IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Тонка, днес май пак си на загуба...
    Факи днес съм на печалба и то не само по тази позиция!
    всички чакат август септември, ама американския пазар прегрява и да не вземе да започне нашият полет още от другата седмица?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Справедливата цена към този момент, на потиснат бизнес и все още депресирала икономика, според мен е между 3,50 и 5 лв.
      Оценката я правя спрямо други подобни компании от сектора в нашия регион и отчитайки солидния гръб на мажо (с ПФ в групата), който има достатъчно възможности да я подкрепя, докато конюнктурата се подобри и компанията отново стане самостоятелна машина за кеш.
      Тогава и цената вече може да е значително над 5 кинта.

Да припомним и че, в разгара на бичия период на БФБ, тази компания се търгуваше във високи обеми на цени 17-20 лв./акция, при по-нисък премиен приход от сегашния, в пъти по-ниски резерви и при Р/В около 10!
      +1

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от La_Polo_Loco Разгледай мнение
          Tо в сегашната ситуация как да си направи пакет човек като никой не пуска под ЛЕФ
          Това и е красивото на борсовата търговия. Винаги се стига до един такъв момент, когато вече няма евтини акции за всички
          Не е лесна работа спекулантската. Аз от 12 г. се уча как да съм подготвен преди тълпата и още имам много какво да уча

Коментар

• С 3 к лева какви работи ставали, а с 30 к къде ли ще иде? А бе, какво стана със скелетите в гардероба ?
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

Е, да не го качите сега и него с 40-50% за 2 седмици, като Топливо, и пак да наизкочат тролета да ме обвиняват че съм вътрешар-измекяр и само аз съм "знаел", че ще поскъпне над 90 ст.
              Tо в сегашната ситуация как да си направи пакет човек като никой не пуска под ЛЕФ

Коментар

• Е, да не го качите сега и него с 40-50% за 2 седмици, като Топливо, и пак да наизкочат тролета да ме обвиняват че съм вътрешар-измекяр и само аз съм "знаел", че ще поскъпне над 90 ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  значи правилно, под 8лева НЕ ПРОДАВАМ!
                  Бе той и мсимов не продаваше патки под двайсе лева, след три години - под леф и педесе.

Коментар

• значи правилно, под 8лева НЕ ПРОДАВАМ!

Коментар

така, като ви слушам момчета - май дружеството е стара любов на доста хора!
                      Дано се оправдаят очакванията ви и все пак каква според вас би била справедливата цена?

п.с. имам - макар и да са малко за обемите на Батя
                      Справедливата цена към този момент, на потиснат бизнес и все още депресирала икономика, според мен е между 3,50 и 5 лв.
                      Оценката я правя спрямо други подобни компании от сектора в нашия регион и отчитайки солидния гръб на мажо (с ПФ в групата), който има достатъчно възможности да я подкрепя, докато конюнктурата се подобри и компанията отново стане самостоятелна машина за кеш.
                      Тогава и цената вече може да е значително над 5 кинта.

Да припомним и че, в разгара на бичия период на БФБ, тази компания се търгуваше във високи обеми на цени 17-20 лв./акция, при по-нисък премиен приход от сегашния, в пъти по-ниски резерви и при Р/В около 10!

Коментар

Ами изкушиха ме продавачите. Даже накрая взех още 7Т че да си закръгля пакета
                        Просто тази компания остана една от малкото стойностни и все още, непоскъпнали значително, от портфейла ми.
                        Да, сега фундамента им е потиснат и не всичко е цветя и рози в бизнеса им. Но в кой ли бизнес в момента е!?
                        Когато нещата се подредят, цената ще бъде в пъти спрямо сегашната.
                        Всеки сам може да си направи справка за оценката на подобни компании...
                        Относно мажо - има още доста какво да се желае, но и сега са сред малкото даващи ежемесечни отчети. Това показва някакво отношение. Да припомним и че това е доброволно листнато на БФБ дружество. Знае за какво е на този пазар, и когато конюнктурата се подобри, пак ще ухажват инвеститорите, ще привлекат нови такива и ще постигнат една далеч по-справедлива капитализация.
                        А аз бърза работа нямам. Видяхме вече как се отплаща търпението при инвестиране в други "избушеняци"
                        така е!

Коментар

така, като ви слушам момчета - май дружеството е стара любов на доста хора!
                          Дано се оправдаят очакванията ви и все пак каква според вас би била справедливата цена?

Двайсе и пет стинки.

Коментар

• така, като ви слушам момчета - май дружеството е стара любов на доста хора!

Коментар

• Мисля че почти е времето да се влезе по-сериозно тук. Ако турят пак 10ка може и аз да се поддам

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                                браво батя добре пипаш
                                Ами изкушиха ме продавачите. Даже накрая взех още 7Т че да си закръгля пакета
                                Просто тази компания остана една от малкото стойностни и все още, непоскъпнали значително, от портфейла ми.
                                Да, сега фундамента им е потиснат и не всичко е цветя и рози в бизнеса им. Но в кой ли бизнес в момента е!?
                                Когато нещата се подредят, цената ще бъде в пъти спрямо сегашната.
                                Всеки сам може да си направи справка за оценката на подобни компании...
                                Относно мажо - има още доста какво да се желае, но и сега са сред малкото даващи ежемесечни отчети. Това показва някакво отношение. Да припомним и че това е доброволно листнато на БФБ дружество. Знае за какво е на този пазар, и когато конюнктурата се подобри, пак ще ухажват инвеститорите, ще привлекат нови такива и ще постигнат една далеч по-справедлива капитализация.
                                А аз бърза работа нямам. Видяхме вече как се отплаща търпението при инвестиране в други "избушеняци"

Коментар

Working...
                                X