IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• МЪКА,много МЪКА ЩЕ има по тази позиция...........

Една жалка компания+++ много "верующи" фондове.
    не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
      Първоначално изпратено от panterata na pop folka
      откакто я изкараха от софикс тази компания направо ни закопаха тия изроди.имам акции на тази компания и съм възмутен.
      Аз пък си ги продадох и си купих на Еврохолд.
      Ме tооооооо! It's better!

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka
        откакто я изкараха от софикс тази компания направо ни закопаха тия изроди.имам акции на тази компания и съм възмутен.
        Аз пък си ги продадох и си купих на Еврохолд.

Коментар

• Темата за застраховането е водещата в днешното специално издание на икономическите новини на Re:TV .

Тази вечер от 20 ч. гости в студиото ще бъдат изпълнителният директор на "Булстрад" Румен Янчев, изпълнителният директор на "Лев Инс" Стефан Софиянски, председателят на управителния съвет на "Еврохолд" Кирил Бошов, изпълнителният директор на TBI Валентин Гълъбов и зам.-председателят на Комисията за финансов надзор, ръководещ управление "Застрахователен надзор" Емил Атанасов.

Водещ на предаването ще бъде Надя Маринова.

Предаването можете да гледате и на живо в интернет на www.retv.bg
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Коментар

• Имаме първо тримесечие на печалба. Дето се вика - хайде да повлечем крак.
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• откакто я изкараха от софикс тази компания направо ни закопаха тия изроди.имам акции на тази компания и съм възмутен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                  От сайта на КФН направих следните сметки. През август за реализирани премийни приходи за 4.2 млн. Плащанията по щети са за 3.8 млн. Разликата от 400 000 дали стига за плащания на комисиони, админитративни разходи и т.н. Или вече и от основна дейност сме на загуба?
                  Ами погледни юли като си тръгнал да гледаш - нормално е да има и такива месечни екстремуми като през август, важно е за годината какво ще се получи.
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• От сайта на КФН направих следните сметки. През август за реализирани премийни приходи за 4.2 млн. Плащанията по щети са за 3.8 млн. Разликата от 400 000 дали стига за плащания на комисиони, админитративни разходи и т.н. Или вече и от основна дейност сме на загуба?

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t
                      Сега докато се ровех из отчетите на компанията ми направи впечатление следното нещо:
                      Административни разходи:
                      31.12.2008 - 10 639 лева
                      30.09.2008 - 14 166 лева

Как са се стопили тези разходи през четвъртото тримесечие, някой има ли някаква идея?
                      Това е, защото сравняваш одитирания за Q4 с неодитиран за Q3.

В неодитирания за Q4 в отчета за доходите ред 34 бележка 7 Административни разходи са 16 046 хил. лева , а Аквицизионните на ред 32 са 16 261 хил. лева.

В одитирания одитора е преместил от Административни в Аквицзионни 5 841 хил. лева и са станали 22 102 хил. лева като в същото време е намалил административните с 5 407 хил. лева. Като цяло им е увеличил общо разходите по двете пера с 434 хил. лева.

То и аз се рових да видя как е бил миналия август, че този зле Юли беше супер добре явно се компенсират да видим как ще е септември.

Коментар

• Сега докато се ровех из отчетите на компанията ми направи впечатление следното нещо:
                        Административни разходи:
                        31.12.2008 - 10 639 лева
                        30.09.2008 - 14 166 лева

Как са се стопили тези разходи през четвъртото тримесечие, някой има ли някаква идея?

Коментар

• Сега когато най-накрая има нещо като приличен тон ....
                          Цитираното от вас polki е действително казано от мен ....това с което се опитвате да оборите твърдението ми, е показан от вас ценоразпис на SDI брокер за автомобили клас 1.8 регистрирани в София заедно със сертификат зелена карта е актуално към момента ..... в което никъде няма информеция за цените от края на миналия месец .... Да Евроинс бяха от първите увеличели цените в периода края на май началото на юни ..... да от началото на месеца са корегирели цените си към по ниски и даже дадох пример ..... никъде, повтарям никъде не съм сравнявал цени на ЗГО в различни компании ..... единственото което се вижда от побликувания от вас ценоразпис е ....да, по-евтините ценив в други застрахователи ... да значително по евтините цени в Булстрат ..... обаче какво общо има това с движението на цените на ЗГО в Евроинс. Ако целта ви е спор на тема Евроинс или Булстрат ....благодаря но не съм зайнтересуван
                          А по въпроса дали съм тъп и упорит .... времето ще покаже .... лошото е , че обидните епитети преобладават в коментарите ви ... ако искахте да ме оборите смислено щяхте да дадете цени от 3 поредни месеца без промяна и готово.... въпроса за Булстрат е симптоматичен за застрахомателния пазар, не към вас и отговора му е причина за размисъл относно преразпределение на позиции в застраховането....

Коментар

• Идва поредния нов ник и тържествено обявява, че "Евройнс" е "една от първите предприели увеличение на цената по ЗГО и ..... отскоро е първата направила намаление там" и след като му показвам актуалните цени в таблица и сам вижда, че няма намаление /нито официално обявено, нито реално/ различно от тези на останалите застрахователни компании, същия нов ник започва да пита настойчиво дали знам къде се презастрахова булстрад. Подсказвам му, че за булстрад има отделна тема,но човека е тъп и упорит и продължава с жалките си опити да пише каквото и да е само и само да пише. След като научаваме , че "компанията е направила първа намаление" сега научаваме и , че " позицията определено буди интерес". Човечеца изобщо няма идея какво да пише, но важното за него е самата изявава.

След това се появява пореден безизвестен ник и обявява, "че отново си намерил с кого да се "драчиш". И то май предимно нови лица по форумите слагаш на мушка, че по лесно се нападат." - За справка иди в темата на Караиванов за Дянков и виж какво съм му написал на АНАЛизатора /или и той е нов ни, или и мечето цвети е нов ник, или и всички останали са нови никове?/. Поредния който няма какво да каже, но за сметка на това има свободно време...

Савов , дразнещо е не , че двама души "водят безмислено противопоставяне", а човек / без идея какво да каже/ като вземе да пише врели-некипели само и само да е в "играта" и да му се обърне внимание
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Съжалявам още веднъж, че допуснах коментар не по темата от моя страна!

Относно Евроинс.... позицията определено буди интерес...поне у мен .... Мисля, че за предвиждане добри резултати на компанията ще допринесат един евентуален ръст на БФБ, и то пряко, както и повишение в продажбите на нови автомобили.... от определени дистрибутори..... факт е и че цената на акцията не тръгва да корегира, а среща съпротива отдолу.... същото наблюдавам и при още две позиции...времето ще покаже

Коментар

• "Колеги", наистина е дразнещо като отвориш интересната за теб тема, да видиш подобно безсмислено противопоставяне на двама души по повод, напълно несъответстващ на компанията! Дайте да си говорим за Евроинс! Като стане 7 - 8 лева май няма да има нещастни хора

Аз, конкретно, съм заложил сериозно на тази позиция! Имам малко над 14 000 броя и очакванията ми са крайно положителни! 7 лева в края на 2010 ми е мерака на мен.... )

Коментар

Working...
                                X