IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
    За пазара си абсолютно прав, prodigal. Ей така на майтап 2.5т на 1.35 минаха. Не ми се щеше да се надкачвам и реших да разнообразя и вчера и днес си взех малко BSTR. Утре пак ще се пробвам, стига да не ме надкачват с 0.001 лв 15 сек след като си въведа поръчката. Въпреки че и на това надкачване му има колай, ама ....
    е да, обаче съвсем не на майтап новото момче в блока вече е съпоставимо дори и с новият ми пенсионен фонд, и то само за един сезон го постигна, да не говорим за сравнение с останалите, че е нерелевантно.

Рано или късно е ясно как ще станат нещата.

Поздрави

Коментар

За пазара си абсолютно прав, prodigal. Ей така на майтап 2.5т на 1.35 минаха. Не ми се щеше да се надкачвам и реших да разнообразя и вчера и днес си взех малко BSTR. Утре пак ще се пробвам, стига да не ме надкачват с 0.001 лв 15 сек след като си въведа поръчката. Въпреки че и на това надкачване му има колай, ама ....

Малко бройки на ниски цени и се правят тези неща.....

Коментар

• eubg

Коментар

Батя, още може да се пълни на тези цени. Само че с доста по-слаби темпове. Докато пресъхне. Което, за радост или съжаление, може да не е много скоро.
          Не знам Иво, ти си от много време на пазара (то сега пазар няма, но опита си е опит и все може да е от полза ). А и тук за пазар е смешно да се говори, предвид цената и свободните акции..

Дори и бай Х*й може да каже:
          - „аз съм Пазара”.. И ще е, ако някой фактор не смята за нужно друго.
          Така че, ще гледаме да видим

ПС повечето ще гледат предимно, като си му е ред

Поздрави
          Last edited by X_Y; 13.07.2010, 00:01.

Коментар

• Всеки сам да си взема инвест. решения.
            А ето и нещо интересно от Дневник:

Министерството обмисля задължителна застраховка за земеделската продукция

http://dnevnik.bg/bulgaria/2010/07/1...astrahovka_za/

Коментар

• Батя, още може да се пълни на тези цени. Само че с доста по-слаби темпове. Докато пресъхне. Което, за радост или съжаление, може да не е много скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                Този дето пълнеше сериозно вероятно беше същия, който продаваше сериозно на 1.6...
                Вие как мислите?
                Не, същия който пълнеше на 1,48-1,50, после се наложи да качи на 1,55-1,60 заради изтъняващото предлагане на по-ниските цени.
                Ентусиазма му мисял беше охладен заради преекспонирания страх във връзка с облигациите на ИКПД, пробутан от някой хитреци сред инвестиционната общност.
                Сега след като тоя проблем се реши, да видим дали и купувача ще се появи отново и ще качи цените. Защото се вижда че на сегашните цени няма как да пълни.

Коментар

• Този дето пълнеше сериозно вероятно беше същия, който продаваше сериозно на 1.6...
                  Вие как мислите?
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• тук до преди 2 седмици някой пълнеше сериозно... интересно дали с падането на цената под 1.50 интереса му беше охладен или пакета е формиран на 100%
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• "Интеркапитал пропърти дивелопмънт" получава отсрочка. Няма да има секира, не и в близките 3 години...

http://www.dnevnik.bg/pazari/compani..._shte_poluchi/

Коментар

• "Интеркапитал пропърти" ще излезе на Варшавската борса до дни

От Весела Николаева

http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/07...skata/?ref=rss

Фондът за имоти "Интеркапитал пропърти дивелопмънт" скоро ще бъде първата българска компания, чиито акции ще се търгуват на Варшавската фондова борса. Това съобщи пред "Дневник" Николай Майстер, консултант на дружеството. Акциите му вече са регистрирани от полския депозитар, а през тази седмица се очаква да бъдат регистрирани и за търговия на борсата.

"Интеркапитал" подготвя излизането си във Варшава от около година, листване на полския пазар планира и "Софарма". Акциите и на двете дружества се търгуват на Българската фондова борса и с приемането ни в ЕС листването им в държава от общността става по-лесно. Варшава е предпочитана от много компании, тъй като полският пазар е от най-слабо засегнатите от кризата и дружествата могат да разчитат на много инвеститори, на които да пласират акциите си.

Качването на един от най-големите фондови пазари в Централна и Източна Европа ще върви паралелно с набиране на свежи пари от фонда. В петък беше обявено петкратно увеличение на капитала до 24.12 млн. лв.

С издаването на новите акции "Интеркапитал" може да набере близо 58 млн. лв., които ще се използват за нови инвестиции, посочи Николай Майстер. "Правата от увеличението най-вероятно ще се търгуват само на Българската фондова борса, но можем да привличаме инвеститори и от София, и от Варшава", каза Майстер.

Набраните пари ще се инвестират в завършване на ваканционното селище в Боровец, в покупка на още парцели около вече готовото "Марина кейп" край Ахелой, както и в нови проекти в София. Парите няма да се използват за покриване на облигационния заем на "Интеркапитал ПД", заяви Майстер.

Преди дни държатели на дългови книжа съобщиха, че преговарят за разсрочване на главницата по облигациите, тъй като фондът вероятно ще има затруднения с плащането от 5 млн. евро, което трябва да стане на падежа им на 14 август.

По думите на Майстер повечето от облигационерите вече са се съгласили на отсрочка – тази година да се плати 10% от главницата, следващите две години да има още две малки плащания и всичко да се изчисти през 2013 г. Той каза, че този план може да се изпълни независимо дали сегашното увеличение на капитала ще е успешно.
                        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Някой ходи ли на ОСА?
                          Нещо интересно?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            чак осъдил...много бързо.. ако не си сигурен по-добре не го казвай.
                            Ами аз с такова впечатление съм останал... Какво стана, докъде се развиха нещата ?

Коментар

• чак осъдил...много бързо.. ако не си сигурен по-добре не го казвай.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                похвално е старанието, но нямаше ли тема посветена на и-кард . Според мен Евроинс трябва да правят общи проекти само с топ марки и харесвани продукти, за да може да се работи за подобряване на репутацията. Притежавам акции тук, но няма да си кривя душата и да казвам, че няма какво да се право за подобряване на имиджа на марката Евроинс сред редовия клиент.

дано лихвите по тези карти не са смъртоносни,че иначе вместо ефект ще стане дефект.

не се заяждам!

успех

Дори пича, който беше пуснал темата ги беше осъдил за някви суми

Коментар

Working...
                                X