IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ооо, велики инвеститоре! Еуроинса се води една от ликвидните компании на борсата. По средния оборот за деня - ще ти трябват 2-3 дни за да си събереш ГОЛЕМИЯ пакет. Ако предложиш добра цена - може и 10 мин да са необходими.

Би ли споделил с нас дребосъците какво са твоите виждания за компанията и каква е твоята оценка? Като сериозен голям играч, би трябвало да си я мернал компанийката?
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
      Те тебе ще чакат да пълниш на 1.50. Де спа до сега ....
      нямам инвестиционни намерения тук..интересно ми е какви надежди таите във малките си душици.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
        аз тази акция все едно активизиране виждам такова че 50 000 лева да имаш да ги вкараш по тази позиция или пък да продадеш 20 000 акции може би ще ти трябва не по малко от 2 месеца.хайде стига.купил си тук ясно.но ми отговори колко време ще ми трябва тука за да напълня кошницата примерно на цена 1.50 ИЛИ 1.55

Те тебе ще чакат да пълниш на 1.50. Де спа до сега ....

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
          аз тази акция все едно активизиране виждам такова че 50 000 лева да имаш да ги вкараш по тази позиция или пък да продадеш 20 000 акции може би ще ти трябва не по малко от 2 месеца.хайде стига.купил си тук ясно.но ми отговори колко време ще ми трябва тука за да напълня кошницата примерно на цена 1.50 ИЛИ 1.55
          тук оборотите са добри какви 2 месеца те гонят ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
            Хе-хе, днес пак се активизираха купувачите ...

Коментар

• Хе-хе, днес пак се активизираха купувачите ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнение
                А за последните 6 месеца колко по- богат се чустваш? А за година назад? А за две? А дали това не е максимум богатството, което можеш да натрупаш тук ?
                Пич, преди когато си продадох акциите в тази компания, цената им беше 11.20 лв. Дано се почувстваш по-добре! А в момента, в интерес на истината съм НА ПЕЧАЛБА

А сега като гледам и ми се струва, че цената е все по-стабилна и търсенето се увеличава.

Не препоръчвам нищо!
                Last edited by XY; 31.05.2010, 12:23.

Коментар

• тук някой пълни систематично и кротко
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Пак е по-добре от спадовете по други позиции.
                    Аз обаче се възползвах от стабилната цена тук и при спада на Еврохолд, замених акцийките на щерката за поевтиняващото майче
                    Ще видим дали съм сгафил, ама идеята ми е че тръгвайко от по-ниска база и с индикациите за добро развитие на Евроинс Ру, майчето ще направи по-голяма доходност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнение
                      А за последните 6 месеца колко по- богат се чустваш? А за година назад? А за две? А дали това не е максимум богатството, което можеш да натрупаш тук ?
                      Да прав си.
                      От близо 1 г.и 1/2 тук тъпчем на едно място.
                      Няма какво да се лъжем.

Коментар

Днес се чувствам 3 % по-богат, Де Ниро Поздрави!

Коментар

• Днес се чувствам 3 % по-богат, Де Ниро Поздрави!

Коментар

То не остана, скоро ще излезе отчетче и ще видин нарасналият ни пазарен дял как се отразява на печалбата и продажбите
                            Да, на вас от създаването на компанията постоянно пазарния дял ви расте и все 8-ми, 9-ти си стоите!
                            А на хората като им нарасне и за 1 година станат я 3-ти, я 4-ти
                            Пак палячовски истории...

Коментар

То не остана, скоро ще излезе отчетче и ще видин нарасналият ни пазарен дял как се отразява на печалбата и продажбите
                              И ще закичим булката и младоженеца с герданче от петолевки?

Коментар

• То не остана, скоро ще излезе отчетче и ще видин нарасналият ни пазарен дял как се отразява на печалбата и продажбите

Коментар

Working...
                                X