IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чичо Ви купил 2,74милки, а аз се чудих и пара сбирах похарчена лани пролетес по Дух, за скромните 0,0023мил/бр

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
      Добър вход на 4.26 вчера с доста добро количество. Такава цена няма да видим вече.... Тази сделка се чака от 3 години!!! Росфармите разкешиха и вече няма спирачки артията Софарма ще е новото Доверие, не слагам засега таргет за излизане, само ще гледам мача отблизо близките месеци
      Ако наистина мислиш така, не разбирам защо не го игра през варанти вместо акции!? При подобен сценарий, доходността при тях ще е в пъти повече

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
        Добър вход на 4.26 вчера с доста добро количество. Такава цена няма да видим вече.... Тази сделка се чака от 3 години!!! Росфармите разкешиха и вече няма спирачки артията Софарма ще е новото Доверие, не слагам засега таргет за излизане, само ще гледам мача отблизо близките месеци
        Отчета-приказка също ще поткрепи цената.

Коментар

• Добър вход на 4.26 вчера с доста добро количество. Такава цена няма да видим вече.... Тази сделка се чака от 3 години!!! Росфармите разкешиха и вече няма спирачки артията Софарма ще е новото Доверие, не слагам засега таргет за излизане, само ще гледам мача отблизо близките месеци

Коментар

• Все още няма съобщения, но мисля че е ясно кой изкупи тапата!!!
            Не вярвах, че ще видя цени над 4,3 скоро, Браво!

Bulgarian Stock Exchange се чувства благодарен/благодарна. 1 ч. ·
            ЧИСЛО НА ДЕНЯ: 62 540 632 лева Днес оборотът на БФБ беше колкото за месец
            Последно подобен оборот имаше преди четири години или точно на 4 август 2017

Last edited by tony1975; 01.12.2021, 20:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ами Груйче при успеха ми с Алтерко и ДОХ орева орталъка..
              Между другото втори месец намалям репата, кеширайки поетапно трицифрини доходности при горните. Това за да си по-спокоен за мен и какво беше .. апартамента на родителите ми
              За родителите ти нищо не съм писал. Успех с кеширането, дано си си научил уроците
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Между другото втори месец намалям репата, кеширайки поетапно трицифрини доходности при горните. Това за да си по-спокоен за мен и какво беше .. апартамента на родителите ми
                Не те е сложил в игнора все още - набивай му канчето редовно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Що? Рискувал си, дано успееш, къв ми е проблемът на мен с твоя евентуален успех?

Коментар

От твоите уста...
                    Варантчетата тогава би трябвало да са ми на +180% доходност
                    Груйко и ко. пак ще луднат
                    Що? Рискувал си, дано успееш, къв ми е проблемът на мен с твоя евентуален успех?
                    Last edited by RUBLA; 01.12.2021, 19:15. Причина: Спазвайте добрия тон!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

От твоите уста...
                      Вече сложихте тиганите на котлона май

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

6.21%

п.п. ако пробие 4.26 къде ли е първа спирка -5лв?
                        От твоите уста...

Коментар

• Борсата май отдавна не е виждала толкова оборот Иначе интересно че големи пакети минават и при Софарма имоти.

Коментар

• КРАЙ!!!

Коментар

• Много бързаш - правата все още се записват и срокът за това е до утре.
                              Мисля, че ще разберем евентуално бройката едва петък следобяд.
                              Last edited by LaCosta; 01.12.2021, 12:33.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	sfarm.jpg
Views:	1
Size:	56.3 КБ
ID:	3838073

Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                                Има ли къде да се види колко права са останали за аукциона?

Коментар

Working...
                                X