Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБРАВО на Евроинс!!!
Мисля да си ги оставя само тях и СФАРМ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениев кой период са купени?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение....
п.с. Видях кой е накупил помалко. Сентинел имаха 4хил акции, сега имат малко на д 23хиляди.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕми що да не ги вземем на 70 ст. на поникьорчетата, а да им давам 80!?
Отделно, знаеш че за мен са важни алтернативите. Купувам там където ми е най-евтино...или поевтиняло
А иначе, аз лично исторически повече от 3,60-3,70 не помня да съм давал за тази акция. Тогава обаче бързо ги разкеших, на около 5 лв., но пък парите в други ракети (после пък подводници) и така...
Хубаво беше, все някога пак ще се повтори
п.с. Видях кой е накупил помалко. Сентинел имаха 4хил акции, сега имат малко на д 23хиляди.Last edited by tony1975; 27.02.2013, 09:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетук, като гледам как се дръпнаха купувачите(и ти Батя) се връщаме под 80стинки май?
а сте се борили да купувате на 10-11 лева февруари 2007!!!
Отделно, знаеш че за мен са важни алтернативите. Купувам там където ми е най-евтино...или поевтиняло
А иначе, аз лично исторически повече от 3,60-3,70 не помня да съм давал за тази акция. Тогава обаче бързо ги разкеших, на около 5 лв., но пък парите в други ракети (после пък подводници) и така...
Хубаво беше, все някога пак ще се повтори
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениенещо продавачи - йок!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетова е една от добрите им инвестиции(дано не я оакат със смяната на управлението)!
Според мен само може да спечелите ако панически разпродадете
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеВ интерес на точността в анализчето си съм пропуснал да добавя следната информация:
"Към 27.11.2012г. ЗД”Евроинс” притежава 1 062 296 акции от „БУЛЛЕНД ИНВЕСТМЪНТС ” АДСИЦ."
Файлът е коригиран.
Коментар
Коментар