If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Поради постигнат добър финансово-икономически резултат през април, май и юни, ръководството на торовия производител Неохим раздаде за второ поредно тримесечие бонуси на работещите в компанията, информираха оттам. Те варират от 30 до 100 процента от основната месечна заплата и са определени от мениджмънта на база принос и тежест на структурните звена.
Марти, Марти, ако знаеш там на входа и на изхода как ги цоцат(една месна фирмичка в Д-град), нямаше да си им фен........ама това е следващата Стомана, Крем, Оцк......
Хм, хем ги цоцат, хем вадят върхови печалби!?
Нещо ми бяга логиката ти.
Май много конспиративни филми гледате
Най-големите приходи за 3 месечие от както са създадени !!! И то в криза !
Това е сериозно постижение.
Марти, Марти, ако знаеш там на входа и на изхода как ги цоцат(една месна фирмичка в Д-град), нямаше да си им фен........ама това е следващата Стомана, Крем, Оцк......
.......може да купя малко, защо изглежда атрактивна, а ако има такова второ и трето тримесечие ще я налазят много хора и Софикса и е гарантиран...
Моето неангажиращо мнение е, че всички акции са еднакво атрактивни. Разбира се, трябва да отчетем, че свърши ерата на дългосрочният възходящ тренд, защото просто го няма МАСОВИЯТ купувач на акции, който - във вихъра на хазарта - ламти за бързи и лесни печалби по върхОВЕТЕ на цените.
Отсега ще има дъъъъълги периоди на консолидация на цените в очакване ИМЕННО на ПОДХОДЯЩАТА НОВИНА, която може да разпали ентусиазЪма на външни играчи (класически пример - таксиДЖИИТЕ...). Характерното е, че всеки влязал на някакви текущи цени, за да използва еуфорията на "добрата" новина - ще спомогне на РЕДОВНИТЕ играчи - да се освободят от пакетите си, след което цената отново ще "заспи" в очакване на масовият ентусиазъм...
Може да греша! Знаем и кой не пИчели..., но тВа е една друга теория (играта понякога е до време, но това са фантазии)...
Без препоръки: успехи!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Склонен съм да направя извод, че нещо положително се случва в земеделието ни, тъй-като продажбите на вътр. пазар са увеличени почти трикратно( едва ли цените са се увеличили толкова). Песимизмът ми напоследък изобщо не позволява да виреят радостни мисли у мен, но този факт подсказва, надявам се, някакво фермерско оживление.
Надявам се също, че има потенциал и на външния пазар, но на завода не му стига капацитет това тримесечие да захрани и него.
Имам акции тук.
Коментар