IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Аз говорих с ДВИто вчера.. работят си хората.
    Абе, днес работят..Ама утре знае ли се ?!
    Ден до пладне.. Дано устискат

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Абе ние го чухме какво каза ама в отчета цъфнаха едни 50 млн. печалба, нали!?

Може бг земеделците да не купуват, ама румънските май лапат торта като топъл хляб. Въпрос на сметка е дали си заслужваа торенето и по-високия добив при тези цени на пшеницата и другите зърна.
      По високата цена на зърното в момента не означава че ще се задържат такава след юли когато се прибира реколтата и за в бъдеще.Елементарна сметка показва също че че торта се повиши с 200 и повече процента а пшеницата със 100 ,горивата семената препаратите,заплатите на работниците както и рентите също се покачиха значително,с други думи инфлацията образно казано при суровините необходими за производството не може все още да се предаде на крайния продукт за земеделците

Коментар

• Първоначално изпратено от man40 Разгледай мнение
        И в кое точно е излъгал?Прокуриста каза,че ако не падне цената на газа или няма субсидии вероятно ще затворят,защото земеделците не купуват на тези цени.Ако спрат работа,не може да не дължат неустойки на Булгаргаз.Звънни на ДВИ и питай,може и да ти каже.
        Аз говорих с ДВИто вчера.. работят си хората.

Коментар

И в кое точно е излъгал?Прокуриста каза,че ако не падне цената на газа или няма субсидии вероятно ще затворят,защото земеделците не купуват на тези цени.Ако спрат работа,не може да не дължат неустойки на Булгаргаз.Звънни на ДВИ и питай,може и да ти каже.

Казах ти, че не си в час и не искам да ме занимаваш!
          Пиши си с някой друг.

Коментар

Абе ние го чухме какво каза ама в отчета цъфнаха едни 50 млн. печалба, нали!?

Може бг земеделците да не купуват, ама румънските май лапат торта като топъл хляб. Въпрос на сметка е дали си заслужваа торенето и по-високия добив при тези цени на пшеницата и другите зърна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

По-големи лъжи не бях чел отдавна.
              Ти подмина в пъти останалите гладни кокошки в темата.
              !не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

Тук беше ясно още от запалването на тази война и е самоубийствено да се държи в такава ситуация ... ГАЗТА мина 2000 долара междудругото..
                Ама много ли е самоубийствено. Пълниш ли сладко, докато ги дърдориш тия приказки.

Коментар

• Първоначално изпратено от noko6 Разгледай мнение

Ще има още доста възможност за допълване на ниски цени,особено през Април като спрат работа. От баланса се вижда,че в края на 21г. складовете са пълни,а не се е чуло пазарът да се отпушил и земеделците масово да купуват тор. Мисля си,че за Нео ще е по-добре да спрат газта. Тогава няма да наложи да плаща неустойки на Булгаргаз за незакупена газ,когато спре работа,а може и някоя неустойка да получим.
                  По-големи лъжи не бях чел отдавна.
                  Ти подмина в пъти останалите гладни кокошки в темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Аз съм доволен - допълних още няколко стотин бройки
                    Ще има още доста възможност за допълване на ниски цени,особено през Април като спрат работа. От баланса се вижда,че в края на 21г. складовете са пълни,а не се е чуло пазарът да се отпушил и земеделците масово да купуват тор. Мисля си,че за Нео ще е по-добре да спрат газта. Тогава няма да наложи да плаща неустойки на Булгаргаз за незакупена газ,когато спре работа,а може и някоя неустойка да получим.

Коментар

Тук беше ясно още от запалването на тази война и е самоубийствено да се държи в такава ситуация ... ГАЗТА мина 2000 долара междудругото..

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Ауу, че неприятно - от минус 5... станаха минус 10 процента!!!
                        "Лошо Седларов,... Лошо"!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Ще купя още на безценица. СУПЕР!

Коментар

• Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение

Наистина ли се оказа прав, че някоя акция, която и да е, може да пада, в условията на заплаха от ядрена война?! Респект за точната прогноза.
                            Малко или много в кръга на шегата, за какво са му на човек пари при ядрена разруха съм се питал....
                            Last edited by stabwound; 02.03.2022, 11:43.
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Това е в миналото.... реалността е съвсем друга - Неохим в момента е машина за пари. Q3 ще раздадат дивидент и ефекта от ремонта, който се прави тогава и е сериозен разход, ще се размие. Важно е в края на годината какъв ще е +, а смятам, че ще е +++++++++++ много
                              Какво му обясняваш на тоя бърборко. Едно и също пише по всички теми. Продал е човека, има парици сега и реве по артиите, от които иска да купи тънко. Елементарно поведение на кеширал. И тука му е най-мерак.
                              Няма смисъл да се хабиш. Гладни мераклии много.

Коментар

Това е в миналото.... реалността е съвсем друга - Неохим в момента е машина за пари. Q3 ще раздадат дивидент и ефекта от ремонта, който се прави тогава и е сериозен разход, ще се размие. Важно е в края на годината какъв ще е +, а смятам, че ще е +++++++++++ много

Коментар

Working...
                                X