Намислили са нещо, няма само да ядат дървото.... Време им е да се върнат на мода....Виж бидовете...И това не е препоръка...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NINJA1 Разгледай мнениеТарикатчетата извъртяха няколко фиктивни сделчици на 0,89ст за привличене на балъци !
какво разбираш под привличане на балъци... според теб кой има интерес да чисти под номинал... ако искаха да 'привлекат внимание' щяха да го понадуят над 1лв много по-ефектно е...
имаме внимателен купувач (има моите подравления за търпението) и публика дето си мисли, че знае какво става.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от NINJA1 Разгледай мнениеА да бе, най добра оферта на 0,82ст .В 12,42 се появява ордер 10000 на 0,89Явно някой искаше да купи 10 000 и ако беше сложил на 82 нямаше да стане просто
Ти с твоите 19 мнения отде се пръкна и с каква цел спамиш тук!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеВсъщност не бяха фиктивни, някой сложи оферта купува за 10000 на 0,89 и му продадоха на части
В такива неликвидни позиции лесно се виждат тарикатлъците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NINJA1 Разгледай мнениеТарикатчетата извъртяха няколко фиктивни сделчици на 0,89ст за привличене на балъци !
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеВиждам, пич, че се опитваш да оправдаеш нещо, което и сам разбираш е безмислено - в момента горните прагове за плащания по неимуществени вреди по ГО е няколко милиона. Сиреч, този риск следва отдавна да е калкулиран в цената.
Няма нужда да се държите като щрауси в случая.
Понеже ГО е здължителна застраховка е нормално ЗД и регулатора да работят 'ръка за ръка' и така да се поставят нещата, че в крайна сметка този тип застраховка да е съвсем леко печеливша или леко губеша погледнато за сектора като цяло. Тогава вече схеми като Бонус-Малус, контрол на риска и тн ще се отплащат на прилагащите ги дружества.Last edited by bertram; 14.01.2013, 12:17.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВиж пич, всичко е математика. Щом смяташ че човешкия живот струва милиони, дори и на обикновен работник с малка заплата и съда правилно отсъжда, няма да се мусиш като ти тряснат цена на ГО от 800 -1 000 лв. ОК?
Щото иначе няма как да се върже баланса, просто математика, без философия и етика!
Няма нужда да се държите като щрауси в случая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениечовешкият живот е безценен, но не знам защо хората масово възприемат ГО като застраховка живот или здравна застраховка.
ПП преди време си бях направил застраховка живот + тн, която да важи 1 календарна година...без натрупване нещо като каско на персоната ми.
при положение, че съм професия в офис, 35г(бях тогава) , здрав, непуша и тн
премията ми беше 1К за 150К при тотална щета.
как искате ГО да покрива рискове за 1-2 милиона..при цена 200-300 кинта
това е малоумно
Точно поради това развитие и аз съм силно скептичен за българските застрахователи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеНе съвсем по темата, но колко мислиш, че струва един човешки живот?!?
Пожелавам ти дълги години здраве, но на колко би оценил само загубата на доход за семейството ти, ако, не дай Боже, ти се случи фатален инцидент?
Много инвеститори се привързват към продуктите на компаниите, в които са акционери (купуват си техни лекарства, автомобили, застраховки), но изказвания като горното са силно притеснителни... Дано не е искрено и да се дължи само на повечкото адреналин около последните поскъпвания!
ПП преди време си бях направил застраховка живот + тн, която да важи 1 календарна година...без натрупване нещо като каско на персоната ми.
при положение, че съм професия в офис, 35г(бях тогава) , здрав, непуша и тн
премията ми беше 1К за 150К при тотална щета.
как искате ГО да покрива рискове за 1-2 милиона..при цена 200-300 кинта
това е малоумноLast edited by bertram; 14.01.2013, 11:23.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар