Първоначално изпратено от Zaki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Тук наистина много интересно кой е купувача? Софарма мисля, че не може да е /имаше нещо да купува до 3% на год. от собствени акции/. Ако е Донев чрез някоя друга от опциите си защо наду така цената последната половин година. Знаем, че Фармата формира огромен % от покупките по тази позиция с което и цената растеше. Какъв е смисъла да надуваш цената и след това да си купиш??? Ако е друг - кой може и е решил да отдели 36 млн. за 1 позиция?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПак малко конспиративно ама..., дали това не са част от парите приготвени за една ПОК?. Но за мен този пакет е причината да се свика извънредно ОСА и минималната цена на обратно изкупуване да е 1 лв.
И аз мисля като теб ,че цената към 4 лв е открита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеМи като през борсата печалбата е необлагаема
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПоне се научиха, че тези врътки се правят на борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПак малко конспиративно ама..., дали това не са част от парите приготвени за една ПОК?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеФармата вече е със Free Float под 15%
Коментар
-
какво става днес бе, братлета!?!?
Май ЛП пак има нужда от кеш - много пара бе 36 милки да му завиди човек!
Добре как тука може а при хима 5милки ги точат 3 месеца и не могат да ги източат.
Айде пътя към 4 лева е отворен!Last edited by tony1975; 03.09.2013, 18:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеПОНЕ БФБ ПЕЧЕЛИ И ДОГОДИНА ПАК ДИВИДЕНТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеИМПЕ, НА КОГО ПРОДАДЕ ЧИЧО ТИ ОГИ
Горките акционери, пак по тънка лайсна ще минат, какво да се прави
От една пъпка - на друга
Не е препоръка
Коментар
Коментар