IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• polki,

Виждам че отново си намерил с кого да се "драчиш". И то май предимно нови лица по форумите слагаш на мушка, че по лесно се нападат.
    Заради негативни и сприхави хора като теб страната ни дори и след като променя правителства, членства (ООН, ЕС) и т.н., манталитета остава същия - на вечно знаещите и критикуващи хора, за които е по-важно "Вуте да е зле" ....

П.П. Извинявам се че не ти пиша с официално обръщение и на "Вие", но просто не ме кефиш (каква дума съм знаел)!
    Be sure the sun is coming soon or late!
    So invest, don't spend...

Коментар

• Благодаря ,че ми показахте третата ми професия в момента... освен ако не беше обида, но се съмнявам инвеститор на БФБ да обижда в тема за дадена компания... все пак трябва да се признае, човек проявил инвеститорската далновидност да инвестира икономисаните пари от часът си при психолог на БФБ, като го змести с епитетни обиди към случайни хора, че определено има високо ниво на икономическо образование и нюх към правилни инвестиции. Един съвет .... обидите с епитети не отговарят на нивото на сериозен, образован и уравновесен човек като вас .....би трябвало да опитате да се развиете.

Официално и най - искренно се извинявам на всички за предизвикания от мен спам по темата ...... единствено исках да отбележа едно от решенията на мениджмънта на компанията точно при една от изразено сезонните застраховки....
      Успешна търговия на всички....

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
        Дали няма да наблюдаваме подскок тук, какво мислите ?
        За да приема,че имаме отскок,трябва да тестваме 2.00 лева.Може би в скоро време.На този етап акцията не следва графиката на Jay Gould,но не се и срива по пързалката.

Коментар

• Дали няма да наблюдаваме подскок тук, какво мислите ?
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gleneken
            Значи прав сте....определено не съм ви колега като съдя по изказа .... което ме радва. Процента на намаление е относителен защото фирмата има диверсифицирани цени спрямо регистрацията на колата ... а с колко са намалели ... ами в някой класове в дадени региони намалението е с 20лв и отгоре...
            Пример ... за 1.5 в малък областен град от 182 на 163лв ... конкретен отговор на зададения от вас въпрос

......впрочем още не мога да разбера целта Ви е празни постове в спор за ....разни неща или опит да оборите някакво моя позиция...

За Булстрат... ако знаехте отговора намаше да питате защо не го пиша в темата за Булстрат. Все пак успех в търговията ..нужен е на всички ни...
            за пореден път се убеждавам, че таксиметровите шофьори сте абсолютно предсказуеми

три дни ми говориш на ти и когато ти направих забележка да не ми говориш на колега /само вашето съсловие говорите на ти и на колега едновременно/ , мина на вълната на обиден и показа, че може да говориш и на вие ................... доста късно се усещаш, но типично за бакшиш

още вчера те отсвирих, но понеже не се сещаш ми се налага да ти го кажа директно за да разбереш.....
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Значи прав сте....определено не съм ви колега като съдя по изказа .... което ме радва. Процента на намаление е относителен защото фирмата има диверсифицирани цени спрямо регистрацията на колата ... а с колко са намалели ... ами в някой класове в дадени региони намалението е с 20лв и отгоре...
              Пример ... за 1.5 в малък областен град от 182 на 163лв ... конкретен отговор на зададения от вас въпрос

......впрочем още не мога да разбера целта Ви е празни постове в спор за ....разни неща или опит да оборите някакво моя позиция...

За Булстрат... ако знаехте отговора намаше да питате защо не го пиша в темата за Булстрат. Все пак успех в търговията ..нужен е на всички ни...

Коментар

Колега от отговора ти ми стават ясни две неща....
                1. Нищо което да оборва факта който отбелязах в попредишният си пост ...а именно... Евройнс бе от първите фирми, които през годината повишиха цените и сега е първата предприела намаление спрямо цените от преди месец ..... не става въпрос за най-добър застраховател, реклама или най изгодна ЗГО .... просто факт свързан при всички положения със мениджмънта на фирмата.....ПРОСТ ФАКТ
                2. Не знам как прецени, че съм застрахователен агент ..... казах РАБОТЯ с друг застраховател..... и не знам защо реши че въпроса за Булстрат е към теб

..... с цялото ми уважение ....отговор "на мен задачки не ми давай - когато е трябвало съм ги решавал ........... дори и доста по-сложни" ми звучи ..... като ....няма да кажа щото не знам ама искам да мислите че знам . Сигурен, съм че си решавал и по-сложни ..... нали си на БФБ налага ти се....
                първо - не си ми колега
                второ - посочи от коя дата и с колко процента са намалили ЗГО
                трето - говориш за "ПРОСТ ФАКТ" - така, че давай конкретно по същество
                четвърто и последно - темата за булстрад ако те интересува може да я продължим в тяхната тема

Коментар

Първоначално изпратено от Tradanza
                  Първоначално изпратено от XY
                  Не знам за вас но аз си купих акцийки тук, че много евтино ми се вижда, застраховането си е готин бизнес
                  +1

За целта обаче е нужно да си купиш акции на застрахователна компания :lol:
                  А те "Дженерали" космически кораби ли продават тогава?
                  Кои бяха Дженерали ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                    Първоначално изпратено от XY
                    Не знам за вас но аз си купих акцийки тук, че много евтино ми се вижда, застраховането си е готин бизнес
                    +1

А те "Дженерали" космически кораби ли продават тогава?

Коментар

• Колега от отговора ти ми стават ясни две неща....
                      1. Нищо което да оборва факта който отбелязах в попредишният си пост ...а именно... Евройнс бе от първите фирми, които през годината повишиха цените и сега е първата предприела намаление спрямо цените от преди месец ..... не става въпрос за най-добър застраховател, реклама или най изгодна ЗГО .... просто факт свързан при всички положения със мениджмънта на фирмата.....ПРОСТ ФАКТ
                      2. Не знам как прецени, че съм застрахователен агент ..... казах РАБОТЯ с друг застраховател..... и не знам защо реши че въпроса за Булстрат е към теб

..... с цялото ми уважение ....отговор "на мен задачки не ми давай - когато е трябвало съм ги решавал ........... дори и доста по-сложни" ми звучи ..... като ....няма да кажа щото не знам ама искам да мислите че знам . Сигурен, съм че си решавал и по-сложни ..... нали си на БФБ налага ти се....

Коментар

+1

Коментар

Хубаво искаш да ти се извинявам ....така и не разбрах защо.... аиде виж какви са им цените в масовите класове до 1.5 ....1.8...2.0
                          Работя с друг застраховател ама фактите се си факти.... цените са им по-ниски от обявените от тях за предишните два месеца
                          .... друг фак е и че в момента цените на ЗГО са най-ниски в Булстрат..... обаче нещата при погасяването на вноски е малко по-различно ....

Въпрос закачка... къде презастраховаше Булстрат до миналата година по Каско...(не е Евроинс)
                          казах, че не искам да ми се извиняваш , а да почерпиш хората във виртуалната кръчма - аз там никога не съм стъпвал

жалко е, че си застраховател и , че не се усещаш, че съм ти дал да сравниш цените на застраховките до 1.8 см3 със софийска регистрация за лично ползване до 5 места

и един съвет от мен - щом си застрахователен агент работи поне с 5 застрахователни дружества - клиентите ти трябва да имат избор което е много важно в днешно време

а на мен задачки не ми давай - когато е трябвало съм ги решавал ........... дори и доста по-сложни

Коментар

• Хубаво искаш да ти се извинявам ....така и не разбрах защо.... аиде виж какви са им цените в масовите класове до 1.5 ....1.8...2.0
                            Работя с друг застраховател ама фактите се си факти.... цените са им по-ниски от обявените от тях за предишните два месеца
                            .... друг фак е и че в момента цените на ЗГО са най-ниски в Булстрат..... обаче нещата при погасяването на вноски е малко по-различно ....

Въпрос закачка... къде презастраховаше Булстрат до миналата година по Каско...(не е Евроинс)

Коментар

• Не знам за вас но аз си купих акцийки тук, че много евтино ми се вижда, застраховането си е готин бизнес

Коментар

Да не забравяме , че основната дейност е ..... застраховането....компанията е една от първите предприели увеличение на цената по ЗГО и ..... отскоро е първата направила намаление там ....борба за пазарен дял водеща до ..... или подобрено финансово състояние позволяващо по ниски премии ....
                                всеки може да се обърка - вместо да се извиняваш иди да почерпиш всички в кръчмата на Колчо

Коментар

Working...
                                X