Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Личи си, че те е яд, но с нападки няма да ти стане по-добре положението. Вслушвай се в съветите на по-големите играчи от теб и може да изкараш някой лев.... лека и спокойна нощ!
Ти си индикатор за потъване в блатото.
Миналата година, след като се напечелихме тук, продадохме на теб и на някои други големи "разбирачи" на доста по-високи от днешните цени.Last edited by X_Y; 13.01.2022, 08:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Маро, всички те знаят , че дрънкаш глупости и където си влезнал всичко е потънало.
Опитваш се да лъжеш, само дето никой не ти вярва.
При Неохима купуваш от 32 лв. и все усредняваш.Чудиш се, как да надуете цената, за да прехвърлите горещия картоф в ръцете на други балъци и да си избиеш загубите.
За Недоверието дрънкаше, като невменяем, как щяло да подмине 12 лв., ама греда пътят е надолу.
Така че Маро, недей да ми бърбориш врели некипели за пореден път.
Коментар
-
Ти и Доверие нямаш, а аз направих вече над 300% за 1 година и малко.... не слушаш батковците и правиш грешки
Опитваш се да лъжеш, само дето никой не ти вярва.
При Неохима купуваш от 32 лв. и все усредняваш.Чудиш се, как да надуете цената, за да прехвърлите горещия картоф в ръцете на други балъци и да си избиеш загубите.
За Недоверието дрънкаше, като невменяем, как щяло да подмине 12 лв., ама греда, пътят е надолу.
Така че Маро, недей да ми бърбориш врели некипели за пореден път.Last edited by Три без коз; 13.01.2022, 00:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Не се притесняваме. Аз нямам тук. В понеделник ще проверя, за какво иде реч.
Коментар
-
Не се притеснявай за нас..... последната година супер доволно издоихме БФБ-то..... и тук ще издоим кравата скороLast edited by Три без коз; 13.01.2022, 00:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеТия се борят за оцеляване вие се надъхват е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man40 Разгледай мнение
Миналата година(2020) печалбата за 4то 3мес. е била под 2мил.,та колко да чакаме за 2021.
Коментар
-
Първоначално изпратено от veteran4 Разгледай мнениеПочти е ясен финансовия резултат към 31.12.21., май!!не е препоръка!
Коментар
-
А транспорта смяташ ли го?! А дистрибуционните разходи?! Никой не внася в БГ от тези държави дето си изброил.... всички земеделци от БГ купуват от Неохим и Агрополихим..... няма смисъл да плюеш по акции дето нямаш, изглеждаш жалък.... извинявам се. Иначе Неохим работи на пълни обороти в момента, ако не вярваш питай ДВИ-то.... което значи, че продават сериозно.... и надявам се на прилична печалбатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от veteran4 Разгледай мнение
Може би знаеш и кои са акционерите в „Агрофер Интернешънъл Естаблишмънт“ (Лихтенщайн)?
Уведомлението е подадено от Петър Томов Кръстев,който е и в СД на Евро ферт. Регистрираната цена на ОМП на БФБ е 6 лв./акция.!не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Доколкото знам, в Сърбия, Турция, Молдова, Украйна цените на газа са по-ниски от нашите, а и заплатите там са по-ниски, ерго цената на тон продукция ще е по-ниска, та не виждам откъде идва този оптимизъм. За извън близките нам страни, както си дал за пример Египет, хептен не ми се говори. Химко 2 серия, но с прибежки и припълзявания
Коментар
-
Спорът между Грую и Батя ми харесва..... а сега по темата: харесва ми, че движението на Неохим нагоре е с хубави обеми и това е много добре за акцията..... чакаме хубав отчет и се изстрелваме в Космоса
п.с. И дивидент за 2021г. също чакамеLast edited by mapadona; 12.01.2022, 20:23.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
+1
Коментар
Коментар