IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nostradamus Разгледай мнение

И риска ти е ограничен до до цента на варанта (59 ст), ако примерно цената след 3 години падне под 4.13 просто не упражняваш варанта.
    и си на загуба 0.59 ст. и пропуснати ползи

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Тоест ти казваш, че за 3 години с 4 лева не можеш да изкараш 12 стотинки?
      И риска ти е ограничен до до цента на варанта (59 ст), ако примерно цената след 3 години падне под 4.13 просто не упражняваш варанта.
      http://forexnews.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Нямам повече въпроси!

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
          Купуваш 4.60 от колкото 4.13 + 0.59
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Купуваш 4.60 от колкото 4.13 + 0.59

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Е ясно, че ако чака човек да пада няма да купува. Не е далеко от акъла.
              +
              Мдааа, първиот + е от мене

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Аз не знам как може човек да си купи акция ако мисли, че предстои краш..
                Е ясно, че ако чака човек да пада няма да купува. Не е далеко от акъла.

Коментар

Не знам кои са първи и кои последни. Можеш да си купиш акция за 4.70 лв или опция през следващите 3 години да си купиш същата акция на 4.13 лв. Калкулираш какво очакваш и си решаваш кое от двете предпочиташ. Прекрасно е да имаш тези различни възможности. Не случайно съществуват и по нормалния свят.
                  Аз не знам как може човек да си купи акция ако мисли, че предстои краш..

Коментар

Не знам кои са първи и кои последни. Можеш да си купиш акция за 4.70 лв или опция през следващите 3 години да си купиш същата акция на 4.13 лв. Калкулираш какво очакваш и си решаваш кое от двете предпочиташ. Прекрасно е да имаш тези различни възможности. Не случайно съществуват и по нормалния свят.
                    Аз лично съм си купувал на 2.10 лв спрямо дивидента това е реалната цена

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение

Добре е за първите учасници , но не и за последните.

Коментар

Някой издава варанти, реално опции - ами това е страхотно. Въпросът е, че си има книги как се оценяват такива деривативни инструменти и пазарът да узрее до там да ги оценява - както се оценяват. Аз съм убеден, че ще се случи и залагам на това. Сега да видим колко време ще му е необходимо на пазара ни. Добре че има такива емитенти!
                        Добре е за първите учасници , но не и за последните.

Коментар

На теория 1.06лв, така ми казва калкулатора. Все пак варанта е 3-годишен. Но в бг виждаме, че времевата стойност хич не я броим, така че знае ли човек.
                          Киоши Ито !?
                          Ма тез неща звучат като абсурди при това книжле, ...
                          Моля. извинете ме за дилетантството и отричане от калкулатора!

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Винаги съм се учудвал на наглостта и лакомията.
                            Някой издава варанти, реално опции - ами това е страхотно. Въпросът е, че си има книги как се оценяват такива деривативни инструменти и пазарът да узрее до там да ги оценява - както се оценяват. Аз съм убеден, че ще се случи и залагам на това. Сега да видим колко време ще му е необходимо на пазара ни. Добре че има такива емитенти!

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Колега, напълно сериозно препоръчвам да отвориш един ЮТуб канал. Искам да те чуя, а даже и да те видя. Предполагам, че и много други като мен искат. Представям си те като един много по-млад български Джим Креймър. Ще има ефекти, ще има артистични паузи, акция на деня, пазарен обзор. Потенциалът на шоуто е огромен. Бих се абонирал за твоя канал, мега забавните видеа ще се получат.
                              Ma покрай чичовите чревенотиквеничковчета сурбилюк народ затриха здравия разум
                              Много взехте се ловите на въдицата на неадекватниците

Коментар

• Вараните летят, но дали ще има увеличение на капитала?

Коментар

Working...
                                X