Чичо Оги премиер!!! Чичо Оги премиер!!! Чичо Оги премиер!!! Чичо Оги премиер!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеБраво, и аз си го мисля - но когато ЦКБ изравни цената на Фармата
Коментар
-
Минавайки тази сутрин покрай т.н. Софарма Кули, знаети ли какво си помислих.
Не само си го помислих, но и ясно осъзнавах.
На БФБ никога не е имало по-голям балон от Софарма групировката!
Не е препоръка
П.С. Други две групи също по време на бума на чуждите инвестиции и ликвидността на БФБ имаха също намерения да строят грандомански кули и централи за холдингите си - ТИМ и Бедо. Те излязоха по-умни и умерени в риска - останаха си само с грандоманските желания, но не ги реализираха, съответно не натовариха отчетите си с излишни задължения и грандомандия - не се подадоха на изкушението!Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеАз пък кеширах тимаджийските хартийки и си купих фармички.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеКупих си сега преди събранието и очаквам съвсем скоро хартийката да си заеме позицията. Няма да има спад, макар, че ми се иска за да си накупя повечко бройчици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеКупих си сега преди събранието и очаквам съвсем скоро хартийката да си заеме позицията. Няма да има спад, макар, че ми се иска за да си накупя повечко бройчици.
Ще видим. Нека поостане още на тези нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМонти,ние ...ТИМ феновете,не си блъскаме главите да асимилираме определени неща....Само броим пачки,по цял ден...Оставяме анализаторската работа на Вас
А ЕРПтата според мен са толкова на прицел сега,че хич не ми се мисли.Не знам дали в стремежа си да подобри падащия си рейтинг правителството няма да измисли нещо да ги удари.
А тук при Фармата,има огромна въртележка на пари/акции,че не знам кога ще свърши....ЛП продава на ОД ,ОД продава на пазар/обратно изкупуване,Сега си мисля,че с парите от Трейдинга ,Софарма ще купи на ОД пакет акции...а той от своя страна ще купи нови от ЛП.....и ТАка....ама колко ще трае,не знам.
Не е препоръка
Поздрави
А това с пачките ми звучи ,като че имаш пари в ПЧБ ....,докато не ги изтеглиш ги нямаш....
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗащо бързаш , да купуваш ,
купуват се когато се налазят .....
Сега са налазили ЕРП ....
Чакаме грипната епидемия/дано няма , ама и да няма пак/ ще налазят здравеопазването и цените на лекарствата...
Та ще има и тук еФтино , акциите на мистър Общинска банка ще тежат...
Имамм в Доверие....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМонти,ние ...ТИМ феновете,не си блъскаме главите да асимилираме определени неща....Само броим пачки,по цял ден...Оставяме анализаторската работа на Вас
А ЕРПтата според мен са толкова на прицел сега,че хич не ми се мисли.Не знам дали в стремежа си да подобри падащия си рейтинг правителството няма да измисли нещо да ги удари.
А тук при Фармата,има огромна въртележка на пари/акции,че не знам кога ще свърши....ЛП продава на ОД ,ОД продава на пазар/обратно изкупуване,Сега си мисля,че с парите от Трейдинга ,Софарма ще купи на ОД пакет акции...а той от своя страна ще купи нови от ЛП.....и ТАка....ама колко ще трае,не знам.
Не е препоръка
Поздрави
До кога ще има натиск при СФАРМ? ами нека да е поне още 1-2години(въпреки че като знаем ликвидността пакетите ще минат доста по-бързо), аз тъй като имам възможност да купувам помалко на заплата бих се радвал да имам тези цени още много време - ама дали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДа ама е вързана със здравната каса...
Колко падне .... разчитам на ТИМ феновете да имат надежда в идването на ГОДО ,поне и март и да задържат там цените и продадат качествените акции за надеждата за бъдещи печалби от шит истории....
Утре ще се опитам да асимилирам положението във връзка с тегленето на кеш от държавата и кой финансови институции ще забърше....
Даже имах поръчки купува в Каолин ,Стара планина и ЕРП и поне още десет други /но те са слабо ликвидни/и ще ги спъкна надолу към 14 и 140 лв и 14000 лв...,
...Оставяме анализаторската работа на Вас
Не е препоръка
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИнтересна теза. Сфарм не произвежда противогрипни ваксини, ако не се лъжа!
И колко така чакаш да падне?
Да ама е вързана със здравната каса...
Колко падне .... разчитам на ТИМ феновете да имат надежда в идването на ГОДО ,поне и март и да задържат там цените и продадат качествените акции за надеждата за бъдещи печалби от шит истории....
Утре ще се опитам да асимилирам положението във връзка с тегленето на кеш от държавата и кой финансови институции ще забърше....
Даже имах поръчки купува в Каолин ,Стара планина и ЕРП и поне още десет други /но те са слабо ликвидни/и ще ги спъкна надолу към 14 и 140 лв и 14000 лв...,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗащо бързаш , да купуваш ,
Чакаме грипната епидемия/дано няма , ама и да няма пак/ ще налазят здравеопазването и цените на лекарствата...
Имамм в Доверие....
Не е препоръка...
И колко така чакаш да падне?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеАз пък кеширах тимаджийските хартийки и си купих фармички.
Имамм в Доверие....
Не е препоръка...
Коментар
Коментар