If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе ние го чухме какво каза ама в отчета цъфнаха едни 50 млн. печалба, нали!?
Може бг земеделците да не купуват, ама румънските май лапат торта като топъл хляб. Въпрос на сметка е дали си заслужваа торенето и по-високия добив при тези цени на пшеницата и другите зърна.
По високата цена на зърното в момента не означава че ще се задържат такава след юли когато се прибира реколтата и за в бъдеще.Елементарна сметка показва също че че торта се повиши с 200 и повече процента а пшеницата със 100 ,горивата семената препаратите,заплатите на работниците както и рентите също се покачиха значително,с други думи инфлацията образно казано при суровините необходими за производството не може все още да се предаде на крайния продукт за земеделците
И в кое точно е излъгал?Прокуриста каза,че ако не падне цената на газа или няма субсидии вероятно ще затворят,защото земеделците не купуват на тези цени.Ако спрат работа,не може да не дължат неустойки на Булгаргаз.Звънни на ДВИ и питай,може и да ти каже.
И в кое точно е излъгал?Прокуриста каза,че ако не падне цената на газа или няма субсидии вероятно ще затворят,защото земеделците не купуват на тези цени.Ако спрат работа,не може да не дължат неустойки на Булгаргаз.Звънни на ДВИ и питай,може и да ти каже.
Казах ти, че не си в час и не искам да ме занимаваш!
Пиши си с някой друг.
Абе ние го чухме какво каза ама в отчета цъфнаха едни 50 млн. печалба, нали!?
Може бг земеделците да не купуват, ама румънските май лапат торта като топъл хляб. Въпрос на сметка е дали си заслужваа торенето и по-високия добив при тези цени на пшеницата и другите зърна.
По-големи лъжи не бях чел отдавна.
Ти подмина в пъти останалите гладни кокошки в темата.
Ще има още доста възможност за допълване на ниски цени,особено през Април като спрат работа. От баланса се вижда,че в края на 21г. складовете са пълни,а не се е чуло пазарът да се отпушил и земеделците масово да купуват тор. Мисля си,че за Нео ще е по-добре да спрат газта. Тогава няма да наложи да плаща неустойки на Булгаргаз за незакупена газ,когато спре работа,а може и някоя неустойка да получим.
По-големи лъжи не бях чел отдавна.
Ти подмина в пъти останалите гладни кокошки в темата.
Аз съм доволен - допълних още няколко стотин бройки
Ще има още доста възможност за допълване на ниски цени,особено през Април като спрат работа. От баланса се вижда,че в края на 21г. складовете са пълни,а не се е чуло пазарът да се отпушил и земеделците масово да купуват тор. Мисля си,че за Нео ще е по-добре да спрат газта. Тогава няма да наложи да плаща неустойки на Булгаргаз за незакупена газ,когато спре работа,а може и някоя неустойка да получим.
Това е в миналото.... реалността е съвсем друга - Неохим в момента е машина за пари. Q3 ще раздадат дивидент и ефекта от ремонта, който се прави тогава и е сериозен разход, ще се размие. Важно е в края на годината какъв ще е +, а смятам, че ще е +++++++++++ много
Какво му обясняваш на тоя бърборко. Едно и също пише по всички теми. Продал е човека, има парици сега и реве по артиите, от които иска да купи тънко. Елементарно поведение на кеширал. И тука му е най-мерак.
Няма смисъл да се хабиш. Гладни мераклии много.
Това е в миналото.... реалността е съвсем друга - Неохим в момента е машина за пари. Q3 ще раздадат дивидент и ефекта от ремонта, който се прави тогава и е сериозен разход, ще се размие. Важно е в края на годината какъв ще е +, а смятам, че ще е +++++++++++ много
Ауу, че неприятно - от минус 5... станаха минус 10 процента!!!
"Лошо Седларов,... Лошо"!!!
Коментар