Първоначално изпратено от konan12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Трябва да се поеме риска
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАз искам да ми ги наплати в брой чичото на Тони - полагащите ми се 4828бр/акц.
- НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЪМ АКЦИОНЕР по задължение !
Коментар
-
Тук съвсем замря.
Ето нещо интересно:
На извънредното Общо събрание на акционерите на "Софарма" АД, проведено на 09.01.2015 г. в гр. София, е взето решение за увеличаване капитала на дружеството от 132 000 000 (сто тридесет и два милиона) лв. на до 134 798 527 (сто тридесет и четири милиона седемстотин деветдесет и осем хиляди петстотин двадесет и седем) лв. чрез издаването на до 2 798 527 (два милиона седемстотин и деветдесет и осем хиляди и петстотин двадесет и седем) нови акции с номинална стойност 1 лев всяка и емисионна стойност 4.14 лв., равна на справедливата цена на една акция на „Софарма" АД. Това съобщи дружеството чрез сайта infostock.bg.
На проведеното ОСА е одобрено и преобразуването на „Софарма" АД чрез вливането в него на търговското дружество „Българска роза - Севтополис"АД, със седалище в гр. Казанлък, ЕИК: 123007916. В резултат на вливането цялото имущество на „Българска роза - Севтополис"АД ще премине към „Софарма" АД при условията на общо правоприемство.
Последната сделка засега с акции на фармацевтичната компания е сключена на 9 януари, към 16:42 ч., като бяха прехвърлени 100 лота за 375 лева, от което цената им достигна до 3.75 лева за брой.
От началото на годината книжата на Софарма са понижили стойността си с 3.35% до 495 млн. лв. пазарна капитализация.Last edited by mibova; 12.01.2015, 15:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКоето мен много ме радва.Взеха го на половин цена тарикатите хитри
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение...Глътнаха севтополис и цената подскача
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivangh Разгледай мнениеВлошаването на руския и украинския пазар в комбинация с падащите им валути не вещаят добри месеци тук. Доколкото знам износът за тези страни е почти замразен а те са основен пазар.Чудя се дали ще има какво да компенсира спада следващите месеци, като се има в предвид, че и обратното изкупуване почти спря. Дали ще могат да компенсират продажбите с износ към други страни? Или пък ще продължат с придобивания...Сигурен съм, че "хората" работят по въпроса, но се питам дали някой знае или предполага нещо....
нулира загубите,най-вероятно и да го прави.
Коментар
-
Влошаването на руския и украинския пазар в комбинация с падащите им валути не вещаят добри месеци тук. Доколкото знам износът за тези страни е почти замразен а те са основен пазар.Чудя се дали ще има какво да компенсира спада следващите месеци, като се има в предвид, че и обратното изкупуване почти спря. Дали ще могат да компенсират продажбите с износ към други страни? Или пък ще продължат с придобивания...Сигурен съм, че "хората" работят по въпроса, но се питам дали някой знае или предполага нещо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеТова с камиона на Оргахим го бях пуснал аз. Тогава акцията беше паднала от 900лв на около 100лв и имаше някакъв форумец, който се жалваше как под 100лв никого не го чакало нищо добро и се молеше акционерите да си държат акциите и да не разпродавали.
но това е единствената акция, на която съм хванал върха
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОставете чешмата поне. Най-култовата снимка е ! Имаше подобни снимки някога с камиони на девин и оргахим))
Дайте да намажем и други чешми с боя и да ги пускаме в темата. Може да стане световно репродуциране, като обливането с кофите студена вода
Коментар
Коментар