Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Добре бе Коте орева света преди време колко ще падат -сега купи и изведнъж кризата свърши-има една приказка не се..и там дето ядеш.Късмет ти желая.с тази газова криза и сега с това дълго спиране какво ли ще стане. дано не отчете много големи загуби и при най-лошата ситуация да фалира
аман,писна ми от всички тия приказки за кризи, колко % били паднали акции по света и т.н.
ще ме откажат от този спорт
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitegradедин комин тотално спря да пуши от 2 дни насам, а народа е "запразнил" за дълго време - няколко месеца може би...
не е препоръка за търговия с финансови инстументи!!!
аман,писна ми от всички тия приказки за кризи, колко % били паднали акции по света и т.н.
ще ме откажат от този спорт
Коментар
-
Първоначално изпратено от MartiTъреснето е налице сега и газ има............
Агрополихим” отказал поръчки за торове
Торовият завод "Агрополихим" в Девня може да започне работа и да възстанови производството си в понеделник, обяви изп. директор Христо Петров. Той припомни, че от 5 януари, когато започна газовата криза, торовият завод губи дневно по 2,75 млн. лв. Освен това има и допълнителни загуби от неустойки по договори и от неизпълнени доставки, които ще се уточняват с клиентите. Затова "Агрополихим" ще потърси компенсации от "Булгаргаз", с който дружеството има договор за снабдяване със синьото гориво. Според Христо Петров торовият завод ще успее да изпълни поръчките си към своите клиенти, но е пропуснат важен момент, при който е имало идеално време за подхранването на посевите. Всеки ден имахме заявки за 1000-1200 тона торове, но нямахме възможности да ги изпълним, добави той.http://selfielifes.com
Коментар
-
Tъреснето е налице сега и газ има............
Агрополихим” отказал поръчки за торове
Торовият завод "Агрополихим" в Девня може да започне работа и да възстанови производството си в понеделник, обяви изп. директор Христо Петров. Той припомни, че от 5 януари, когато започна газовата криза, торовият завод губи дневно по 2,75 млн. лв. Освен това има и допълнителни загуби от неустойки по договори и от неизпълнени доставки, които ще се уточняват с клиентите. Затова "Агрополихим" ще потърси компенсации от "Булгаргаз", с който дружеството има договор за снабдяване със синьото гориво. Според Христо Петров торовият завод ще успее да изпълни поръчките си към своите клиенти, но е пропуснат важен момент, при който е имало идеално време за подхранването на посевите. Всеки ден имахме заявки за 1000-1200 тона торове, но нямахме възможности да ги изпълним, добави той.
Коментар
-
Момчета ,прочетете коментариите от преди 3 години-януари 06/стр.94,95 от този форум/.И там се говори за криза,високи цени на газа,скъпа продукция на Неохим и внос на торове от Украйна,Румъния и др.,БСП,Русия,политика и т.н.Прочетете ако искате и още по назад-преди 10-12 год.Слушам тези неща от 20 год./откакто работя в Неохим/-за вечно поскъпващата газ/както и всичко друго/,за газовата война и Газпром,който ще ни отреже главите.Спирали сме и друг път през зимата,имали сме и лоши години,минаха доста кризи и се надявам да преживеем и тази и следващите,които ще дойдат.
НЕ Е ПРЕПОРЪКА!!!
само не разрах -за кой път и къде по-точно ще го пускат Химко?По кината ли?И кое колко струва?
Коментар
-
Чува се,че пускат работниците в отпуск.За начало в платен,а после и неплатен.Трудно ще намерят пазар при тази себестойност на АН и финансовото състояние на арендаторите.
А дали работи завода :-) сигурно скоро ще излезе съобщение,поне би трябвало.
А ако не излезе,може да позвъните на ДВИ - 0391/60572
Аз бих се притеснявал,ако работи при тази цена на газа и очакваното понижение от Юли.
Коментар
Коментар