If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Едва ли е само тия дни. Ми ще продава ами, нали той нарежда на купувачите, после пак ще си накупи под и на нивата на Грамърси. Инсайдъра си е инсайдър.
А и други се намират на тия нива да купуват, мислейки че големите пари ги чакат.
Те и на 4 и над 4 ще купуват.
Супер си е за спекула тука.
Ами да не излезе сега, че чичо на Тони си е най-печения спекулант. Пък и лесно си смята профита - за хартийка - левче-кефче.
Защо да не раздаде догодина пак по някоя шапка с парите на фармата !? Евала на чичото. Както каза и Падре - ония баламурници закопани в севтото не са на дневен ред. Ще видим един ден (незнайно коя година), дали ще хвърлят шапки от радост или от мъка )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Едва ли е само тия дни. Ми ще продава ами, нали той нарежда на купувачите, после пак ще си накупи под и на нивата на Грамърси. Инсайдъра си е инсайдър.
А и други се намират на тия нива да купуват, мислейки че големите пари ги чакат.
Те и на 4 и над 4 ще купуват.
Най-хубавото на листването във Варшава е, че там яко си информират За разлика от БФБ
Продавачът е ясен. Ако купувачът е инсайдър ще разберем може би днес. А иначе Оги добре е продавал в сряда, четвъртък и петък http://gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/re...pi/view/241810
Е как няма да продава като очаква да вземе нов голям пакет
Най-хубавото на листването във Варшава е, че там яко си информират За разлика от БФБ
Продавачът е ясен. Ако купувачът е инсайдър ще разберем може би днес. А иначе Оги добре е продавал в сряда, четвъртък и петък http://gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/re...pi/view/241810
Тука се виждат едни 16 000 акцийки. А останалите 9% къде са
Донев няма да знае, че приятеля му иска да продава от неговата компания - силно ме съмнява!
Нали не мислиш, че Софарма купува собствени акции до някаква цена без заповед от Донев???
Ами че нали точно това ти казах, че не ми допада и това - възможността фармата да купува досега (по време на обратното) по 3 кинта акции на Донев купени от него за 2 (по "заповед", както сам го каза - от самия него)
И какво значи приятел. Да не са яли шкембе-чорба като тинейджъри или що. Оня си има някакви милиони, може да е превъртял и да си мисли само за милионите, защо да е човек, който ще се отчита и споделя "инвестиционните планове" с Донев!?? Може да са разтурили "приятелството" още след първото разкешване по 2 кинта. Че то сега народа е толкова изчаткал от тези кризи и безпаричия, че брат брат затрива за някакви хартии, камо ли държачи на милиони. Мисля, че когато има някакво прекалено сложно обяснение е препоръчително да се избере по-простото (с някои изключения)
Не е препоръка
Но казваш защо Донев надувал - ами може да не е предполагал, че на някой ще му се наложи да продава (ако му се е наложило).
Друго - нали не Донев надуваше, а самата фарма при обратното изкупуване. Нищо чудно да е купувала от самия Донев,
Донев няма да знае, че приятеля му иска да продава 9% от неговата компания - силно ме съмнява!
Нали не мислиш, че Софарма купува собствени акции до някаква цена без заповед от Донев???
Тук наистина много интересно кой е купувача? Софарма мисля, че не може да е /имаше нещо да купува до 3% на год. от собствени акции/. Ако е Донев чрез някоя друга от опциите си защо наду така цената последната половин година. Знаем, че Фармата формира огромен % от покупките по тази позиция с което и цената растеше. Какъв е смисъла да надуваш цената и след това да си купиш??? Ако е друг - кой може и е решил да отдели 36 млн. за 1 позиция?
Много въпроси с много отговори. По-разумно да изчакаме съобщението за купувача. Но казваш защо Донев надувал - ами може да е бил изненадан, че някой ще реши да продава (ако му се е наложило). Друго - нали не Донев надуваше, а самата фарма при обратното изкупуване. Нищо чудно да е купувала от самия Донев, та нали той купи преди време на 2 кинта ... явявайки се спасителя в ръжта, защо да не e осребрявал по малко срещу поетия риск Ако сега той е купувача, защо купува 11 мил акции, да угоди на еди кой си, а в същото време ще се цигани за 3-4 мил. хартии за да не угоди на стотици акционери набутани грозно в севтото. Един вид за един може, а за друг - не. Пък и на мен като акционер тук, не ми е кеф утре фармата да купува на 4 лв от някой, който сега е купил на 3 ... То и сега оборота беше над 70% от нейни покупки... А на 4 сигурно ще е 90%
Не е препоръка за антипазар
Тук наистина много интересно кой е купувача? Софарма мисля, че не може да е /имаше нещо да купува до 3% на год. от собствени акции/. Ако е Донев чрез някоя друга от опциите си защо наду така цената последната половин година. Знаем, че Фармата формира огромен % от покупките по тази позиция с което и цената растеше. Какъв е смисъла да надуваш цената и след това да си купиш??? Ако е друг - кой може и е решил да отдели 36 млн. за 1 позиция?
Така си е затова мисля че може да е западен фонд но пък при тази ликвидност в БГ Който е инвестирал го играе доста дългосрочно
Да твърдо не е обратно изкупуване.Този пакет предполагам не се е знаело кога ще се предложи.А цената на покупката е индикатор каква ще е цената впоследствие.
Коментар