IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tradanza
    Първоначално изпратено от De Niro
    Първоначално изпратено от Tradanza

Титаните на пазара са изброени тук. Те могат да застраховат абсолютно всичко, защото нямат намерение да плащат
    Все ми се струва, че е настъпил момента тази вечно губеща компанийка да започне да затваря офисите си един по един.
    Да видим дали до лятото прогнозите ми за неизбожното няма да се сбъднат...
    Това според мен е изключително позитивна новина. По този начин компанията ще намали разходите. Да оставят 2-3 офиса в провинцията (примерно офисите в с.Щърково и с.Дъбен) и централата. Така ще се отптимизират паричните потоци Тогава е възможно и някой чужд инвеститор да придобие апетит за враждебно изкупуване.

не е препоръка
    Добре, дайте някакъв пример за лоша новина за Вас?

Защото дотук чух, че ежегодните загуби са добра новина, назначаването на некомпетентни роднини на ръководни постове е добра новина, вечното 8-мо място и то е добра новина.
    Затварянето на офиси е добра новина, съкращенията са добра новина, глупавите условия не виждани в друга компания и те са хубави, това че е най-лошата акция от началото на кризата и то е добра новина.

Айде кажете какво ако стане за Вас ще е лоша новина???

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
      Първоначално изпратено от Tradanza

Титаните на пазара са изброени тук. Те могат да застраховат абсолютно всичко, защото нямат намерение да плащат
      Все ми се струва, че е настъпил момента тази вечно губеща компанийка да започне да затваря офисите си един по един.
      Това според мен е изключително позитивна новина. По този начин компанията ще намали разходите. Да оставят 2-3 офиса в провинцията (примерно офисите в с.Щърково и с.Дъбен) и централата. Така ще се отптимизират паричните потоци Тогава е възможно и някой чужд инвеститор да придобие апетит за враждебно изкупуване.

не е препоръка

Коментар

• Оставете го трола да си джавка.
        А ние да си водим разговор по темата.
        Какво ще кажете за това:

В небанковия финансов сектор предстои пълна проверка на капиталите

http://dnevnik.bg/pazari/2010/04/22/...ulna_proverka/

Много яко! На някой не толкова чисти конкуренти на Евроинс ще им се стъжни.
        Подобна мярка за изчистване на този пазар от съмнителни субекти компенсира в пъти негативите от 3,5% данък върху премиите. Много добра новина. Ще станем май един ден и ние бяла държава

Коментар

• Хайде стига сте мрънкали, отчетчето ще си покаже всичко! А то идва скоро...
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Първоначално изпратено от bertram
            Добре, че се появи дениро... че бях започнал да се притеснявам за дружеството. Викам си много тихо стана тук.. това е подозрително. Ако дениро е минал на страната на биковете е време да се пръждосвам макар и без печалба... но всичко си дойде на мястото.

Де нирка, пич, продължавай да плюеш, а ние ще си пълним. Важното е да има разделение на труда - нали така?!

лека
            Пълни смело Ракетата излита

Ефроинса е яка компания с огромни печалби и звезден мениджмънт
            Това е защото двама от мениджмънта са завършили за космонавти и един за астронавт и компанията е възприела добрите практики с ракетна насоченост.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
              Добре, че се появи дениро... че бях започнал да се притеснявам за дружеството. Викам си много тихо стана тук.. това е подозрително. Ако дениро е минал на страната на биковете е време да се пръждосвам макар и без печалба... но всичко си дойде на мястото.

Де нирка, пич, продължавай да плюеш, а ние ще си пълним. Важното е да има разделение на труда - нали така?!

лека
              Пълни смело Ракетата излита

Ефроинса е яка компания с огромни печалби и звезден мениджмънт

Коментар

• Добре, че се появи дениро... че бях започнал да се притеснявам за дружеството. Викам си много тихо стана тук.. това е подозрително. Ако дениро е минал на страната на биковете е време да се пръждосвам макар и без печалба... но всичко си дойде на мястото.

лека
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                  Първоначално изпратено от De Niro
                  По интересното е ако се случи, вие измамените какво ще кажете ?

За да те видя какъв разбирач си съм готов да заложа 1 бутилка скъпо уиски?
                  По-интересното е кой ще ти даде бутилка скъпо уиски за да го доставиш на Борис? :-)
                  Не разбирам странното ти чуство за хумор. Къци, това ти ли си?

Коментар

По-интересното е кой ще ти даде бутилка скъпо уиски за да го доставиш на Борис? :-)
                    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис
                      И какво ако не се сбъднат?
                      Ще се завреш в дупката си и няма повече да спамиш във форума ли?
                      Не ми се вярва, то леенето на злоба и оплюване явно са ти от малкото удоволствия в живота. Защо да се отказваш доброволно от тях. Лай си, вече ти свикнахме и не ни пречиш
                      Твоя пост ми струва само едно леко вдижение на скрола и те няма, лай си

Коментар

• И какво ако не се сбъднат?
                        Ще се завреш в дупката си и няма повече да спамиш във форума ли?
                        Не ми се вярва, то леенето на злоба и оплюване явно са ти от малкото удоволствия в живота. Защо да се отказваш доброволно от тях. Лай си, вече ти свикнахме и не ни пречиш
                        Твоя пост ми струва само едно леко вдижение на скрола и те няма, лай си

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                            6 фирми ще покриват част от загубите на производители на зеленчуци
                            Целта на тази помощ е да насърчи производителите доброволно да застраховат продукцията си

Съгласно решение на Управителния съвет на Държавен фонд "Земеделие", днес бяха подписани първите споразумения със застрахователи по Схемата за съфинансиране на застрахователни премии при застраховане на селскостопанска продукция, която ще се прилага през 2010 г. До момента споразумения са сключени със следните застрахователни компании:

ЗД "Бул Инс" АД
                            "ХДИ Застраховане" АД
                            ЗК "Български имоти" АД
                            ЗД "Евроинс" АД
                            ЗАД "Виктория"
                            "Общинска застрахователна компания" АД

Припомняме ви, че на заседанието на Управителния съвет на ДФЗ на 25 март беше взето решение фондът да покрива до 80% от разходите на производителите на плодове и зеленчуци по застраховане на продукцията им. Схемата за съфинансиране на застрахователни премии при застраховане на селскостопанска продукция е одобрена от Европейската комисия през февруари. За прилагането й от Фонд "Земеделие" е утвърден бюджет от 4 млн. лв. за 2010 г.

Целта на тази помощ е да насърчи производителите на плодове и зеленчуци доброволно да застраховат продукцията си срещу неблагоприятни метеорологични условия чрез частично компенсиране на разходите им по сключването на застрахователните полици. Ако застраховката покрива над 30% загуби от неблагоприятни климатични условия, фонд „Земеделие" ще съфинансира до 80% (по 24 лв./дка) от разходите на земеделските производители по сключване на полицата. Ако застраховката е срещу природни бедствия, фондът ще изплаща до 50% (по 15 лв./дка) от разходите на производителите.

Размерът на помощта е изчислен при застрахователна тарифа до 6% и при допустим максимален размер на застрахователната премия от 30 лв. на декар. По схемата може да се кандидатства до 31 август 2010 г. Крайният срок за изплащане на средствата е 15 декември 2010 г., информира пресцентърът на ДФ "Земеделие".

Коментар

• 6 фирми ще покриват част от загубите на производители на зеленчуци
                              Целта на тази помощ е да насърчи производителите доброволно да застраховат продукцията си

Съгласно решение на Управителния съвет на Държавен фонд "Земеделие", днес бяха подписани първите споразумения със застрахователи по Схемата за съфинансиране на застрахователни премии при застраховане на селскостопанска продукция, която ще се прилага през 2010 г. До момента споразумения са сключени със следните застрахователни компании:

ЗД "Бул Инс" АД
                              "ХДИ Застраховане" АД
                              ЗК "Български имоти" АД
                              ЗД "Евроинс" АД
                              ЗАД "Виктория"
                              "Общинска застрахователна компания" АД

Припомняме ви, че на заседанието на Управителния съвет на ДФЗ на 25 март беше взето решение фондът да покрива до 80% от разходите на производителите на плодове и зеленчуци по застраховане на продукцията им. Схемата за съфинансиране на застрахователни премии при застраховане на селскостопанска продукция е одобрена от Европейската комисия през февруари. За прилагането й от Фонд "Земеделие" е утвърден бюджет от 4 млн. лв. за 2010 г.

Целта на тази помощ е да насърчи производителите на плодове и зеленчуци доброволно да застраховат продукцията си срещу неблагоприятни метеорологични условия чрез частично компенсиране на разходите им по сключването на застрахователните полици. Ако застраховката покрива над 30% загуби от неблагоприятни климатични условия, фонд „Земеделие" ще съфинансира до 80% (по 24 лв./дка) от разходите на земеделските производители по сключване на полицата. Ако застраховката е срещу природни бедствия, фондът ще изплаща до 50% (по 15 лв./дка) от разходите на производителите.

Размерът на помощта е изчислен при застрахователна тарифа до 6% и при допустим максимален размер на застрахователната премия от 30 лв. на декар. По схемата може да се кандидатства до 31 август 2010 г. Крайният срок за изплащане на средствата е 15 декември 2010 г., информира пресцентърът на ДФ "Земеделие".
                              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                                И какво толкова те учудват купувачите?
                                Просто има хора които гледат по далеч от носа си (отвъд този БФБ- спек) и намират за апетитно да купуват акция от сектор в който цените при "реални" сделки са около Р/S 1,5-2 (справка предстоящото ИПО на застраховател в Полша, скорошна сделка в Косово, преди това с Уника). Гледал ли си колко е този показател при текущата цена на Евроинс?
                                Мерси, при данните които даваш, разбирам основанията на купувачите.

Не е препоръка за покупко продажби на ценни книжа!

Поздрави

А между другото БФБ кога ще излита по примера на кой ли не вече?
                                http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

Working...
                                X