IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнение
    Ама Вие нямате какво да губите, вече загубихте всичко.
    Парите Ви се стопиха с над 90%, какво повече да губите?
    А след 2 години Евроинс няма да има!
    1. не знам защо пишеш,че си от пловдив като си в софия (люлин) ( не ме питай от къде знам няма да ти кажа)
    2. как точно акции с цена 1.55 са ми донесли загуба от 90%
    3. 40К броя купени около 1.70 и продадени на 1.85-1.90 сигурно е голяма загуба
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнение
      Ето я и недоносената гъдулка :-) Започна да ни липсва твоето неподправено чувство за хумор
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
        Преди 2 год. знаем какво е било. Нас ни интересува какво ще е след 2 год. Очевидно и теб те интересува компанията щом киснеш по цял ден във форума От ноктите си смучеш разни "важни" и "ценни" информации, за които много ти благодарим, но и да ни ги спестиш едва ли ще загубим много

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
          Те новините си излизат, това че не им обръщате внимание или ги тълкувате както на вас ви изнася е друг въпрос. Цената се вижда къде беше преди 2 години и къде е сега.
          Преди 2 год. знаем какво е било. Нас ни интересува какво ще е след 2 год. Очевидно и теб те интересува компанията щом киснеш по цял ден във форума От ноктите си смучеш разни "важни" и "ценни" информации, за които много ти благодарим, но и да ни ги спестиш едва ли ще загубим много
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            ти тези очаквания ги имаш вече 2 години
            явно имаме различна представа какво ще рече в 'скоро време'

Те новините си излизат, това че не им обръщате внимание или ги тълкувате както на вас ви изнася е друг въпрос. Цената се вижда къде беше преди 2 години и къде е сега.

Коментар

Тук очаквам сериозни новини в съвсем скоро време. Да видим как ще се отразят на пазара.
              ти тези очаквания ги имаш вече 2 години
              явно имаме различна представа какво ще рече в 'скоро време'

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ще стане ясно съвсем скоро кой какво знае.
                100% си прав!!! Все нещо ще стане

Коментар

Аз знам много работи ама ти какво знаеш е под сериозен въпрос
                  Ще стане ясно съвсем скоро кой какво знае.

Коментар

Нали си Инсайдър, трябва да знаеш.
                    Аз знам много работи ама ти какво знаеш е под сериозен въпрос

Коментар

Да няма пак някакъв кьорфишек за около 50 лв.?
                      Нали си Инсайдър, трябва да знаеш.

Коментар

Тук очаквам сериозни новини в съвсем скоро време. Да видим как ще се отразят на пазара.
                        Да няма пак някакъв кьорфишек за около 50 лв.?

Коментар

• Тук очаквам сериозни новини в съвсем скоро време. Да видим как ще се отразят на пазара.

Коментар

• Е какво значение кой... купи си някой 5000 бройки... не е кой знае какво. По-интересното е, че поради липсата на предлагане цената скочи с няколко процента. Ами като дойде някой търсещ по-голямо пакетче ...
                            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнение
                              INSIDER-A
                              Грешен отговор.

Коментар

Никой ли няма да ни каже кой беше купувача до 1,65 лв. в петък?
                                INSIDER-A

Коментар

Working...
                                X