "майната с проблеми с идентичността", е първо им платете хонорарчето за генериране на трафик - добре са се справили днес.
      Наистина са се раздали, само мотива липсва

Единия изглежда озлобен към живота, а другия се прави на манипулатор по всички позиции с потенциал, странна двойка

Коментар

• Истината е, че от въшльовци никой не печели. И на всички им писна от бай Ганьо. Който където иска да се застрахова, а безработните като Оли .. Ниро да духат супата ... и без това само тва могат!
        Аз съм доволен от компанията. Относно офисите им ... мисля, че са доста прилични. Огледите при щета ги правят хора, а не маймуни със сплескани уши ... така чеее .... всеки да се оправя ...

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
          Първоначално изпратено от huibai
          няма значение при кой застраховател, да не дава господ, да ти откраднат колата, тогава да видиш ти колко точно пари ще ти платят, особоно ако си към края на застраховката. Това е важно, затова и плащаш GPS - еднократно, след това имаш само годишна такса, колкото за телефон. GPS-ът има плюсовер неслучайно в Щатите повечето застраховани коли задължително са оборудвани с него. Крадат коли "някои" нови трибуквени застрахователи, така печелят пазарен дял, а дали ще спечелят пари от това или нещо друго, веремот ще го покаже.
          Колегаааа, годишната такса е 550лв. !!!
          Ти толкова ли плащаш за телефон ?
          тоя GPS китайски заглушител за 50лв го оправя

Коментар

• Първоначално изпратено от huibai
            няма значение при кой застраховател, да не дава господ, да ти откраднат колата, тогава да видиш ти колко точно пари ще ти платят, особоно ако си към края на застраховката. Това е важно, затова и плащаш GPS - еднократно, след това имаш само годишна такса, колкото за телефон. GPS-ът има плюсовер неслучайно в Щатите повечето застраховани коли задължително са оборудвани с него. Крадат коли "някои" нови трибуквени застрахователи, така печелят пазарен дял, а дали ще спечелят пари от това или нещо друго, веремот ще го покаже.
            Колегаааа, годишната такса е 550лв. !!!
            Ти толкова ли плащаш за телефон ?

Коментар

• Ей, голям дует са заформили троловете тук. Инвестор, вземете поне да им изтриете след време дивотиите на "магарешкопроизводното междуметие" и на "майната с проблеми с идентичността", е първо им платете хонорарчето за генериране на трафик - добре са се справили днес.
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• няма значение при кой застраховател, да не дава господ, да ти откраднат колата, тогава да видиш ти колко точно пари ще ти платят, особоно ако си към края на застраховката. Това е важно, затова и плащаш GPS - еднократно, след това имаш само годишна такса, колкото за телефон. GPS-ът има плюсовер неслучайно в Щатите повечето застраховани коли задължително са оборудвани с него. Крадат коли "някои" нови трибуквени застрахователи, така печелят пазарен дял, а дали ще спечелят пари от това или нещо друго, веремот ще го покаже.

Коментар

• Една историйка-на един бизнесмен му открадват новия поръчков джип,разбира се единствен и неповторим-"защото съм различен"-обаче крадците не разбрали,че джипа е застрахован точно, където трябва.Собственика се обажда на единия от мажоритарите на един велик холдинг и му споделя проблема си-те" съвсем случайно" се познавали.Резултата-джипа изоставен на другия край на страната само няколко часа след случката се намира.Извод-няма никаква връзка м/у застрахователи,мутри,мафиоти.
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

Първоначално изпратено от Graf Vlad
                    Конкретно ти отговарям. Нямаш абсолютно никаква изгода! Както и Евроинс няма изгода да застрахова такива като тебе както е видно от прессъобщението. Явно в случая симбиозата е пълна - ти не искаш да се застраховаш при тях, те не искат да те застраховат, какво по-хубаво от това!
                    И аз така мисля
                    Не само че нямам изгода, а имам и вреда
                    Евроинсчетата доколкото си спомням и евтини коли не застраховат. Май имаха някакво изискване за минимална премия Сега и скъпи като спрат, очаквам скоро да пуснат новина "застраховаме само Тойота Корола, произведена 1999г. с четири врати, бензинов двигател и климатик, по възможност синя на цвят".Другите не ги искаме защото риска е голям
                    Нещо май си в грешка.Евтини коли винаги са се застраховали,но срещу съответната цена.Що не видиш кви са опашки за завеждане на щети пред Армеец.Май скоро и те ще предприемат "мерки".
                    Карам икономично

Коментар

• Първоначално изпратено от TARIKAT
                      Еми нали за това говорим.Всеки има право да си избере застраховател.Едни се борят сами да се оправят с кражбите , други са се сработили с мутрите и си плащат за да не им се пипат автомобилите.....Пазар.
                      Така е. Само че тези, които са се сработили с мутрите не искат по 600лв. от клиентите
                      Успех ви желая на всички. Писна ми да пиша по темата

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Vlad
                        Конкретно ти отговарям. Нямаш абсолютно никаква изгода! Както и Евроинс няма изгода да застрахова такива като тебе както е видно от прессъобщението. Явно в случая симбиозата е пълна - ти не искаш да се застраховаш при тях, те не искат да те застраховат, какво по-хубаво от това!
                        И аз така мисля
                        Не само че нямам изгода, а имам и вреда
                        Евроинсчетата доколкото си спомням и евтини коли не застраховат. Май имаха някакво изискване за минимална премия Сега и скъпи като спрат, очаквам скоро да пуснат новина "застраховаме само Тойота Корола, произведена 1999г. с четири врати, бензинов двигател и климатик, по възможност синя на цвят".Другите не ги искаме защото риска е голям

Коментар

Първоначално изпратено от netware5
                          Първоначално изпратено от De Niro
                          Ако си е купил Сааб колегата ще е много смешно. Миналата година май гледах че имаха 9 продажби 8 най-вероятно са за холдинга и една на него
                          А да си купиш Опел със сменени ламарини за 94к....
                          Купил съм я през 2005. А твърдението ти относно опела показва колко разбираш от коли. Снобарията яко те тресе.
                          Ама колега, не те ли срам бе?
                          Казах ти, като говориш глупости, залагаш ли пари????????????
                          Аз моите глупости винаги съм готов да ги подплатя с ПАРИ.
                          Двигатели, механика, електроника всичко им е едно и също с Опел. И децата го знаят. Купил си си Вектра Ц за 100 бона Да си жив и здрав. Аз от такива като теб живея Едни си купуват апартменти в покрайнините за 1500Е квадрата, други Опели за 100 бонбона. То си е казано, докато има балъци ще има и тарикати
                          Да, всички милиони хора по света с мерцедеси и бмв-та са снобари
                          Пичовете са със Сааб
                          Абе човек, ти влизал ли си в Сааб?. Возил ли си се на Сааб? Задминавал ли те е Сааб по магистралата? Или не успя да видиш марката на колата, щото много бързо те подмина? Позволи ми като член на клуб Сааб в България да знам по-добре техническите подробности относно Опел и Сааб. Тия твоите приказки за Вектрата ги говорят гъзетата във форума на БМВ и Голф. Ти даже си нямаш идея какви хора карат Сааб.

Айде пускай джамците на баварката, обличай анцуга, надуй уредбата с Глория и Азис и отивай да и прегледат газовата уредба, че напоследък по читавите газостанции били почнали да изискват документ, че е минала технически преглед.

P.S. BTW съгласно автомобилните сайтове и списания Saab 9-5 попада в Executive Class заедно с Audi A6, BMW 5 series, Mercedes E class, Lexus, Jaguar S-Type, Jaguar XF. С тях трябва да се сравнява. Вектра няма в списъка.
                          хахахаха. Сааб аз много рядко виждам, за да ме надминава. Има статистика, виж колко са маниаците дали по 100 бона за Вектра (сааб)
                          Не знам ти дали си се возил в 5-та серия или Е-класа от 2005г. Гарантирам ти че сааааба е много по-близо до Вектрата като усещане отколкото до бмв, мерцедес или ауди. Механика, мотори, електроника, окачване, всичко на сааб е от Опел. ФАКТИ са това колега. Прочети в гуугъл!
                          Возил съм се във всичките. Само Е-класата става. В баварката ми е тясно (едър мъж съм), а Аудито е пълно дърво. А ти ако се информираш от Гугъл за колите си ми вече напълно ясен. Особено за бензиновите мотори на Сааба си в такава грешка, е немам думи. Такива като теб ги лекувам на магистралата на баира преди тунела Витиня или Траянови врата. И нищо чудно, че не си виждал Сааб - много бързо прелита .
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• [quote="De Niro"][quote="TARIKAT"][quote="De Niro"][quote="Graf Vlad"]
                            Първоначално изпратено от GotTTi
                            GPS е за аудита, бмв, мерцедес, шкода и не знам още кои марки. Ти ако си си купил Дайхатсу няма кой да ти иска GPS, няма и кой да го открадне. Нормалните хора си купуваме от гореспоменатите марки и не виждам причина да се дават пари за GPS, като никоя друга компания не иска....
                            Абе Де Ниро ли си Де Каприо ли си или си обикновен гей незнам. Толкова ли е трудно да се проумеят очевидни неща. Компанията, за разлика от някои други популярни силови застрахователни дружества се опитва по честен път да се бори с измамите и кражбите. Да, Евроинс дават пари за GPS, други пък плащат на мутренските структури, въпрос на избор и мениджърски подход.
                            Колега, нищо не дават, те взимат от клиентите пари за GPS
                            Питах 100 пъти, кажи ми аз като клиент, каква изгода имам да им подаря 600лв. като мога да си направя Каско и без GPS???

Ама никой не отговаря Лесно е да се говорят глупости, но фактите са си факти. Те са неоспорими
                            Как да не дават бе колега.GPS ти дава сигурност и действа превантивно срещу посегателство.
                            Ама колега на мен сигурност ми дават и другите застрахователи
                            Ако ми откраднат колата ще ми я платят и те колкото Евроинс
                            Ако ги е страх, че им крадат колите, да си слагат GPS, но да не искат пари.
                            Аз не виждам защо трябва да пащам 600лв., за да им спестявам на тях риска
                            Еми нали за това говорим.Всеки има право да си избере застраховател.Едни се борят сами да се оправят с кражбите , други са се сработили с мутрите и си плащат за да не им се пипат автомобилите.....Пазар.
                            Карам икономично

Коментар

• Първоначално изпратено от GotTTi
                              Приятел ти си неуморим. От де толкова energy за плюене по позицията?
                              Изумяваш ме.
                              Ама колега, не е по позицията. Аз казах вече, мен не ме интересува дали е 2лв или 200 акцията. Аз си споделям някакви факти като клиент. Това са ФАКТИ!!!
                              Или не може да се говорят лоши неща за нищо и никой
                              Всички трябва само положително да говорим.
                              Ако искаш вече да пиша "прекрасно е че Евроинс взимат по 600лв. от клиентите си, за да си спестят риска от кражба" Какво уникално нововъведение във финансовия сектор Така харесва ли ти?

Коментар

• GPS е за аудита, бмв, мерцедес, шкода и не знам още кои марки. Ти ако си си купил Дайхатсу няма кой да ти иска GPS, няма и кой да го открадне. Нормалните хора си купуваме от гореспоменатите марки и не виждам причина да се дават пари за GPS, като никоя друга компания не иска....
                                [/quote]

Абе Де Ниро ли си Де Каприо ли си или си обикновен гей незнам. Толкова ли е трудно да се проумеят очевидни неща. Компанията, за разлика от някои други популярни силови застрахователни дружества се опитва по честен път да се бори с измамите и кражбите. Да, Евроинс дават пари за GPS, други пък плащат на мутренските структури, въпрос на избор и мениджърски подход.[/quote]

Колега, нищо не дават, те взимат от клиентите пари за GPS
                                Питах 100 пъти, кажи ми аз като клиент, каква изгода имам да им подаря 600лв. като мога да си направя Каско и без GPS???
                                Ама никой не отговаря Лесно е да се говорят глупости, но фактите са си факти. Те са неоспорими [/quote]

Коментар

Working...
                                X