If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добър вход на 4.26 вчера с доста добро количество. Такава цена няма да видим вече.... Тази сделка се чака от 3 години!!! Росфармите разкешиха и вече няма спирачки артията Софарма ще е новото Доверие, не слагам засега таргет за излизане, само ще гледам мача отблизо близките месеци
Ако наистина мислиш така, не разбирам защо не го игра през варанти вместо акции!? При подобен сценарий, доходността при тях ще е в пъти повече
Добър вход на 4.26 вчера с доста добро количество. Такава цена няма да видим вече.... Тази сделка се чака от 3 години!!! Росфармите разкешиха и вече няма спирачки артията Софарма ще е новото Доверие, не слагам засега таргет за излизане, само ще гледам мача отблизо близките месеци
Все още няма съобщения, но мисля че е ясно кой изкупи тапата!!!
Не вярвах, че ще видя цени над 4,3 скоро, Браво!
Bulgarian Stock Exchange се чувства благодарен/благодарна. 1 ч. · ЧИСЛО НА ДЕНЯ: 62 540 632 лева Днес оборотът на БФБ беше колкото за месец Последно подобен оборот имаше преди четири години или точно на 4 август 2017
Ами Груйче при успеха ми с Алтерко и ДОХ орева орталъка..
Между другото втори месец намалям репата, кеширайки поетапно трицифрини доходности при горните. Това за да си по-спокоен за мен и какво беше .. апартамента на родителите ми
За родителите ти нищо не съм писал. Успех с кеширането, дано си си научил уроците
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Между другото втори месец намалям репата, кеширайки поетапно трицифрини доходности при горните. Това за да си по-спокоен за мен и какво беше .. апартамента на родителите ми
Не те е сложил в игнора все още - набивай му канчето редовно.
Що? Рискувал си, дано успееш, къв ми е проблемът на мен с твоя евентуален успех?
Коментар