IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за месец юни 2022 година “Софарма” АД реализира ръст в продажбите с 83% спрямо същия месец на предходната година, в т.ч. 39% ръст на продажбите на вътрешен пазар и 109% ръст на продажбите за износ.
    За първото полугодие на 2022 година продажбите нарастват общо с 37%, в т.ч. 35% ръст на вътрешен пазар и 38% ръст на продажбите за износ.

Коментар

• Бързо приключи обратното за днес. Най-вероятно от единия джоб в другия. Чакаме да видим какво ще обявят.

Коментар

• Бре, какво кюфте...

Хората не са се разсънили още, то почти 1 млн лева минаха.

Коментар

• Софарма АД-София
          Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
          17:05
          София, България, 3 юни 2022 година – Съгласно изискванията на чл. 100т от ЗППЦК, “Софарма“ АД (SFA:„БФБ – София“, SPH: Warsaw Stock Exchange) уведомява, че на основание чл. 187б от Търговския закон и чл. 111, ал. 5 и ал. 6 от ЗППЦК и във връзка с решение на Общото събрание на дружеството, проведено на 23.02.2018 година, и решение на Съвета на директорите на дружеството от 03.06.2022 година, „Софарма“ АД уведомява, че дружеството възнамерява да изкупи собствени акции в ограничението по чл. 111, ал. 5 от ЗППЦК, както следва:
          - Брой акции, подлежащи на обратно изкупуване – 200 000 (двеста хиляди) броя акции;
          - Цена на обратно изкупуване – 4.50 лв. за една акция от капитала на дружеството;
          - Дата за изкупуване: 06.06.2022 година;
          - Лицензиран инвестиционен посредник, на когото е дадена поръчката за изкупуване – „Първа Финансова Брокерска Къща“ ООД.

Коментар

• за месец април 2022 година “Софарма” АД реализира ръст в продажбите с 44% спрямо същия месец на предходната година, в т.ч. 60% ръст на продажбите на вътрешен пазар и 38% ръст на продажбите за износ в резултат на неритмично възстановяване на активността на основните чуждестранни пазари.
            За четирите месеца от началото на годината продажбите нарастват общо с 34%, в т.ч. 75% ръст на вътрешен пазар и 10% ръст на продажбите за износ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
              Интересно...
              Като гледам и 80% ръст на вътрешния пазар, не са толкова зависими от продажбите в Русия.

Коментар

• Интересно...
                Приходите от продажби за първо тримесечие 2022 г. за европейските страни намалявят с 1,1 млн. лв. или 6.3% в сравнение с първо тримесечие 2021 г., основно поради намаление на приходите от продажби в Русия с 39%, което е частично компенсирано с увеличение на продажбите в Украйна с 83%.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Инта почитания, ама защо ги държиш тези.
                  Виж си профита от тях във ремето ако щеш и прецени спрямо други алтернативи - според мен само загуба на време при чичото !!!
                  Чичето беше актуален в друго време и условия, а сега изгуби инерцията покрай финасовия инженеринг и менкането от един ръкав в други т.н..
                  Ама и тежка гемия при него, много "навлеци"-баджанаци и роднини ... иии по-трудно се задвижва
                  без препоръка

Не ме мисли,- тука си имам само от СФРМ-1 и то абсолютно безплатни десетина хилки, дори със затворен профит от над 2000леааа, но може и да проимам към края на май, да ми се намират за през юни, от печалба глава не боли...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Имам за продан, -та за това да подгрея (шегувам се разбира се,- да не ми се вържеш)
                    Инта почитания, ама защо ги държиш тези.
                    Виж си профита от тях във ремето ако щеш и прецени спрямо други алтернативи - според мен само загуба на време при чичото !!!
                    Чичето беше актуален в друго време и условия, а сега изгуби инерцията покрай финасовия инженеринг и менкането от един ръкав в други т.н..
                    Ама и тежка гемия при него, много "навлеци"-баджанаци и роднини ... иии по-трудно се задвижва
                    без препоръка
                    Last edited by precakanoto; 29.04.2022, 09:30.

Коментар

Имам за продан, -та за това да подгрея (шегувам се разбира се,- да не ми се вържеш)
                      Знам, че се бъзикаш. Чичо крепи яко и ако имаш за продан - няма да имаш проблем точно тук. Аз пък искам да си купя, но при тези обстоятелства не виждам причина да дам повече от 3-3,30 в момента. Както и да е, това си е мое мнение и няма да ме огрее докато някой изкупува на пук за по 100-200-300К на ден на пазар.Бъди жив и здрав!
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
                        И тук ОСА е свикано на 3 юни 2022г., като се предлага да няма дивидент.
                        Къде е публикувано това, ако не е тайна?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Това вече го дъвкахме и е за 2021, не за Q1 2022.

Коментар

2. Текуща печалба 1-0454 89 496 29 805
                            А. Приходи от дейността
                            I. Нетни приходи от продажби на:
                            1. Продукция 2-1551 274 938 269 956
                            2. Стоки 2-1552 1 328 372 1 168 870
                            3. Услуги 2-1560 7 948 7 078
                            4. Други 2-1556 4 400 4 301
                            Общо за група I: 2-1610 1 615 658 1 450 205
                            Това вече го дъвкахме и е за 2021, не за Q1 2022.
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• 2. Текуща печалба 1-0454 89 496 29 805
                              А. Приходи от дейността
                              I. Нетни приходи от продажби на:
                              1. Продукция 2-1551 274 938 269 956
                              2. Стоки 2-1552 1 328 372 1 168 870
                              3. Услуги 2-1560 7 948 7 078
                              4. Други 2-1556 4 400 4 301
                              Общо за група I: 2-1610 1 615 658 1 450 205
                              Last edited by inta53; 28.04.2022, 23:17.

Коментар

• Clinically robust and statistically significant results in primary and secondary endpoints for both 6- and 12-week cytisinicline treatment compared to placebo Primary endpoints demonstrated 6-8x increased odds of smoking abstinence with cytisinicline compared to placebo Cytisinicline was well tolerated with single-digit rates of adverse events observed Management to host conference call today, April 27th at 8:30AM EST SEATTLE and VANCOUVER, British Columbia, April 27, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Ac

Коментар

Working...
                                X