If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук наистина много интересно кой е купувача? Софарма мисля, че не може да е /имаше нещо да купува до 3% на год. от собствени акции/. Ако е Донев чрез някоя друга от опциите си защо наду така цената последната половин година. Знаем, че Фармата формира огромен % от покупките по тази позиция с което и цената растеше. Какъв е смисъла да надуваш цената и след това да си купиш??? Ако е друг - кой може и е решил да отдели 36 млн. за 1 позиция?
Така си е затова мисля че може да е западен фонд но пък при тази ликвидност в БГ Който е инвестирал го играе доста дългосрочно
Тук наистина много интересно кой е купувача? Софарма мисля, че не може да е /имаше нещо да купува до 3% на год. от собствени акции/. Ако е Донев чрез някоя друга от опциите си защо наду така цената последната половин година. Знаем, че Фармата формира огромен % от покупките по тази позиция с което и цената растеше. Какъв е смисъла да надуваш цената и след това да си купиш??? Ако е друг - кой може и е решил да отдели 36 млн. за 1 позиция?
Да твърдо не е обратно изкупуване.Този пакет предполагам не се е знаело кога ще се предложи.А цената на покупката е индикатор каква ще е цената впоследствие.
Пак малко конспиративно ама..., дали това не са част от парите приготвени за една ПОК?
Ами питай де. Нали сте нещо като рода . Но за мен този пакет е причината да се свика извънредно ОСА и минималната цена на обратно изкупуване да е 1 лв.
И аз мисля като теб ,че цената към 4 лв е открита.
Пак малко конспиративно ама..., дали това не са част от парите приготвени за една ПОК?
Kato каза ПОК и все ми е едно смътно на душата, да не вземат онези от офшорките, да се решат да кешират дяловете на Доверие, че пак да иде цената и под 3 кинта !? Много пъпки, много нещо ...
free float-a не е засегнат! За мен е интересно кой е купувача, а продавача всички се досещаме кой е. Ако има голям западен фонд който е вкарал пари в БГ ще съм много приятно изненадан. Успех на Фармата!
Май ЛП пак има нужда от кеш - много пара бе 36 милки да му завиди човек!
Добре как тука може а при хима 5милки ги точат 3 месеца и не могат да ги източат.
Айде пътя към 4 лева е отворен!
Коментар