IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Каква е новината, която така те е зарадвала бе тони?
    аааа мърморам си.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      БРАВО на Евроинс!!!
      Мисля да си ги оставя само тях и СФАРМ.
      Каква е новината, която така те е зарадвала бе тони?

Коментар

• БРАВО на Евроинс!!!
        Мисля да си ги оставя само тях и СФАРМ.

Коментар

• Факушка, тук в момента е място за лузъри...

Коментар

• Тонка, как върви мющерията тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
              в кой период са купени?
              еееее не пише, обще взето октомври, ноември имаха 4 000 - доколкото съм следил

Коментар

....
                п.с. Видях кой е накупил помалко. Сентинел имаха 4хил акции, сега имат малко на д 23хиляди.
                в кой период са купени?
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Еми що да не ги вземем на 70 ст. на поникьорчетата, а да им давам 80!?
                  Отделно, знаеш че за мен са важни алтернативите. Купувам там където ми е най-евтино...или поевтиняло

А иначе, аз лично исторически повече от 3,60-3,70 не помня да съм давал за тази акция. Тогава обаче бързо ги разкеших, на около 5 лв., но пък парите в други ракети (после пък подводници) и така...
                  Хубаво беше, все някога пак ще се повтори
                  еееее, аз нямах в предвид теб! Просто по някога се ровя и гледам 2007-2008година какво сте дискутирали и ми прави впечатление как в началото на 2007година някои са намирали цена от 11-12лева за ниска.

п.с. Видях кой е накупил помалко. Сентинел имаха 4хил акции, сега имат малко на д 23хиляди.
                  Last edited by tony1975; 27.02.2013, 09:07.

Коментар

тук, като гледам как се дръпнаха купувачите(и ти Батя) се връщаме под 80стинки май?
                    а сте се борили да купувате на 10-11 лева февруари 2007!!!
                    Еми що да не ги вземем на 70 ст. на поникьорчетата, а да им давам 80!?
                    Отделно, знаеш че за мен са важни алтернативите. Купувам там където ми е най-евтино...или поевтиняло

А иначе, аз лично исторически повече от 3,60-3,70 не помня да съм давал за тази акция. Тогава обаче бързо ги разкеших, на около 5 лв., но пък парите в други ракети (после пък подводници) и така...
                    Хубаво беше, все някога пак ще се повтори

Коментар

• тук, като гледам как се дръпнаха купувачите(и ти Батя) се връщаме под 80стинки май?
                      а сте се борили да купувате на 10-11 лева февруари 2007!!!

Коментар

нещо продавачи - йок!
                        То и при патките е така, но цената си седи на двайсе стинки.

Коментар

• нещо продавачи - йок!

Коментар

това е една от добрите им инвестиции(дано не я оакат със смяната на управлението)!
                            Ами не е ли възможно акцийката да се сурне яко надоле тези дни?
                            Според мен само може да спечелите ако панически разпродадете

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                              В интерес на точността в анализчето си съм пропуснал да добавя следната информация:
                              "Към 27.11.2012г. ЗД”Евроинс” притежава 1 062 296 акции от „БУЛЛЕНД ИНВЕСТМЪНТС ” АДСИЦ."

Файлът е коригиран.
                              това е една от добрите им инвестиции(дано не я оакат със смяната на управлението)!

Коментар

• Това стои в отчетите

Коментар

Working...
                                X