Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеДа, но все пак е по-коректно дивидентната доходност да се смята спрямо цената от последната дата с право на дивидент.... Към датата на някакво си решение.
Кеша е кеш, когато ти е в ръцете. И когато го получиш е броя на хартиите по 0,4 лв(акцентирам върху "когато го получиш")
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеДивидентището доде..Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеДобре, вляха се в спекулантите няколкостотин хиляди за други позицииНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОли, и ти ли се кешира след батето ?(Не е препоръка за търсене на бързи и лесни печалби щото да не се прецакаш после!!!)
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеБрей,брей,брей.....Браво и да не е само тук така.Тоя път аз не участвам,но нека има за всички така е редно.(Не препоръка за нищо дори за търговия на "Б.Ф.Б"-то)
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеУдарен втори стоп на 39.50-39.80 ....
Да живеят врачките и тези който им изпълняват прогнозите.......Тоя път аз не участвам,но нека има за всички така е редно.(Не препоръка за нищо дори за търговия на "Б.Ф.Б"-то)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеНе струва и толкова, ... щом Батя го заряза...Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеУдарен втори стоп на 39.50-39.80 ....
Да живеят врачките и тези който им изпълняват прогнозите.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеАми те резултатите на дружеството са си циклични и то не на база на тримесечия и ремонти, а на база резултати на полските труженици. Добрите години се редуват с лоши, оттам и резултатите и цената на акцията. Като сложим и това, че ситуацията е на кантар и акцията ту влиза ту излиза от SOFIX и флуктоациите стават още по-големи.
Аз за слуховете питах. Има ли смелчага да коментира слухове?
Имаме ударен първи стоп.... 39 ...
Чакаме втория на 39 ,5- 39 80 лв.. ....
А за тези пет процента ,няма дим без огън...
Та и аз чакам включване....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко ме питаш чесно и без да се шегуваш ще ми е по интересно твоето мнение специално в тази позиция...
Иначе подхождам малко спекулативно... Защото не се продава в едно очаквано лошо тримесечие и акцията стои сравнително стабилна ,тогава сигурно ще се купува в по добрите времена след него..... ?
Поздрави!
Аз за слуховете питах. Има ли смелчага да коментира слухове?
Коментар
Коментар