IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
    И за едно евро .........!
    Казваш, иа са платили едно евро на инсчето да го земат?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Ми запитвал ли си се защо иа се отърваха от ýбавия бизнес?
      И за едно евро .........!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Ще ми е интересно тук да видя данните за м.Октомври - ИА трябва да е включен вече!
        Ми запитвал ли си се защо иа се отърваха от ýбавия бизнес?

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
          Влезнахме в средата на Ноември. Мисля че е крайно време.
          С данните на 15-ти, трябва да видим поне отражението върху продажбите

Коментар

Ще ми е интересно тук да видя данните за м.Октомври - ИА трябва да е включен вече!
            Влезнахме в средата на Ноември. Мисля че е крайно време.
            домоуправител

Коментар

• Ще ми е интересно тук да видя данните за м.Октомври - ИА трябва да е включен вече!

Коментар

Здрасти Фифтийн, как си - какво пазариш напоследък?
                Последните ми покупки са по малко СФИ и Спиди. Чаках ги от доста време по бидовете, но никой не дава и реших да си взема мъничко /колкото да съм в играта/ на пазар. Моята работа малко като "сетила се Мара да се побара ", но това е положението.
                Кажи ти какво правиш с твоите артии......

П.П. Иначе имам от Инса и се радвам на движението от петък, но с удоволствие ще се разделя с тях при следващо такова. Просто не съм спекулативно настроен, особенно на БФБ.
                Last edited by 15%; 09.11.2013, 22:58.
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Хубава работа, ха сега да познаем резултатите от гласуващите от този линк !
                  Това ми напомня за моментите, когато имах акции на Булстрад - направих си застраховките там, когато имах Булгартабак - смених марката цигари и т.н.
                  Здрасти Фифтийн, как си - какво пазариш напоследък?

Коментар

Хубава работа, ха сега да познаем резултатите от гласуващите от този линк !
                    Това ми напомня за моментите, когато имах акции на Булстрад - направих си застраховките там, когато имах Булгартабак - смених марката цигари и т.н.

Коментар

• застраховател на годината

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                        Бе внимавай да не се изпикаеш по посока на вятъра на трийсе стинки
                        уф, повече от теб ги желая на тези нива, ама при мен нещата се случват трудно, а при теб хич, та надали

Коментар

• Абе Батя и приятели хубаво са подкрепили акцията, та глътнахме малко свеж въздух, но само със спекулантство май няма да стане! Резултати в отчетите трябва да се умножат, за да стане нещо по-драстично хубаво

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            С удоволствие ще се изпикая срещу вятъра на 3+ лв
                            Бе внимавай да не се изпикаеш по посока на вятъра на трийсе стинки

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Днес с един колега май изпразнихме кошничката на един продавач, дето от доста време се напъва по позицията
                              Той взе 15Т, а после и аз останалите 17.
                              Почти няма вече на БФБ толкова подценена акция... особено при липсата на реакция след сделката с Интерамерикан.
                              Та да видим следващите дни има ли още такива инат-продавачи, дето обичат да пикаят срещу вятъра...
                              С удоволствие ще се изпикая срещу вятъра на 3+ лв
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• това камъни в моята градина ли са?
                                "Спирането показа нещо важно и на инвеститорите, и на клиентите ни – че въпреки всички слухове компанията е с много добри резерви и без никакви затруднения продължава да работи."

Коментар

Working...
                                X