IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Себе си ли имаш предвид .
    Ти си индикатор за потъване в блатото.
    Миналата година, след като се напечелихме тук, продадохме на теб и на някои други големи "разбирачи" на доста по-високи от днешните цени.
    Не се излагай.....
    Last edited by X_Y; 13.01.2022, 08:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Личи си, че те е яд, но с нападки няма да ти стане по-добре положението. Вслушвай се в съветите на по-големите играчи от теб и може да изкараш някой лев.... лека и спокойна нощ!
      Себе си ли имаш предвид .
      Ти си индикатор за потъване в блатото.
      Миналата година, след като се напечелихме тук, продадохме на теб и на някои други големи "разбирачи" на доста по-високи от днешните цени.
      Last edited by X_Y; 13.01.2022, 08:47.

Коментар

Маро, всички те знаят , че дрънкаш глупости и където си влезнал всичко е потънало.
        Опитваш се да лъжеш, само дето никой не ти вярва.
        При Неохима купуваш от 32 лв. и все усредняваш. Чудиш се, как да надуете цената, за да прехвърлите горещия картоф в ръцете на други балъци и да си избиеш загубите.
        За Недоверието дрънкаше, като невменяем, как щяло да подмине 12 лв., ама греда пътят е надолу.
        Така че Маро, недей да ми бърбориш врели некипели за пореден път.
        Личи си, че те е яд, но с нападки няма да ти стане по-добре положението. Вслушвай се в съветите на по-големите играчи от теб и може да изкараш някой лев.... лека и спокойна нощ!

Коментар

Ти и Доверие нямаш, а аз направих вече над 300% за 1 година и малко.... не слушаш батковците и правиш грешки
          Маро, всички те знаят , че дрънкаш глупости и където си влезнал всичко е потънало.
          Опитваш се да лъжеш, само дето никой не ти вярва.
          При Неохима купуваш от 32 лв. и все усредняваш. Чудиш се, как да надуете цената, за да прехвърлите горещия картоф в ръцете на други балъци и да си избиеш загубите.
          За Недоверието дрънкаше, като невменяем, как щяло да подмине 12 лв., ама греда, пътят е надолу.
          Така че Маро, недей да ми бърбориш врели некипели за пореден път.
          Last edited by Три без коз; 13.01.2022, 00:51.

Коментар

Не се притесняваме. Аз нямам тук. В понеделник ще проверя, за какво иде реч.
            Ти и Доверие нямаш, а аз направих вече над 300% за 1 година и малко.... не слушаш батковците и правиш грешки

Коментар

Не се притеснявай за нас..... последната година супер доволно издоихме БФБ-то..... и тук ще издоим кравата скоро
              Не се притеснявам. Аз нямам тук. В понеделник ще проверя, за какво иде реч.
              Last edited by Три без коз; 13.01.2022, 00:13.

Коментар

Тия се борят за оцеляване вие се надъхват е.
                Не се притеснявай за нас..... последната година супер доволно издоихме БФБ-то..... и тук ще издоим кравата скоро

Коментар

• Тия се борят за оцеляване вие се надъхвате.

Коментар

• Първоначално изпратено от man40 Разгледай мнение

Миналата година(2020) печалбата за 4то 3мес. е била под 2мил.,та колко да чакаме за 2021.
                    Надявам се поне 2 млн. И 17 млн общо за 2021г.

Коментар

• Първоначално изпратено от veteran4 Разгледай мнение
                      Почти е ясен финансовия резултат към 31.12.21., май!
                      Миналата година(2020) печалбата за 4то 3мес. е била под 2мил.,та колко да чакаме за 2021.
                      !не е препоръка!

Коментар

А транспорта смяташ ли го?! А дистрибуционните разходи?! Никой не внася в БГ от тези държави дето си изброил.... всички земеделци от БГ купуват от Неохим и Агрополихим..... няма смисъл да плюеш по акции дето нямаш, изглеждаш жалък.... извинявам се. Иначе Неохим работи на пълни обороти в момента, ако не вярваш питай ДВИ-то.... което значи, че продават сериозно.... и надявам се на прилична печалба
                        има внос и от Египет - предполагам там цената е много конкурентна, но като цяло извън ЕС има и мита. Нещо бях чел, че за торовете ще падне от Украйна митото след 2023-та, но там без руския газ не са конкуренция.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от veteran4 Разгледай мнение

Може би знаеш и кои са акционерите в „Агрофер Интернешънъл Естаблишмънт“ (Лихтенщайн)?

Уведомлението е подадено от Петър Томов Кръстев,който е и в СД на Евро ферт. Регистрираната цена на ОМП на БФБ е 6 лв./акция.
                          !не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Доколкото знам, в Сърбия, Турция, Молдова, Украйна цените на газа са по-ниски от нашите, а и заплатите там са по-ниски, ерго цената на тон продукция ще е по-ниска, та не виждам откъде идва този оптимизъм. За извън близките нам страни, както си дал за пример Египет, хептен не ми се говори. Химко 2 серия, но с прибежки и припълзявания
                            А транспорта смяташ ли го?! А дистрибуционните разходи?! Никой не внася в БГ от тези държави дето си изброил.... всички земеделци от БГ купуват от Неохим и Агрополихим..... няма смисъл да плюеш по акции дето нямаш, изглеждаш жалък.... извинявам се. Иначе Неохим работи на пълни обороти в момента, ако не вярваш питай ДВИ-то.... което значи, че продават сериозно.... и надявам се на прилична печалба

Коментар

• Спорът между Грую и Батя ми харесва..... а сега по темата: харесва ми, че движението на Неохим нагоре е с хубави обеми и това е много добре за акцията..... чакаме хубав отчет и се изстрелваме в Космоса
                              п.с. И дивидент за 2021г. също чакаме
                              Last edited by mapadona; 12.01.2022, 20:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение

+1
                                http://savet.haskovo.bg/komisii/15/m...zhet-i-finansi

Коментар

Working...
                                X