Първоначално изпратено от Longin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ аз го следя мачаи виждам, че след двойният връх който се получи 2014 акцията коригира много голяма част от последното възходящо движение
да не говорим че времевия период е много-годишен, ако въобще може да се гледа такъв - е по близо до двойно(или отиващо към тройно) дъно, или пъ
пс. аз лично на 2.35-2.40 мисля да заредя здраво Софарма - там ще се появи много подкрепаLast edited by Longin; 18.02.2016, 12:41."the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕеееее щом и от теб го чух...... Значи ще стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеЗанимаващите се с анализ на чартове биха казали, че това означава идващо повишение на цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКакво значи този факт?
Коментар
-
-
Резултати от търговото предложение за Медика
Съобщение за резултатите от търговото предлагане за акциите на „Медика” АД
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ аз го следя мачаи виждам, че след двойният връх който се получи 2014 акцията коригира много голяма част от последното възходящо движение
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСледим мача
Коментар
-
Първоначално изпратено от nobody Разгледай мнениеАнализите на Елана са шано, това е ясно. Това което не ми е много ясно е, има ли други фарма фирми, които се занимават и с търговия на едро. Практики като Валеант не се броят. Кандидат купувачите за Софарма имаха ли планове за разделяне на бизнесите, това е към ЕП, ако е запознат.
Не мога да коментирам относно структурата, защото това винаги зависи от намеренията на новия инвеститор. Някой може да иска да има и търговец в структурата, а друг да иска да е просто производител на лекарства.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеей чичо Оги днес на среща с тиквата и цял ден няма сделки?!?! Не говори добре!
Хайде да дам малко тема за разговори:
Еланци предричат още 2години без дивидент и някакъв супер смешен за мен таргет, но знае ли човек нали са в кулите - може да знаят нещо повече от мен
В този за Софарма не става ясно защо ЕБИТ ще се качи с 6млн. лв през тази година след като продажбите остават същите като 2015. Поиграли са си малко с амортизациите като са ги намалили незнайно защо с над 2млн. лв!
Никъде в доклада не са пуснали DCF, за който говорят, че бил базата за оценката. Така трудно може да се види каква среднопритеглена цена на капитала използват, както и другите им предположения. А Елана обичат да си играят много с тези неща.
Надявам се да пуснат нещо по-подробно след излизането на консолидирания отчет през март.
Коментар
Коментар