Уооо... 51,6 млн. лв. печалба, 71,2 млн. лв. кеш, 62% ръст на постъпленията от клиенти до близо 400 млн. лв.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от noko6 Разгледай мнениеТа за това е голяма вероятността от конфликт,санкции,контра мерки и в резултат проблеми с доставките на газ.
Как това ще се отрази на Неохим не е много ясно,може и да са си вързали гащите с някакви дългосрочни договори и даже да спечелят от ситуацията
.[/URL]Дори да могат да си докарат газ от някъде,Неохим продава предимно през дистрибутори и печалбата остава в тях за което говореше и Филип Ромбаут на събранието през 2019 год.
!не е препоръка!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от man40 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/evropa/334/a...altika-344299/ Ако стане конфликт,дали ще има от азерския газ за Неохима?
Щом така усилено се говори за война,Путин ще бъде принуден да я започне.Американците ще организират повод за започването ѝ.Нали трябва някъде да продадат старото си въоръжение.А че Европа ще закъса заради газа,за тях е добре дошло.Цената в USA е в пъти по-ниска,а и като бонус втечнения шистов газ се продава добре и добивните компании живнаха.
Та за това е голяма вероятността от конфликт,санкции,контра мерки и в резултат проблеми с доставките на газ.
Как това ще се отрази на Неохим не е много ясно,може и да са си вързали гащите с някакви дългосрочни договори и даже да спечелят от ситуацията
Не е майтап работата щом и СНС ще свикват утре.Last edited by noko6; 24.01.2022, 15:17.
- 1 like
Коментар
-
https://www.investor.bg/evropa/334/a...altika-344299/ Ако стане конфликт,дали ще има от азерския газ за Неохима?!не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение(странно, аз пък никога не се дразня, когато някой пише по "моите" позиции и не споделя моето мнение за тях)Поради това, все пак държиш едно първенство в инвеститорски форум - човека с най-богата листа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Г-н Груев,
Отдавна съм в този форум и ценя възможността всеки да изкаже мнението си / позитивно или негативно/ по определена позиция.
Според мен като цяло форумът е на едно добро ниво, полезен е , каквато е и целта му.
Мисля, тук се включват хора поне на средно интелигентно ниво, със собствени глави и портфейли, които разбират и от половин дума, както се казва.
Ежедневното ти писане на негативни коментари по определени позиции, с които искаш да покажеш, че едва ли не само Ти си открил негативите им, а всички останали не могат да стигнат до твоите прозрения, е меко казано дразнещо и обидно. Имаш мнение, казал си го- чудесно! Благодарско даже! Но всеки ден да го повтаряш...
Здрав и успешен!
И все пак форумът не е статична, а динамична величина и в него постоянно влизат нови участници - вярвам, ще се съгласиш с мен, че за тях би било особено ценно да чуят както положителните хвалебствия, така и отрицателните "хейтения", за да могат да вземат обосновано и аргументирано решение за себе си, нали? Все пак това е целта на всеки форум, но може пък и да греша? Здраве и успехи желаяNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ето пак тъп и доста клиширан отговор - не ме дразни, когато такъв получвам от стандартните заподоздрени яхтсмени, но когато подбно нещо се напише от интелигентен човек, определено се дразня. Не, абеце, нямам проблем с огромния ти атеров дивидент, даже сигурно и аз ще се включа тогава и ще си го прибера, имам проблем с това, че за 200 години не сме мръднали в развитието си и народът все още е стадо, което е свикнало някой да го стриже, стига поне малко да го пази от вълци (по Индже от Йовков).
Та и тук така - да се кефиш на трохите, като можеше да не е така, ама нейсе, всеки си решава. Брефчето не го мисли - имаме си бас и всичко е точно
Отдавна съм в този форум и ценя възможността всеки да изкаже мнението си / позитивно или негативно/ по определена позиция.
Според мен като цяло форумът е на едно добро ниво, полезен е , каквато е и целта му.
Мисля, тук се включват хора поне на средно интелигентно ниво, със собствени глави и портфейли, които разбират и от половин дума, както се казва.
Ежедневното ти писане на негативни коментари по определени позиции, с които искаш да покажеш, че едва ли не само Ти си открил негативите им, а всички останали не могат да стигнат до твоите прозрения, е меко казано дразнещо и обидно. Имаш мнение, казал си го- чудесно! Благодарско даже! Но всеки ден да го повтаряш...
Здрав и успешен!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Миналата година имаше дивидент, надявам се и тази ще раздадат и то по-голям
Коментар
-
Ето пак тъп и доста клиширан отговор - не ме дразни, когато такъв получвам от стандартните заподоздрени яхтсмени, но когато подбно нещо се напише от интелигентен човек, определено се дразня. Не, абеце, нямам проблем с огромния ти атеров дивидент, даже сигурно и аз ще се включа тогава и ще си го прибера, имам проблем с това, че за 200 години не сме мръднали в развитието си и народът все още е стадо, което е свикнало някой да го стриже, стига поне малко да го пази от вълци (по Индже от Йовков).
Та и тук така - да се кефиш на трохите, като можеше да не е така, ама нейсе, всеки си решава. Брефчето не го мисли - имаме си бас и всичко е точно
Комунизма си отиде безвъзврътно, проумей го и продължи напред.. Иначе ще си умреш такъв, все недоволен и мрънкащ!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Груев,
Докато чакаш огромната си брефова печалба някога, ама надали,
Аз ще се чудя къде да похарча лятото огромния си атеров дивидент
А народът ни няма да се провали. Въпреки завистта и хейта, които са обсебили не малка част от него.
Та и тук така - да се кефиш на трохите, като можеше да не е така, ама нейсе, всеки си решава. Брефчето не го мисли - имаме си бас и всичко е точноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
И любимото ми бг изказване като контра - а без ичМа тука е така - апропо, ти си в подобна позиция при атерата - те там мажо прибира половината печалба, ама всичко е точно, щото отпуска и на раята по малко. Това мислене винаги ни е проваляло като народ, за съжаление
Докато чакаш огромната си брефова печалба някога, ама надали,
Аз ще се чудя къде да похарча лятото огромния си атеров дивидент
А народът ни няма да се провали. Въпреки завистта и хейта, които са обсебили не малка част от него.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Имаше, да.
0.4 лв.
Подигравка!Ма тука е така - апропо, ти си в подобна позиция при атерата - те там мажо прибира половината печалба, ама всичко е точно, щото отпуска и на раята по малко. Това мислене винаги ни е проваляло като народ, за съжаление
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Миналата година имаше дивидент, надявам се и тази ще раздадат и то по-голям
0.4 лв.
Подигравка!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
За да види нещо акционера от кеша има 3 варианта : инвестициии за модернизиране и повишаване на продажбите печалбата + евентуално погасяване на дългове , дивидент, обратно изкупуване... За момента не се вижда нищо от това..
Коментар
Коментар