Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
И що да дири в Парламента- да бере срама на ББ и компания за неща, за които и хабер си няма?!
Не вярвам..
Не е от най-престижните неща в днешно време да си герберски депутат
Надъм се и я туй да стори, виде ми се читав- ама през поканата на ОСА ще го дооценявам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Q1 e ясно и претоварено, но дали ще ритне прокуристския стол заради дУпетатския и дали тук няма да е по полезен?
Не ми е от "тежките", но кой се отказва на тия времена от "върховен" панорамен поглед за развлечение и малко разтуха
Не вярвам..
Не е от най-престижните неща в днешно време да си герберски депутат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Право думаш- тор продават.А по нашите географски ширини се тори първото полугодие, та и продажбите им през него са доста повече от второто.
Не случайно и ГПР го правят през 3-то тримесечие обикновено.
Миналата година, обаче, инвестираха 5 млн и построиха склад с площ от 10 дка, където купувачите могат да си оставят за известен период закупената тор.
По НГ виждам, че са продали всичко и нямат нищо налично. Та интересно ще е да видим дали земеделците са се възползвали от този склад и са изтеглили покупките си в края на мин год или просто са купували от рано и продължават с покупките.
И за мен ще е интересно Кю 1.
Аз не вярвам човекът да гори от желание да става дупетат, но поживьом- увидем...
пп И поздравления за Спиди!
Q1 e ясно и претоварено, но дали ще ритне прокуристския стол заради дУпетатския и дали тук няма да е по полезен?
Не ми е от "тежките", но кой се отказва на тия времена от "върховен" панорамен поглед за развлечение и малко разтухаLast edited by inta53; 05.04.2021, 15:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Очаква ни интересно Кю1, да видим и изборите, че тук май сме сериозно обвързани с управляващите, макар и човекът да е назад в листите, ма с преференциялен вот - кой знае, май ще стане депутатТи, като по-сведущ за компанията, че ме мързи да ровя из отчетите, имаш ли инфо как им върви бизнеса по тримесечия? В смисъл, кое е най-силното и кое е най-слабото тримесечие? Все пак продават тор, а той би следвало да им цикличност при обработката на земеделската земя. Мерси
А по нашите географски ширини се тори първото полугодие, та и продажбите им през него са доста повече от второто.
Не случайно и ГПР го правят през 3-то тримесечие обикновено.
Миналата година, обаче, инвестираха 5 млн и построиха склад с площ от 10 дка, където купувачите могат да си оставят за известен период закупената тор.
По НГ виждам, че са продали всичко и нямат нищо налично. Та интересно ще е да видим дали земеделците са се възползвали от този склад и са изтеглили покупките си в края на мин год или просто са купували от рано и продължават с покупките.
И за мен ще е интересно Кю 1.
Аз не вярвам човекът да гори от желание да става дупетат, но поживьом- увидем...
пп И поздравления за Спиди!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Първото е топ ,след това е второто а третото е най слабо и е винаги на загуба тогава е и плановия ремонт от 2 месеца..Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Очаква ни интересно Кю1, да видим и изборите, че тук май сме сериозно обвързани с управляващите, макар и човекът да е назад в листите, ма с преференциялен вот - кой знае, май ще стане депутатТи, като по-сведущ за компанията, че ме мързи да ровя из отчетите, имаш ли инфо как им върви бизнеса по тримесечия? В смисъл, кое е най-силното и кое е най-слабото тримесечие? Все пак продават тор, а той би следвало да им цикличност при обработката на земеделската земя. Мерси
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениеАз слязох днеска от ракетата, пожелавам на колегите продължително возене в поетата посока
Важното е, че си доволен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3741196[/ATTACH]
UAN28 Prices Surge 34% Since Last Month Amid Nitrogen Price Spike
Ти, като по-сведущ за компанията, че ме мързи да ровя из отчетите, имаш ли инфо как им върви бизнеса по тримесечия? В смисъл, кое е най-силното и кое е най-слабото тримесечие? Все пак продават тор, а той би следвало да им цикличност при обработката на земеделската земя. Мерси
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеАз пък очаквам як ръст на артията без значение дали ще е утре или вдругиден.
Коментар
-
И на мен би ми било интересно какви са им продажбие в натурално изражение, но за съжаление в отчета има инфо само за стойностното .
Освен , че средната цена за първото Кю е нагоре с около35%, мисля и продажбите им в натура ще са в повече, тъй като и земеделците се опаричиха доста с тези доста по високи цени на жито и царевица, та ще развържат и повече кесиите за торове
Отделно, назад в годините, делът на амоняка в продажбите е бил доста по- висок спрямо мин. год, , което очаквам да видим и през Кю1 т.г.
А предположението ти за една 3-ка дивидентна звучи много благозвучно. С няколкостотинте книги тук бурканчето с мед ще е многократно по малко от терафондното бурканче, но 2 е повече от 1, според Мечо Пух
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеГодишният одитиран доклад е на линия, който иска, да чете - интересно ми, като на лаик, що толкова са им паднали продажбите през 2020 г.? Вероятно заради по-ниската цена на тон на амниевата селитра, която е 10% по-ниска като цена през 2020, сравнено с 2019? Някой по-навътре да каже, ако може? Обаче сега цената е излетяла нагоре с около 35% в първото Кю, което значи, че вероятно печалбата за същото първо Кю ще е поне 6-7 милки (или повече). Отделно, имат 17,5 милки кеш парасъ - дали не може да пуснат един дивидент за 3 лева (примерно) и да оползотворят половината сума от кеша? Все интересни неща, та да видим
Освен , че средната цена за първото Кю е нагоре с около35%, мисля и продажбите им в натура ще са в повече, тъй като и земеделците се опаричиха доста с тези доста по високи цени на жито и царевица, та ще развържат и повече кесиите за торове
Отделно, назад в годините, делът на амоняка в продажбите е бил доста по- висок спрямо мин. год, , което очаквам да видим и през Кю1 т.г.
А предположението ти за една 3-ка дивидентна звучи много благозвучно. С няколкостотинте книги тук бурканчето с мед ще е многократно по малко от терафондното бурканче, но 2 е повече от 1, според Мечо Пух
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар