IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
    Днес гледах интервюто на новият шеф и си мисля едно нещо което мисля че важи за неохим и за агрия както и ПФ Варна.... мисля че с падането на Б от власт падна и чадъра над далаверите на неохим чиито собственик беше изключително близък с ГЕРБ лека му пръст на човек.... та превантивно неохим са се чудили Кво да правят цяла година и накрая от страх да не ги погнат изплюха истински отчет...с фамозна печалба на светло... и сега с туй мрънкотене ток газ... ще се чудят и маят цяла година какво да правят. Щото не им се дели с раята а ако падне правителството не ми се мисли... за агрия мисля същото абсолютното... стиснатост.... и от немай къде се наложи да покаже истинските данни и сега се чудят и маят как да се отърват от нас за да не делят с бедната рая.... и накрая Варна също от зор взе че взе че инвестира в алтерко доверие теле и стар...да са по пазарни и да намалят претакането на зелето... което е супер за нас дребосъка... туй са само мой мисли и догадки може и тотално да не съм прав
    2016 като имаха 30 милиона печалба, сигурно погрешка са показали истинските резултати пак. И сигурно онези пъти последните години когато разпределят дивиденти на миноритарите е било щото герб не са били на власт. абе на всички е ясно че масоните и илюминатите са виновни
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Вчера падна само до 45 с обем, да видим днес 40 ще чукне ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
        Днес гледах интервюто на новият шеф и си мисля едно нещо което мисля че важи за неохим и за агрия както и ПФ Варна.... мисля че с падането на Б от власт падна и чадъра над далаверите на неохим чиито собственик беше изключително близък с ГЕРБ лека му пръст на човек.... та превантивно неохим са се чудили Кво да правят цяла година и накрая от страх да не ги погнат изплюха истински отчет...с фамозна печалба на светло... и сега с туй мрънкотене ток газ... ще се чудят и маят цяла година какво да правят. Щото не им се дели с раята а ако падне правителството не ми се мисли... за агрия мисля същото абсолютното... стиснатост.... и от немай къде се наложи да покаже истинските данни и сега се чудят и маят как да се отърват от нас за да не делят с бедната рая.... и накрая Варна също от зор взе че взе че инвестира в алтерко доверие теле и стар...да са по пазарни и да намалят претакането на зелето... което е супер за нас дребосъка... туй са само мой мисли и догадки може и тотално да не съм прав
        Боже, колко мъка има на тоя свят, боже!

Коментар

• Днес гледах интервюто на новият шеф и си мисля едно нещо което мисля че важи за неохим и за агрия както и ПФ Варна.... мисля че с падането на Б от власт падна и чадъра над далаверите на неохим чиито собственик беше изключително близък с ГЕРБ лека му пръст на човек.... та превантивно неохим са се чудили Кво да правят цяла година и накрая от страх да не ги погнат изплюха истински отчет...с фамозна печалба на светло... и сега с туй мрънкотене ток газ... ще се чудят и маят цяла година какво да правят. Щото не им се дели с раята а ако падне правителството не ми се мисли... за агрия мисля същото абсолютното... стиснатост.... и от немай къде се наложи да покаже истинските данни и сега се чудят и маят как да се отърват от нас за да не делят с бедната рая.... и накрая Варна също от зор взе че взе че инвестира в алтерко доверие теле и стар...да са по пазарни и да намалят претакането на зелето... което е супер за нас дребосъка... туй са само мой мисли и догадки може и тотално да не съм прав

Коментар

• Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение

Красота!!! Когато мишките напускат. ... Промо -20%
            не мисля че е заради интервюто, гледай какво става и по някои други позиции днес като FIB, ELHIM, ZHBG
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

мислели да спират завода през януари, смях. Съмнявам се някой да им се връзва. Общо взето, колкото повече Неохим мрънкат, толкова по-високи са печалбите
              Ще се сетите, ама ще е късно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение

мислели да спират завода през януари, смях. Съмнявам се някой да им се връзва. Общо взето, колкото повече Неохим мрънкат, толкова по-високи са печалбите

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                  Ако не мрънкат, как държавата ще даде едно рамо на сектора? Като че ли никой не помни вече какво циврене падаше през рекордното Q4

https://bnt.bg/news/tokat-i-gazat-po...01324news.html

Торовите заводи са една от най-ударените индустрии и от лавинообразния скок на цената на тока, и от тази на газа. Последната всъщност нанесе най-големи щети върху тежките индустрии.

Най-големият производител на амониев нитрат или азотен тор у нас - "Неохим”, е и сред най-големите консуматори за природен газ за своето производство. Няколко последователни кризи затрудниха дейността на завода.

Коментар

• Ако не мрънкат, как държавата ще даде едно рамо на сектора? Като че ли никой не помни вече какво циврене падаше през рекордното Q4

https://bnt.bg/news/tokat-i-gazat-po...01324news.html

Торовите заводи са една от най-ударените индустрии и от лавинообразния скок на цената на тока, и от тази на газа. Последната всъщност нанесе най-големи щети върху тежките индустрии.

Най-големият производител на амониев нитрат или азотен тор у нас - "Неохим”, е и сред най-големите консуматори за природен газ за своето производство. Няколко последователни кризи затрудниха дейността на завода.

Коментар

• Ох, котьооо!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Те винаги така говорят.. на ДВИто като му звънях пак така.. трудно ни е .... много ни е трудно.. но работим..... мислех да продавам... пък накрая 50 мил печалба.. и 70 мил по сметките..скоро идва отчета... само да няма още 50 мил печалба.
                        дано си прав

Коментар

• Май се помага на някой да си напазарува по еФтинко.

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A Разгледай мнение

След това интервю...не виждам как ще има рали.
                            Преди Коледа този човек май беше казал, че Неохим ще спира.

Коментар

Те винаги така говорят.. на ДВИто като му звънях пак така.. трудно ни е .... много ни е трудно.. но работим..... мислех да продавам... пък накрая 50 мил печалба.. и 70 мил по сметките..скоро идва отчета... само да няма още 50 мил печалба.

Коментар

Абсолютно... настроението е друго.... жалко... добре че съм с малко

Коментар

Working...
                                X