IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
    Хе... време е за покупки ми се струва. Аз виждам 1,8 лева скоро тук. Опазих се досега да не купувам, опитах се да кажа и на други да не го правят.... но всяко нещо си има край.
    Да, и това време ще дойде, само е интересно ще има ли кой да продава
    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Браво!
      Отлични резултати, предполагам че втория месец(отчитайки реалността) ще има повишение и на имуществените.

Коментар

• Хе... време е за покупки ми се струва. Аз виждам 1,8 лева скоро тук. Опазих се досега да не купувам, опитах се да кажа и на други да не го правят.... но всяко нещо си има край.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          Добри данни за януари. Тук стабилно вървим към уникалната ситуация пазарната капитализация да е по-малка от премииния приход за 2 месеца...

Поздрави и успех
          скоро и от кеша .......
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Добри данни за януари. Тук стабилно вървим към уникалната ситуация пазарната капитализация да е по-малка от премииния приход за 2 месеца...

Поздрави и успех
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• така е влакче, последните две години къде не е мъртвило?
              Тук допълнително цената "помръкна" и от това че обявиха че искат да увеличават капитала на 1,4лв и това държеше цената поне през последната година - година и нещо! А напоследък и Елана с нейните 40 000акции в балансирания и не знам още колко в рисковия фонд мачкат цената.
              Но мен поне кризата ме научи да гледам компании с ниска задлъжнялост (е КАО-то ми е изключение) и със свестен и открит мениджмънт!
              Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                ....Няма нищо, аз не я купувам за тази година - просто Инс-а си ме кефи и искам да го имам дългосрочно, ха да видим купен на левче дали нема да ме зарадва след 3-4години!!!
                Може и да греша , но тук не съм съгласен с теб.
                Виж какво съм писал преди близо 2 години - при цени около 1.60 лв. за брой.

Написано на 29.05.2010

От близо 1 г.и 1/2 тук тъпчем на едно място.
                Няма какво да се лъжем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Ми на мен защо не продават от Елана?... Ми щото не купувам...
                  Евалата мастъре. За какво ти трябва да забогатяваш

Коментар

• Ако е задължителна застраховката имущество- както е в Турция и Пумъния едва ли ще е по скъпа от 100лв. на къща

Коментар

Застрахователната култура на населението е много висока... Трудно можеш да го излъжеш! Населението много добре осъзнава, че няма смисъл да застрахова нищо защото застрахователите не плащат! Законите така са направени че да защитават застрахователя а не застрахования! Ето затова населението застрахова само онова което е задължително по закон!
                      май четеш само началото на изреченията, но защо ли не съм изненадан.
                      за да имат вяра в застрахователите те трябва да бъдат адекватно контролирани дали поемат своите задължения и в срок изплащат обезщетенията.

спомням си какви мъки бяха с оня мутренския наследник на вис дето накрая им взеха лиценза след години некоректна работа. точно това трябва да се подобри и нещата да се случват бързо. Започнат ли нещата да се случват за месеци, а не с години (това с влачене по всички възможни инстанции) хората ще усетят реалния ефект от застраховенето и нещата ще дойдат на мястото си.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        При всички случаи държавата трябва активно да работи за повишаването на застрахователната култура на населението
                        Застрахователната култура на населението е много висока... Трудно можеш да го излъжеш! Населението много добре осъзнава, че няма смисъл да застрахова нищо защото застрахователите не плащат! Законите така са направени че да защитават застрахователя а не застрахования! Ето затова населението застрахова само онова което е задължително по закон!
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• При всички случаи държавата трябва активно да работи за повишаването на застрахователната култура на населението и бизнеса и корпоративната такава на застрахователите. От една страна никой не иска да плаща за нищо, а от друга когато недай си боже стане нещо лошо всички почват да реват по телевизията "Това не е държава! Останахме без домове! Никой не иска да ни построи домовете отново."

Застрахователите имат много хляб да изядат докато се поизчистят от мутренския модел, който все още владее едно 50% от БГ пазара. За да стане това обаче господата от КФН трябва да започнат сериозно да работят. С идването на Богоев в ресора застраховане в КФН виждам едно добро развитие на нещата. Тук идва проблемът,че една лястовица пролет не прави и правителството сериозно трябва да се замисли как и защо е нужно да се стимулира застраховането.

Закони - регулация и контрол (обективни) това е истината. Хората се сърдят като дават пари за ГО всяка година по 200-300 кинта, но ги дават. Нищо не пречи да дават по 10-20-50-100-200 лв за застраховка пожар,наводнение и тн. за дома им , който е в пъти по-важен от паркираната пред него купчина ламарина.

За да бъде ефективна подобна мярка трябва застрахователите да бъдат наясно, че като трябва плащат и да не се влачат дела с години.

Поздрави и успех на всички

Коментар

• С това съм напълно съгласен. Това не беше природно бедствие, че да ти го покрива застраховката. Абсолютно стопанинът на язовира е трябвало да има застраховка Отговорност. Ако няма - да си плаща, а не да се измъква, че хората нямали застраховка.

Реално погледнато, в този случай не къщите са тези, които трябва да имат застраховка, а собственикът на язовира", посочва Георги Ангелов. По думите му, доколкото става дума за своеобразно "индустриално замърсяване", всички подобни съоръжения би следвало да бъдат застраховани срещу причиняването на щети на трети лица – така както се застраховат например АЕЦ "Козлодуй" или пък "Нефтохим"

Коментар

абе ти.... кой те гледа тебе вече?
                              имам чувството, че и пред теб пачка с кинти да намериш ще я прескочиш и ще бегаш да видиш с колко ти падат лихвите в банката.

Коментар

Ми и на мен ми продават, изкарай на форекса и ще имаш с какво и на теб да ти продават..

Коментар

Working...
                                X