Честито на продалите...............
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение
Тук все едно за златни яйца говорим, хахаха
Не е важно дали имаш или нямаш, а ако имаш на колко си купил и ако нямаш на колко си продал и на колко можеш да купиш сега.
Гледай мача и се учи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеГладната кокошка просо сънува. Винаги е било така за тези, които нямат.
Не е важно дали имаш или нямаш, а ако имаш на колко си купил и ако нямаш на колко си продал и на колко можеш да купиш сега.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеЧакам ви на 25
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЯсен си...
Там изтърва,тук го набодоха на шиша
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнениеНеохимът беше първата акция, която си купих на БФБ преди 19 (или 20 години). Заедно със Стара планина и Индустриален холдинг България. После ги държах до 2007. Не помня на 70 или 80 ги продадох (Неохима). И оттогава само гледам - от врене на време.
Към момемта, истината е, че предпочитам да полеят топките ми със вряла вода, отколкото да вкарам и един лев в Неохима.
Разбира се, мнението ми НЕ Е препоръка!!!
- 1 like
Коментар
-
Неохимът беше първата акция, която си купих на БФБ преди 19 (или 20 години). Заедно със Стара планина и Индустриален холдинг България. После ги държах до 2007. Не помня на 70 или 80 ги продадох (Неохима). И оттогава само гледам - от врене на време.
Към момемта, истината е, че предпочитам да полеят топките ми със вряла вода, отколкото да вкарам и един лев в Неохима.
Разбира се, мнението ми НЕ Е препоръка!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Загубите ти са толкова големи, че не виждам, как намираш сили да говориш за тях.
И сега искаш безплатно да ти помогна да си ги избиеш.
... разбира се, че това няма как да се случи.
- 1 like
Коментар
Коментар