IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Е ти сега къде и защо се вмъкна в тоя разговор? ....
    Това е форум колега! Частните разговори си ги прави в чата!
    "Вмъкнах се" защото беше писал глупости на които трябва да се реагира.. Но явно няма смисъл. Жив и здрав!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Е ти сега къде и защо се вмъкна в тоя разговор?
      Не твърдя че "някои" източват завода. Моят коментар беше отговор към колегата, който смята че тезата "ликвидация" е по-добрата вместо "източването", както го наричате. А именно което твърдя е че тезата ликвидация е нерелевантна и несъстоятелна. Прочети внимателно назад и моля не извъртайте написаното. Подхвърлят се тези за ликвидация а вместо ешда реагирате на това, защото имате акции, се хвърляте срещу други коментари който нямат нищо общо с последните ви писанки. Няма спечелили от ликвидация на промишлени предприятия. Ако това твърдите, че ликвидация ви устройва, тотално сте огънали коловоза. Последната пръчка от парапета. .
      И какви са тези подмятания за големи дивиденти. Никъде не ги коментирам. Моето мнение е че големите дивиденти вече са изконсумирани. Аз също взех. Но догодина няма да са толкова големи. Сега вече не им излиза с печалба да произвеждат. А що касае прогнозите ви за огромните печалби - ами нека ги видим тези печалби в одитирания годишен отчет за 2022, който ще излезе февруари март 2023, нали така ?! А мисля че дотогава ще натрупат една скромна загуба от около 25млн. Плюс престои и ремонти за още толкова, т.е ако остане годишна печалба за 25 млн в одитирания отчет, трябва да се радваме и банкет да вдигаме а не да плачем предварително, нали така ?! Та така колега, домашните се пишат предварително, преди да дойде изненадващо контролното,че тогава да търсим под вола теле, както се изразихте ....
      и да, ако това че си пожелаваме големи печалби ни прави "доброжелатели", значи сме такива. Нима вие не сте?!
      Написаното от теб демонстрира липсата на елементарни познания за всичко свързано с Неохим.
      Боже, колко мъка има на тоя свят, Боже!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Т.е. твърдиш че не газа е проблем, а че източват завода? Хайде "доброжелателите" да си уточните тезата! Или май търсите под вола теле? Кой дава големи дивиденти когато точи? Или пък прави обратно изкупуване (преди време). Кой показва огромни печалби и плаща данъци върху тях, вместо да ги насочва към себе си, чрез трансферно ценообразуване и други подходи? Нещо не се връзват нещата! Колко акции мислите, че имат глупаците които ще се вържат на празни приказки?!
        Е ти сега къде и защо се вмъкна в тоя разговор?
        Не твърдя че "някои" източват завода. Моят коментар беше отговор към колегата, който смята че тезата "ликвидация" е по-добрата вместо "източването", както го наричате. А именно което твърдя е че тезата ликвидация е нерелевантна и несъстоятелна. Прочети внимателно назад и моля не извъртайте написаното. Подхвърлят се тези за ликвидация а вместо ешда реагирате на това, защото имате акции, се хвърляте срещу други коментари който нямат нищо общо с последните ви писанки. Няма спечелили от ликвидация на промишлени предприятия. Ако това твърдите, че ликвидация ви устройва, тотално сте огънали коловоза. Последната пръчка от парапета. .
        И какви са тези подмятания за големи дивиденти. Никъде не ги коментирам. Моето мнение е че големите дивиденти вече са изконсумирани. Аз също взех. Но догодина няма да са толкова големи. Сега вече не им излиза с печалба да произвеждат. А що касае прогнозите ви за огромните печалби - ами нека ги видим тези печалби в одитирания годишен отчет за 2022, който ще излезе февруари март 2023, нали така ?! А мисля че дотогава ще натрупат една скромна загуба от около 25млн. Плюс престои и ремонти за още толкова, т.е ако остане годишна печалба за 25 млн в одитирания отчет, трябва да се радваме и банкет да вдигаме а не да плачем предварително, нали така ?! Та така колега, домашните се пишат предварително, преди да дойде изненадващо контролното,че тогава да търсим под вола теле, както се изразихте ....
        и да, ако това че си пожелаваме големи печалби ни прави "доброжелатели", значи сме такива. Нима вие не сте?!
        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Има ли елха? Има. Тогава какво следва? Следваща кота 20ккнта??

Коментар

• LNG терминала в Тексас ,затворен юни заради експлозия е готов да отвори
            Там минава 20% от износа на САЩ

Коментар

• Апокалиптосчетата ще ядат дървото.
              На аматьорите, продали на дъното, честито!
              Даже индикатора Груйката го потвърди.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Да,е сега почвам денонощно да се моля .Мисля ритуала да го правя 5 пъти дневно.Достатъчно ли е ?
                Случая тук е съвсем друг ! И ситуацията е съвсем друга.Нито пък Нео е някакво фалирало предприятие.Напротив ! Едно от най-печелившите на БФБ е
                Ако ви слуша глупостите човек,ще каже тея от къде падат
                Какво ще правиш си е твоя работа! Не ме интересува!

Нищо не казвам за Неохим.дано да си умножите парите по 5. От това ще спечели цялата борса.

Но явно си голям специалист. За 1 или 2 години натрупа голеемия опит? Не ми отговаряй! Не ме интерсува!

Все пак - успех ти желая!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                  Ти се моли да не се стигне до пронудителна ликвидация. За 20 години не си спомням някой на БФБ да е спечелил от фалирало предприятие.
                  Да,е сега почвам денонощно да се моля .Мисля ритуала да го правя 5 пъти дневно.Достатъчно ли е ?
                  Случая тук е съвсем друг ! И ситуацията е съвсем друга.Нито пък Нео е някакво фалирало предприятие.Напротив ! Едно от най-печелившите на БФБ е
                  Ако ви слуша глупостите човек,ще каже тея от къде падат

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Аз съм за.Ликвидационната трябва е 3,4 пъти по текущата по най-песимистични прогнози
                    Ти се моли да не се стигне до пронудителна ликвидация. За 20 години не си спомням някой на БФБ да е спечелил от фалирало предприятие.

Нямам акции на Неохим! И нямам и намерение да купувам!

Коментар

• https://www.banker.bg/obshtestvo-i-p...m_campaign=rss

КОЙто може да предвиди пазара е добър. Производство в завода ще има (но кога), но въпроси много - ще има ли достатъчно газ, за бизнеса, за отопление (топлофикация), за общините които отопляват училища на приемлива цена ? Но на каква цена ще е производството ....а мажоритарни хватки ще има ли . КОЙ, КОЙ е готов да предскаже ?
                      За мен нещата до Нова година са мъгла.... но дойде ли студа ще разберем. Рецесията е неизбежна.
                      Last edited by Dam G; 04.08.2022, 17:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                        Няма кой да го модернизира, руснаците са под санкции
                        Ако мислиш че само тези който ползват чипове от стари перални и в без туй античните им танковете,могат да модернизират Нео, много се лъжеш.
                        Същата работа с Възраждане и приказките им,че АЕЦ Козлудуй отдавна да е спряла заради това.

Последната пък смешка от русия е упътване към пилотите на гражданските им самолети при кацане да не използват спирачки,щото "развитата" нация нямала части за тях

Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                        модернизацията както и ремонтите струват пари, а не се знае дали ще се върнат ... дали няма да е по-добре ликвидация?
                        Аз съм за.Ликвидационната трябва е 3,4 пъти по текущата по най-песимистични прогнози
                        Last edited by petrg5s; 04.08.2022, 15:58.

Коментар

• модернизацията както и ремонтите струват пари, а не се знае дали ще се върнат ... дали няма да е по-добре ликвидация?

Коментар

• Ако се вярва на форумните шутове вече трябваше да сме под 20,пък то...

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
                              Между другото, ако наистина няма газ (или е безбожно скъпа), ще се получи идеален прозорец за по-голяма модернизация на завода. Към днешна дата, не е много ясно какво може да се направи с тези 80 М (пък и 100 М да са), че всикчи цени са в космоса, но все пак ...
                              Няма кой да го модернизира, руснаците са под санкции

Коментар

• Между другото, ако наистина няма газ (или е безбожно скъпа), ще се получи идеален прозорец за по-голяма модернизация на завода. Към днешна дата, не е много ясно какво може да се направи с тези 80 М (пък и 100 М да са), че всикчи цени са в космоса, но все пак ...

Коментар

Working...
                                X