IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
    това не е класически двоен връх - няма предишен възходящ тренд - преди базата на "първия" връх(до 2009)

да не говорим че времевия период е много-годишен, ако въобще може да се гледа такъв - е по близо до двойно(или отиващо към тройно) дъно, или пъ

пс. аз лично на 2.35-2.40 мисля да заредя здраво Софарма - там ще се появи много подкрепа
    една графика, а толкова много тълкувания!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      И аз го следя мача и виждам, че след двойният връх който се получи 2014 акцията коригира много голяма част от последното възходящо движение
      това не е класически двоен връх - няма предишен възходящ тренд - преди базата на "първия" връх(до 2009)

да не говорим че времевия период е много-годишен, ако въобще може да се гледа такъв - е по близо до двойно(или отиващо към тройно) дъно, или пъ

пс. аз лично на 2.35-2.40 мисля да заредя здраво Софарма - там ще се появи много подкрепа
      Last edited by Longin; 18.02.2016, 12:41.
      "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Ееееее щом и от теб го чух...... Значи ще стане
        щом чарта го казва, значи няма грам съмнение

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
          Занимаващите се с анализ на чартове биха казали, че това означава идващо повишение на цената.
          Ееееее щом и от теб го чух...... Значи ще стане

Коментар

Какво значи този факт?
            Занимаващите се с анализ на чартове биха казали, че това означава идващо повишение на цената.

Коментар

• Супер.

Коментар

• Резултати от търговото предложение за Медика

Съобщение за резултатите от търговото предлагане за акциите на „Медика” АД

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  И прави все по-високи дъна
                  Какво значи този факт?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    И аз го следя мача и виждам, че след двойният връх който се получи 2014 акцията коригира много голяма част от последното възходящо движение
                    И прави все по-високи дъна

Коментар

Следим мача
                      Айде имаме положителен развой-чисто технически ...

Коментар

• И аз го следя мача и виждам, че след двойният връх който се получи 2014 акцията коригира много голяма част от последното възходящо движение

Attached Files

Коментар

• Следим мача
                          Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от nobody Разгледай мнение
                            Анализите на Елана са шано, това е ясно. Това което не ми е много ясно е, има ли други фарма фирми, които се занимават и с търговия на едро. Практики като Валеант не се броят. Кандидат купувачите за Софарма имаха ли планове за разделяне на бизнесите, това е към ЕП, ако е запознат.
                            От Софарма никой не се е интересувал от 2007 насам. Тогава фирмата изглеждаше и по-различно.
                            Не мога да коментирам относно структурата, защото това винаги зависи от намеренията на новия инвеститор. Някой може да иска да има и търговец в структурата, а друг да иска да е просто производител на лекарства.

Коментар

• Анализите на Елана са шано, това е ясно. Това което не ми е много ясно е, има ли други фарма фирми, които се занимават и с търговия на едро. Практики като Валеант не се броят. Кандидат купувачите за Софарма имаха ли планове за разделяне на бизнесите, това е към ЕП, ако е запознат.

Коментар

ей чичо Оги днес на среща с тиквата и цял ден няма сделки?!?! Не говори добре!
                                Хайде да дам малко тема за разговори:
                                Еланци предричат още 2години без дивидент и някакъв супер смешен за мен таргет, но знае ли човек нали са в кулите - може да знаят нещо повече от мен
                                Пусни си анализа на Елана за ПИБ, за да ти стане ясно, че те нищо не разбират от финансов анализ.
                                В този за Софарма не става ясно защо ЕБИТ ще се качи с 6млн. лв през тази година след като продажбите остават същите като 2015. Поиграли са си малко с амортизациите като са ги намалили незнайно защо с над 2млн. лв!
                                Никъде в доклада не са пуснали DCF, за който говорят, че бил базата за оценката. Така трудно може да се види каква среднопритеглена цена на капитала използват, както и другите им предположения. А Елана обичат да си играят много с тези неща.
                                Надявам се да пуснат нещо по-подробно след излизането на консолидирания отчет през март.

Коментар

Working...
                                X