Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДобър вход на 4.26 вчера с доста добро количество. Такава цена няма да видим вече.... Тази сделка се чака от 3 години!!! Росфармите разкешиха и вече няма спирачки артиятаСофарма ще е новото Доверие, не слагам засега таргет за излизане, само ще гледам мача отблизо близките месеци
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДобър вход на 4.26 вчера с доста добро количество. Такава цена няма да видим вече.... Тази сделка се чака от 3 години!!! Росфармите разкешиха и вече няма спирачки артиятаСофарма ще е новото Доверие, не слагам засега таргет за излизане, само ще гледам мача отблизо близките месеци
Коментар
-
Все още няма съобщения, но мисля че е ясно кой изкупи тапата!!!
Не вярвах, че ще видя цени над 4,3 скоро, Браво!
Bulgarian Stock Exchangeсе чувства благодарен/благодарна. 1 ч. ·
ЧИСЛО НА ДЕНЯ: 62 540 632 лева
Днес оборотът на БФБ беше колкото за месец
Последно подобен оборот имаше преди четири години или точно на 4 август 2017
Last edited by tony1975; 01.12.2021, 19:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ами Груйче при успеха ми с Алтерко и ДОХ орева орталъка..
Между другото втори месец намалям репата, кеширайки поетапно трицифрини доходности при горните. Това за да си по-спокоен за мен и какво беше .. апартамента на родителите миNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Ами Груйче при успеха ми с Алтерко и ДОХ орева орталъка..
Между другото втори месец намалям репата, кеширайки поетапно трицифрини доходности при горните. Това за да си по-спокоен за мен и какво беше .. апартамента на родителите ми
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЩо? Рискувал си, дано успееш, къв ми е проблемът на мен с твоя евентуален успех?
Между другото втори месец намалям репата, кеширайки поетапно трицифрини доходности при горните. Това за да си по-спокоен за мен и какво беше .. апартамента на родителите ми
- 3 Харесвания
Коментар
-
От твоите уста...
Варантчетата тогава би трябвало да са ми на +180% доходност
Груйко и ко. пак ще луднатNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
От твоите уста...
Груйко и ко. пак ще луднат
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
6.21%
п.п. ако пробие 4.26 къде ли е първа спирка -5лв?
Груйко и ко. пак ще луднат
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар