If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами някои хора ходим на работа, имаме ангажименти а понякога сме и в командировка та колкото и да искаме да ходим по разни срещи и сбирки се налага да ги пропускаме.
Ако и ти ще пишеш глупости като Тони е по-добре да не пишеш нищо. Аз се чудя той защо си е губил времето да ги пише, ама както и да е
е сега не се цупи защото ми нямаш телефона, нали трябва да има шега и закачка - стига с тия сериозни и сухи коментари .
Ти сега какво искаш аз да се прибера в 21.30 в Пловдив и да снеса всичко на тези дето ги е мързяло от Сф да идат - Не става!
Който беше там е разбрал: За регистрацията на Табекс в САЩ и коя година очакват бум-а, Разбрал е защо влизат в Молдова и с коя световна верига ще си партнират и на къде гледат оттам, какво регистрират в Швеция, Чехия, Словакия и т.н., Какво оглеждат да придобият в Сърбия и как ще се развият до 3г. там нещата и после още кои страни искат да обхванат, кой партньор в Русия е бил сменен и защо и защо г-н Донев казва че може и сега да продава 3пъти повече в Русия но не иска, загатнах ви и защо обратното е било толкова мощно последния месец, разбрахме и защо искат да придобият фирмата от Велико Търново и какво ще правят там. Човека каза че е видял във форума и въпроса ми за дивидентите и горе-долу ми отговори там. Та така.
Всичко в предния ми пост е шега, надявам се да не съм засегнал някого а и Фортис ми плаща да споменавам Импето
Ходете на срещи де!
Хубав и усмихнат ден на всички!
Здравейте,
прибрах се и реших да напиша няколко реда, за да не ме упрекват пак някои съфорумци!
Пиб(днес чичо Оги спомена за последния ти пост ) намалявам писането тук, защото има много хора които знаят и могат да кажат повече от мен тук . Аз колкото повече чета и колкото повече присъствам тук-там, толкова повече виждам колко незнам . Не упреквам отчетите - напротив като прочета Междинните доклади на СФАРМ и БРЕФ всичко е толкова достъпно написано, като на длан. Дори Мбат не им харесвам доклада в сравнение с тук и Бреф. Та разсеях се. Инвестор са разказали доста неща има и интервю с чичо Оги, но има и много неща, които ги няма
Аз реших да запазя голяма част от информацията за себе си и за приятели, които знам че още утре ще ми звъннат, но заради форума ще споделя едно-две неща.
1. Много елегантни и красиви жени в тия кули бе! Направо ми се напукаха очилата.
2. За съжаление с Веско констатирахме, че на 1 и 2 етаж нуждата от ремонт на интериора става наложителна!
3. Чичо Оги пропусна да отговории на въпроса на г-жа Пунчева от Елана, за това какво мислят да правят със сливанията(консолидацята), въпреки че си записваше със оранжава химикалка на СФТРД, та аз му го зададох повторно. Човека каза че е имало независещи от тях обстоятелства, заради които са спрели, но определено ще рестартират процеса с новия шеф на КФН . Имаше над 20 въпроса, но само този бе от мен и за това само него в споделям.
СВЕТСКИ НОВИНИ:
1. Най-важната новина бе че събитието протече лишено от присъствието на паркетния лъв на всички срещи и събрания - Импето . Докато си пиехме виното със приятни хапки, по време на коктейла, злите езици говореха че може да е продал 11те си акции в СФАРМ и заедно със спестения разход от метрото, събирал кинти за билет до Германия(Wizz Air е обявил страхотни намаления), за да присъства догодина на събранието на Даймлер. Категорично отрекох този слух и предположих че с Патенцето пресушават някъде бутилка бяло вино.
2. Втората новина е още по-стряскаща! Оказало се че Г-н Донев го болят очите от толкова цъкане с Кобоса. Та г-жа Донева заляла Европейската комисия с десетки писма за помощ и в отговор те изфабрикували директива през 2014, която да му забрани да търува с акции. За да не изглежда, че документа е направен заради него, включили в забраната всички инсайдери. Понеже тази година след оса-то г-жа Донева купила нови очила на съпруга си, тя притиснала ЕК и те задължили България да прилага директивата от юли 2016г. Та сега инсайдерите нямат да търгуват с акции 30дни преди отчет и понеже СФАРМ има и консолидирани и неконсолидирани и общо взето станало така, че чичо Оги можел да пазари септември и следващия възможен месец ще е чаааак декември. До тогава може да чете само Инвестор.бг, защото сайта е зелен и успокоява зрението. Та извода от тази тирада е че обратното и г-н Донев могат да се появят пак декември и за това слагайте коланите преди коледа!!!
За да не скучае без Кобос, на срещата един изключително талантлив художник и наш съфорумец, подари картина със името Space(Космос), която г-н Донев да съзерцава докато дойде Декември. Картината е супер, а аз поздравявам художника, чичо Оги и всички акционери в СОФАРМА с едно старо парче Футуролог - Щурците!
И накрая, но не последно по значение!
Не знам защо инвестора са пропуснали причината за събитието, а то е труда на много хора да създадат новия сайт на групата, който е чудесен! Има си и графичен оператор със инструменти за инвеститори, абе чудесен е! Поздравления за Пелагия и понеже в Гугъл още трудно се намира, ето ви и линк!
Хубава вечер от Пловдив!
+1
тъкмо се прибрах след много задръствания по пътя
радвам се, че присъствах !!!!!
утре ще пиша
Човека каза че е имало независещи от тях обстоятелства, заради които са спрели, но определено ще рестартират процеса с новия шеф на КФН .
Когато оценявате публичните компании в България имайте предвид и политиците. Там където те са намесени, нищо не може да просперира, само разбойнически игри. Показателна е атаката срещу чичо Оги (оная с измислените неплатени данъци, започната заради собствеността в Труд). Явно тя е получила развитие от продажника Маврудиев (не знаех за случаите с ограничаване на придобиванията). Колкото повече една компания е отдалечена от политиците толкова по-добре. Браво на чичо Оги, че удържа на тези атаки.
Иначе беше казана една много важна за развитието на компанията информация, дано да се случи така както е планирана.
СВЕТСКИ НОВИНИ:
1. Най-важната новина бе че събитието протече лишено от присъствието на паркетния лъв на всички срещи и събрания - Импето . Докато си пиехме виното със приятни хапки, по време на коктейла, злите езици говореха че може да е продал 11те си акции в СФАРМ и заедно със спестения разход от метрото, събирал кинти за билет до Германия(Wizz Air е обявил страхотни намаления), за да присъства догодина на събранието на Даймлер. Категорично отрекох този слух и предположих че с Патенцето пресушават някъде бутилка бяло вино.
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Здравейте,
прибрах се и реших да напиша няколко реда, за да не ме упрекват пак някои съфорумци!
Пиб(днес чичо Оги спомена за последния ти пост ) намалявам писането тук, защото има много хора които знаят и могат да кажат повече от мен тук . Аз колкото повече чета и колкото повече присъствам тук-там, толкова повече виждам колко незнам . Не упреквам отчетите - напротив като прочета Междинните доклади на СФАРМ и БРЕФ всичко е толкова достъпно написано, като на длан. Дори Мбат не им харесвам доклада в сравнение с тук и Бреф. Та разсеях се. Инвестор са разказали доста неща има и интервю с чичо Оги, но има и много неща, които ги няма
Аз реших да запазя голяма част от информацията за себе си и за приятели, които знам че още утре ще ми звъннат, но заради форума ще споделя едно-две неща.
1. Много елегантни и красиви жени в тия кули бе! Направо ми се напукаха очилата.
2. За съжаление с Веско констатирахме, че на 1 и 2 етаж нуждата от ремонт на интериора става наложителна!
3. Чичо Оги пропусна да отговории на въпроса на г-жа Пунчева от Елана, за това какво мислят да правят със сливанията(консолидацята), въпреки че си записваше със оранжава химикалка на СФТРД, та аз му го зададох повторно. Човека каза че е имало независещи от тях обстоятелства, заради които са спрели, но определено ще рестартират процеса с новия шеф на КФН . Имаше над 20 въпроса, но само този бе от мен и за това само него в споделям.
СВЕТСКИ НОВИНИ:
2. Втората новина е още по-стряскаща! Оказало се че Г-н Донев го болят очите от толкова цъкане с Кобоса. Та г-жа Донева заляла Европейската комисия с десетки писма за помощ и в отговор те изфабрикували директива през 2014, която да му забрани да търува с акции. За да не изглежда, че документа е направен заради него, включили в забраната всички инсайдери. Понеже тази година след оса-то г-жа Донева купила нови очила на съпруга си, тя притиснала ЕК и те задължили България да прилага директивата от юли 2016г. Та сега инсайдерите нямат да търгуват с акции 30дни преди отчет и понеже СФАРМ има и консолидирани и неконсолидирани и общо взето станало така, че чичо Оги можел да пазари септември и следващия възможен месец ще е чаааак декември. До тогава може да чете само Инвестор.бг, защото сайта е зелен и успокоява зрението. Та извода от тази тирада е че обратното и г-н Донев могат да се появят пак декември и за това слагайте коланите преди коледа!!!
За да не скучае без Кобос, на срещата един изключително талантлив художник и наш съфорумец, подари картина със името Space(Космос), която г-н Донев да съзерцава докато дойде Декември. Картината е супер, а аз поздравявам художника, чичо Оги и всички акционери в СОФАРМА с едно старо парче Футуролог - Щурците!
И накрая, но не последно по значение!
Не знам защо инвестора са пропуснали причината за събитието, а то е труда на много хора да създадат новия сайт на групата, който е чудесен! Има си и графичен оператор със инструменти за инвеститори, абе чудесен е! Поздравления за Пелагия и понеже в Гугъл още трудно се намира, ето ви и линк!
Гледам в Х3, съобшение че СОФАРМА усилва обратното , дали няма да опитат да рестартират поглъщанията(вливането) на Медика и Уни при новия шеф на КФН? Въпросче за срещата
Едва ли причината е в сливанията с Уни, Медика или Момина Крепост. Мисля че те вече имат достатъчно акции за тези цели. Ако приемем, че настоящите пазарни нива за близки до евентуални оценки, то за Унифарм ще трябват около 4,2млн акции, за Медика около 0,25 млн акции и за Момина около 0,11 млн.акции. Това прави общо около 4,6млн. акции а те вече имат 5.7млн.акции. Единственото заради аз смятам че купуват е поддържане и/(или) побутване на цената. Но това е добър въпрос към Огнян Донев. Ако някой ходи на срещата, ще е добре да бъде зададен този въпрос.
Коментар