Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеДнес гледах интервюто на новият шеф и си мисля едно нещо което мисля че важи за неохим и за агрия както и ПФ Варна.... мисля че с падането на Б от власт падна и чадъра над далаверите на неохим чиито собственик беше изключително близък с ГЕРБ лека му пръст на човек.... та превантивно неохим са се чудили Кво да правят цяла година и накрая от страх да не ги погнат изплюха истински отчет...с фамозна печалба на светло... и сега с туй мрънкотене ток газ... ще се чудят и маят цяла година какво да правят. Щото не им се дели с раята а ако падне правителството не ми се мисли... за агрия мисля същото абсолютното... стиснатост.... и от немай къде се наложи да покаже истинските данни и сега се чудят и маят как да се отърват от нас за да не делят с бедната рая.... и накрая Варна също от зор взе че взе че инвестира в алтерко доверие теле и стар...да са по пазарни и да намалят претакането на зелето... което е супер за нас дребосъка... туй са само мой мисли и догадки може и тотално да не съм прав
- 1 like
Коментар
-
Днес гледах интервюто на новият шеф и си мисля едно нещо което мисля че важи за неохим и за агрия както и ПФ Варна.... мисля че с падането на Б от власт падна и чадъра над далаверите на неохим чиито собственик беше изключително близък с ГЕРБ лека му пръст на човек.... та превантивно неохим са се чудили Кво да правят цяла година и накрая от страх да не ги погнат изплюха истински отчет...с фамозна печалба на светло... и сега с туй мрънкотене ток газ... ще се чудят и маят цяла година какво да правят. Щото не им се дели с раята а ако падне правителството не ми се мисли... за агрия мисля същото абсолютното... стиснатост.... и от немай къде се наложи да покаже истинските данни и сега се чудят и маят как да се отърват от нас за да не делят с бедната рая.... и накрая Варна също от зор взе че взе че инвестира в алтерко доверие теле и стар...да са по пазарни и да намалят претакането на зелето... което е супер за нас дребосъка... туй са само мой мисли и догадки може и тотално да не съм прав
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение
Красота!!! Когато мишките напускат. ... Промо -20%destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
мислели да спират завода през януари, смях. Съмнявам се някой да им се връзва. Общо взето, колкото повече Неохим мрънкат, толкова по-високи са печалбите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение
Красота!!! Когато мишките напускат. ... Промо -20%destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеАко не мрънкат, как държавата ще даде едно рамо на сектора? Като че ли никой не помни вече какво циврене падаше през рекордното Q4
https://bnt.bg/news/tokat-i-gazat-po...01324news.html
Торовите заводи са една от най-ударените индустрии и от лавинообразния скок на цената на тока, и от тази на газа. Последната всъщност нанесе най-големи щети върху тежките индустрии.
Най-големият производител на амониев нитрат или азотен тор у нас - "Неохим”, е и сред най-големите консуматори за природен газ за своето производство. Няколко последователни кризи затрудниха дейността на завода.
- 1 like
Коментар
-
Ако не мрънкат, как държавата ще даде едно рамо на сектора? Като че ли никой не помни вече какво циврене падаше през рекордното Q4
https://bnt.bg/news/tokat-i-gazat-po...01324news.html
Торовите заводи са една от най-ударените индустрии и от лавинообразния скок на цената на тока, и от тази на газа. Последната всъщност нанесе най-големи щети върху тежките индустрии.
Най-големият производител на амониев нитрат или азотен тор у нас - "Неохим”, е и сред най-големите консуматори за природен газ за своето производство. Няколко последователни кризи затрудниха дейността на завода.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Те винаги така говорят.. на ДВИто като му звънях пак така.. трудно ни е .... много ни е трудно.. но работим..... мислех да продавам... пък накрая 50 мил печалба.. и 70 мил по сметките..скоро идва отчета... само да няма още 50 мил печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от M&A Разгледай мнение
След това интервю...не виждам как ще има рали.
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар