Първоначално изпратено от Nostradamus
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Тоест ти казваш, че за 3 години с 4 лева не можеш да изкараш 12 стотинки?http://forexnews.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Тоест ти казваш, че за 3 години с 4 лева не можеш да изкараш 12 стотинки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеКупуваш 4.60 от колкото 4.13 + 0.59Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Е ясно, че ако чака човек да пада няма да купува. Не е далеко от акъла.
Мдааа, първиот + е от мене
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Аз не знам как може човек да си купи акция ако мисли, че предстои краш..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не знам кои са първи и кои последни. Можеш да си купиш акция за 4.70 лв или опция през следващите 3 години да си купиш същата акция на 4.13 лв. Калкулираш какво очакваш и си решаваш кое от двете предпочиташ. Прекрасно е да имаш тези различни възможности. Не случайно съществуват и по нормалния свят.
Коментар
-
Не знам кои са първи и кои последни. Можеш да си купиш акция за 4.70 лв или опция през следващите 3 години да си купиш същата акция на 4.13 лв. Калкулираш какво очакваш и си решаваш кое от двете предпочиташ. Прекрасно е да имаш тези различни възможности. Не случайно съществуват и по нормалния свят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
Добре е за първите учасници , но не и за последните.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Някой издава варанти, реално опции - ами това е страхотно. Въпросът е, че си има книги как се оценяват такива деривативни инструменти и пазарът да узрее до там да ги оценява - както се оценяват. Аз съм убеден, че ще се случи и залагам на това. Сега да видим колко време ще му е необходимо на пазара ни.Добре че има такива емитенти!
- 1 like
Коментар
-
На теория 1.06лв, така ми казва калкулатора. Все пак варанта е 3-годишен. Но в бг виждаме, че времевата стойност хич не я броим, така че знае ли човек.
Ма тез неща звучат като абсурди при това книжле, ...
Моля. извинете ме за дилетантството и отричане откалкулатора!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Винаги съм се учудвал на наглостта и лакомията.Добре че има такива емитенти!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Колега, напълно сериозно препоръчвам да отвориш един ЮТуб канал. Искам да те чуя, а даже и да те видя. Предполагам, че и много други като мен искат. Представям си те като един много по-млад български Джим Креймър. Ще има ефекти, ще има артистични паузи, акция на деня, пазарен обзор. Потенциалът на шоуто е огромен. Бих се абонирал за твоя канал, мега забавните видеа ще се получат.
Много взехте се ловите на въдицата на неадекватниците
- 1 like
Коментар
Коментар